Baner

Lokal

Radio Pancevo

Petroremont će otići u stečaj ako ga ne preuzme Azotara

PANČEVO, 29. mart 2010. (Radio Pančevo) - Državni sekretar Ministarstva ekonomije Nebojša Ćirić danas je na sastanku sa predstavnicima Štrajkačkog odbora i sindikata Petroremonta obećao da će pokušati da poveže direktora tog preduzeća i direktora Srbijagasa, kako bi Azotara preuzela Petroremont.

 

Mrvoš: Ne znam ko stoji iza požara

PANČEVO, 29. marta 2010. (Radio Pančevo) – Zamenik gradonačelnika Pančeva Dušan Mrvoš izjavio je da ne zna ko bi mogao da stoji iza podmetanja požara u kome mu je rano jutros ispred porodične kuće izgoreo automobil.

   

Počinje istraga zbog ubistva bračnog para

PANČEVO, 29. mart 2010. (Radio Pančevo) - Viši sud odredio je pritvor tridesettrogodišnjeg B. S. zbog sumnje da je prekjuče nožem ubio svoje roditelje u njihovom stanu u Zmaj Jovinoj ulici, izjavila je za Radio Pančevo viša tužiteljka Gordana Čolić.

   

Danas sastanak predstavnika Petroremonta i Ministarstva ekonomije

PANČEVO, 29. mart 2010. (Radio Pančevo) - Predstavnici Štrajkačkog odbora i sindikata Petroremonta danas će u 13 sati razgovarati sa državnim sekretarom Ministarstva ekonomije Nebojšom Ćirićem.

   

Voda stiže u Starčevo u toku pre podneva

PANČEVO, 29. mart 2010. (Radio Pančevo) - Ekipa Vodovoda saniraće u toku prepodneva kvar na mreži u Starčevu gde vode nema od sinoć.