Baner

Lokal

Radio Pancevo

Raspored odnošenja otpada za 5.april

Izvor:Radio Pančevo, 4.4.2017.

JKP "Higijena" će u okviru prolećne akcije sakupljanja i odnošenja kabastog otpada, danas od 7 do 15 časova uklanjati otpad u naselju Stara Misa i Ulici Bavaništanski put.Biće odnošen : stari nameštaj, bela tehnika, ambalaža, autolimarija, gume , baštensko smeće i sav drugi otpad, izuzev građevinskog šuta.

Akcija će trajati do 28. aprila, a gradjani se za sve informacije mogu obratiti na telefone 327-010 i 310 -931

 

Gostuje izložba iz Budimpešte "Bogorodica"

Izvor:Radio Pančevo, 4.4.2017.

U Narodnom muzeju će u četvrtak, 6. aprila u 17 časova biti otvorena gostujuću izložba galerije Kárpát-haza iz Budimpešte, pod nazivom "Bogorodica". Biće predstavljeno složeno i višeslojno tumačenje lika Blažene Device, koja uživa posebno poštovanje u Karpatskom basenu. Izložba će biti otvorena do 25. aprila.

   

Koncert pijaniste Vladimira Gligorića u KC-u

Izvor:Radio Pančevo, 4.4.2017.

Pijanista Vladimir Gligorić, violinistkinja Mia Kovačević i violista Saša Mirković, prirediće koncert 6. aprila u Kulturnom centru Pančeva, sa početkom u 19 časova. Na programu će biti dela: Vlastimira Trajkovića, Ivana Jevtića, Stanka Simića i Vasilija Mokranjca.

   

Andrea Stojadinov osvojila srebro u Atini

Izvor:Radio Pančevo, 4.4.2017.

Andrea Stojadinov,džudistkinja pančevačkog „Dinama", osvojila je srebrnu medalju u Atini, na 9.Ilijadis Kupu za juniore i juniorke.

   

Renovirani Domovi kulture u Alibunaru i Karlovcu

Izvor:Radio Pančevo, 4.4.2017.

Zahvaljujući sredstvima lokalne samouprave od 12 miliona dinara, renovirani su Domovi kulture u Alibunaru i Karlovcu, u koje nije ulagano preko tri decenije. Dom kulture u Alibunaru je renoviran u potpunosti, tako da će se od sada brojne aktivnosti kulturno-umetničkih društava, nacionalnih manjina, horova itd, odvijati u mnogo boljim uslovima.