Baner

Lokal

Radio Pancevo

Besplatno merenje šećera i krvnog pritiska

PANČEVO, 25. April 2010. (Radio Pančevo) - Akcija besplatnog merenja nivoa šećera u krvi i krvnog pritiska biće organizovana danas od 9 do 12 sati u prostorijama Društva za borbu protiv šećerne bolesti u Savskoj 14 na Sodari, saopšteno je iz ovog udruženja.

 

Završen "Pecin memorijal"

PANČEVO, 24. aprila 2010. (Radio Pančevo) – Mladi srpski teniser Laslo Djere pobednik je medjunarodnog teniskog turnira „Pecin memorijal“ za igrače do 16 godina koje je danas završen u Pančevu na terenima Sportskog centra Mladost.

   

Predstavljen Vodič za primenu zakona o udruženjima građana Građanske inicijative

Građanske inicijative predstavile su danas vodič za primenu zakona o udruženjima građana, na koji se čekalo skoro 10 godina. Novi zakon dozvoljava udruženjima da svoju delatnost realizuju na način koji im najviše odgovara, a zainteresovani sugrađani mogli su danas da saznaju sve detalje oko prednosti koje nosi primena zakona o udruženjima.

   

Otvorena izložba slika Likovne kolonije "Planetarijum", Vladimira Vinkića

 

Akademski slikar Vladimir Vinkić predstavio je danas izložbu slika nastalih u okviru Likovne kolonije „Planetarijum“.

   

Ragbi: Srbija Litvanija u Pančevu

PANČEVO, 23. aprila 2010. (Radio Pančevo) - Ragbi reprezentacija Srbije sutra u Pančevu igra utakmicu 8. kola Kupa evropskih nacija protiv Litvanije.

Litvanija u ovo poslednje kolo Kupa ulazi kao jedina neporažena u C grupi Treće evropske divijzije. Reprezentacija Srbije je treća na tabeli i izgubila je šansku za plasnma na drugo mesto koje vodi u viši rang takmičenja posle poraza u Jermeniji pre dve nedelje.

Sutrašnja utakmica se igra na terenu Sportskog centra Mladost od 15 časova, a ulaz je slobodan.