Baner

Lokal

Radio Pancevo

Od danas se prodaju mesečne karte za maj u ATP-u

PANČEVO, 26. april 2010. (Radio Pančevo) – Danas je počela prodaja radničkih i učeničkih mesečnih karata za maj na četiri šaltera u ATP-u. Karte će se prodavati od 7 do 15 sati radnim danima do 10. maja. Od 24. aprila autobuske linije broj 4 i 4a, u naselju Nova Misa, ponovo saobracaju starom trasom Sremskom ulicom.

 

Vreme danas: sunčano i toplo s temperaturom do 22 stepena

PANČEVO, 26. april 2010. (Radio Pančevo) – U Pančevu se kao i u većem delu zemlje očekuje pretežno sunčano, toplo i vetrovito vreme. Najviša dnevna temperatura biće oko 22  stepena.

   

Pregledano 175 građana

PANČEVO, 25. April 2010. (Radio Pančevo) - U današnjoj akciji besplatnog merenja nivoa šećera u krvi i visine krvnog pritiska, koje je organizovalo pančevačko Društvo za borbu protiv šećerne bolesti svoje zdravlje prekontrolisalo je 175 sugrađana.

   

Dado Topić u Coupe-u

PANČEVO, 25. April 2010 (Radio Pančevo) - Jedan od najpoznatiji rokera ex yu scene, čovek sa prepoznatljivim vokalom Dado Topić večeras će koncert imati u Pančevu. Dado Topić će sa svojim pratećim bendom Time after time nastupiti u klubu Coupe, a svirka počinje u 22h.   

   

Rukomet: Poraz obe ekipe Dinamo Petrohemija

PANČEVO, 25. April 2010. (Radio Pančevo) - U 20. kolu rukometne Superlige Srbije za žene, Dinamo Petrohemija je sinoć izgubila na svom terenu od Crvene zvezde rezultatom 28:32.