Baner

Lokal

Radio Pancevo

Zbog neplaćanja kirije u zgradama socijalnog stanovanja Grad oštećen za milione dinara

Pančevo, 16. mart 2010. (Radio Pančevo) - Grad Pančevo je oštećen za milion i dvesta hiljada dinara samo za poslednja tri meseca u 2009. godini u kojima izbegli i raseljeni nisu plaćali zakup, za stanove UN Habitata na Strelištu. Gradska stambena agencija poslala je opomene pred utuženje stanarima, jer korisnici 70 stanova na Strelištu još od septembra prošle godine štrajkuju i ne plaćaju zakup, izjavila je za radio Pančevo direktorka Gradske stabmene agencije Vanja Rakidžić.

 

 

Milanko Andrejić predsednik OO NS

PANČEVO, 15. marta 2010. (Radio Pančevo) - Večeras su izabrani novo rukovodstvo i Gradski odbor Nove Srbije u Pančevu. Na izbornoj Skupštini za predsednik izabran je Milanko Andrejić, za dvojicu potpredsednika Milan Bokšan i Đorđe Papulić.

   

Peščanik u Pančevu

U foajeu Kulturnog centra sutra će biti održana tribina „Zoran Đinđić – sedam godina kasnije“ i promocija radio emisije „Peščanik“, koju organizuje Građanska akcija Pančevo.

   

Ko će rukovoditi Novom Srbijom u Pančevu?

Večeras će biti izabrani novo rukovodstvo i Opštinski odbor Nove Srbije u Pančevu.

   

Ističe rok za prijavu godišnjeg poreza

Zakonski rok za podnošenje prijave za godišnji porez na dohodak građana za 2009. godinu ističe danas, saopštila je Poreska uprava.