Baner

Lokal

Radio Pancevo

Predati projekti za Dunavsku strategiju

 

Gradska uprava Pančeva je Ministarstvu za nauku i tehnološki razvoj dostavilo šest projekat iz oblasti ekologije, turizma i saobraćaja sa kojima želi da učestvuje u izradi nacionalne Dunavske strategije koja će biti deo Dunavske strategije Evropske unije.

 

Počinju pregovori između JKP Grejanje i Srbijagasa

Pančevo, 19. aprila 2010. (Radio Pančevo) Srbijagas i JKP Grejanje Pancevo danas počinju pregovore oko duga od 240 miliona dinara zbog kojeg je isporuka gasa umalo bila obustavljena u petak.

 

   

Kiša pogoduje smanjenju zagađenja

 

Pančevo, 19. aprila 2010. (Radio Pančevo) Današnje vremenske prilike pogoduju smanjenju pojave vulkanske prašine, jer kiša spira čestice čađi, rekla je za Radio Pančevo specijalista Higijene, doktorka Jelena Marić.

   

Bajatović danas u Petroremontu

 

Pančevo, 19. aprila 2010. (Radio Pančevo)- Radnci Petroremonta očekuju da će danas doći do sastanka sa Dušanom Bajatovićem, direktorom Srbijagasa, rekao je za naš radio predsednik štrajkačkog odbora Radovan Kočić. Zaposleni se nadaju da će posle 14 nedelja štrajka znati na čemu su, jer im je ranije rečeno da ne postoji izlaz iz teške situacije u kojoj se Petroremont nalazi i da novca nema za isplatu osam zaostalih zarada.

 

 

   

ODLOŽEN TURNIR

 

Kvalifikacije za 20. teniski turnir ‘’Pecin memorijal’’odložen je za sada je zbog kiše. Igrači čekaju da se vreme prolepša i sudsku odluku kada će igra početi, rekao je za radio Pančevo Miodrag Lazić direktor teniskog kluba Dinamo.Ovo je internacionalni teniski turnir za juniore i juniorke do 16 godina, a od ove godine je postao Turnir 2. Kategorije.