Baner

Lokal

Radio Pancevo

Azotara pomaže Petroremontu

 

Pančevačka Azotara neće platiti dug od 50 miliona dinara Petroremontu, ali će pomoći da izadje iz krize, saopšteno je danas posle sastanka predstavnika dva preduzeća i vrha lokalne vlasti u Pančevu. Azotara je izrazila spremnost da dugoročno sarađuje sa Petroremontom, jer i sama ima interes da Petroremont radi.

 

Radnici Petroremonta dobijaju plate?

 

PANČEVO, 16. marta 2010. (Radio Pančevo) - Predstavnici lokalne samouprave Pančeva, Srbijagasa i privatizovanog preduzeća Petroremont razgovarali su danas o dugu od 50 miliona dinara koji Azotara, koja je u vlasništvu Srbijagasa, ima prema Petroremnotu.

   

Festival podvodnog filma i fotografije

 

PANČEVO, 16. marta 2010. (Radio Pančevo) - Sedmi Medjunarodni festival podvodnog filma i fotografije biće održan u Pančevu od 22. do 26. marta.

   

Zbog neplaćanja kirije u zgradama socijalnog stanovanja Grad oštećen za milione dinara

Pančevo, 16. mart 2010. (Radio Pančevo) - Grad Pančevo je oštećen za milion i dvesta hiljada dinara samo za poslednja tri meseca u 2009. godini u kojima izbegli i raseljeni nisu plaćali zakup, za stanove UN Habitata na Strelištu. Gradska stambena agencija poslala je opomene pred utuženje stanarima, jer korisnici 70 stanova na Strelištu još od septembra prošle godine štrajkuju i ne plaćaju zakup, izjavila je za radio Pančevo direktorka Gradske stabmene agencije Vanja Rakidžić.

 

   

Milanko Andrejić predsednik OO NS

PANČEVO, 15. marta 2010. (Radio Pančevo) - Večeras su izabrani novo rukovodstvo i Gradski odbor Nove Srbije u Pančevu. Na izbornoj Skupštini za predsednik izabran je Milanko Andrejić, za dvojicu potpredsednika Milan Bokšan i Đorđe Papulić.