Baner

Lokal

Radio Pancevo

Dragan Milenković novi urednik Radio Pančeva

Pančevo, 29. marta 2010. (Radio Pančevo) - Upravni odbor RTV Pančevo izabrao je večeras Dragana Milenkovića novinara iz Beograda za novog Glavnog i odgovornog urednika Radio Pančeva, saopšteno je večeras. Milenković je u poslednjih mesec dana obavljao dužnost urednika našeg medija pošto je prethodni konkurs poništen zbog formalnih propusta.

 

 

 

Koalicioni partneri osuđuju paljenje auta Dušana Mrvoša

PANČEVO, 29. marta 2010. (Radio Pančevo) – Gradonačelnica Pančeva Vesna Martinović i predsednik Skupštine Grada Tigran Kiš izrazili su zabrinutost zbog paljenja auta Dušana Mrvoša, zamenika gradonačelnice.

   

Petroremont će otići u stečaj ako ga ne preuzme Azotara

PANČEVO, 29. mart 2010. (Radio Pančevo) - Državni sekretar Ministarstva ekonomije Nebojša Ćirić danas je na sastanku sa predstavnicima Štrajkačkog odbora i sindikata Petroremonta obećao da će pokušati da poveže direktora tog preduzeća i direktora Srbijagasa, kako bi Azotara preuzela Petroremont.

   

Mrvoš: Ne znam ko stoji iza požara

PANČEVO, 29. marta 2010. (Radio Pančevo) – Zamenik gradonačelnika Pančeva Dušan Mrvoš izjavio je da ne zna ko bi mogao da stoji iza podmetanja požara u kome mu je rano jutros ispred porodične kuće izgoreo automobil.

   

Počinje istraga zbog ubistva bračnog para

PANČEVO, 29. mart 2010. (Radio Pančevo) - Viši sud odredio je pritvor tridesettrogodišnjeg B. S. zbog sumnje da je prekjuče nožem ubio svoje roditelje u njihovom stanu u Zmaj Jovinoj ulici, izjavila je za Radio Pančevo viša tužiteljka Gordana Čolić.