Baner

Lokal

Radio Pancevo

Pravoslavci danas slave Blagovesti

Pančevo, 07. april 2010. (Radio Pančevo) - Srpska pravoslavna crkva danas slavi praznik Blagovesti, jedan od 12 najvećih hrišćanskih praznika.

 

Pasoš i lična karta ne mogu zajedno

Pančevo, 07. april 2010. (Radio Pančevo) - Posle mnogobrojnih žalbi građana da se u pančevačkom SUP-u ne mogu istovremeno izvaditi lična karta i pasoš Radio Pančevu je u policiji rečeno da se isprave ne izdaju zajedno po nalogu ministra Ivice Dačića.

   

Grad daje novčanu pomoć novorođenim trojkama

PANČEVO, 07. april 2010. (Radio Pančevo) - Predstavnici gradske vlasti danas će uručiti novčanu pomoć novorođenim trojkama u Omoljici, saopšteno je iz gradske uprave. Gradonačelnica Vesna Martinović i gradski većnik Novica Đorđević uručiće roditeljima po 1000 evra za svako dete.

   

Pomaci u istrazi zapaljenog auta Dušana Mrvoša

Pančevo, 06. april 2010. (Radio Pančevo) – U istrazi koja se vodi u vezi sa  paljenjem audija „A6“  koji je izgoreo 31. marta u ulici dr Kasapinovića u Pančevu, ima napretka, ali u policiji kažu da će se saopštenjem oglasiti kada posao bude okončan.

   

Zašto se na pregled u očnoj bolnici čeka mesec dana?

Pančevo, 06. april 2010. (Radio Pančevo) –Pančevci kojima je potreban pregled kod očnog lekara žale se da na pregled čekaju dugo i zakazivanje ovog za naredni mesec ocenjuju kao licemerno i bezobrazno. Ljuti su jer, kako kažu, ne mogu da pregled zakažu ni telefonom.