Baner

Lokal

Radio Pancevo

"Climate Keys" u Muzičkoj školi

Izvor:Radio Pančevo, 14.11.2017.

U okviru planetarnog događaja „Climate Keys", u Muzičkoj školi „Jovan Bandur" će u petak, 17. novembra od 18,30 sati biti održan istoimeni koncert na kome će nastupiti mladi klaviristi profesorke Marije Ligeti Balint. Pošto je cilj ovog dešavanja skretanje pažnje javnosti na klimatske promene i zaštitu planete Zemlje, uz muziciranje đaka interaktivno će biti reči i o ovom globalnom problemu.

 

Promocija knjige Radmile Lazić

Izvor:Radio Pančevo, 14.11.2017.

Promocija knjige priča "Ugrizi život" Radmile Lazić, biće održana večeras od 19 časova u Galeriji savremene umetnosti.Pored autorke, o knjizi će govoriti književni kritičar Vasa Pavković

   

Sednica Skupštine grada Pančeva 17. novembra

Izvor:Radio Pančevo, 13.11.2017.

U petak 17. novembra od 10 časova biće održana 17.sednica Skupštine grada Pančeva. Na dnevnom redu će se, izmedju ostalog, naći:Predlog odluke o izmenama Odluke o budžetu grada Pančeva za 2017. godinu ,Predlog odluke o izmeni Odluke o zaduživanju grada Pančeva za finansiranje kapitalnih investicionih rahoda, Predlog odluke o izmenama Odluke o lokalnim komunalnim taksama. Reči će biti i o izmenama i dopunama odluke o održavanju čistoće i upravljanju otpadom i davanju na korišćenje opreme za održavanje travnatih površina Javnom komunalnom preduzeću Zelenilo Pančevo.

   

JDP u Pančevu sa "Sumnjivim licem"

Izvor:Radio Pančevo, 13.11.2017.

Jugoslovensko dramsko pozorište će gostovati u Kulturnom centru Pančeva 17. novembra od 19,30h, predstvom "Sumnjivo lice", u režiji Jagoša Markovića.Uloge tumače: Nebojša Glogovac, Anđelika Simić, Dragan Mićanović, Radovan Vujović i drugi.

   

Akcije Doma zdravlja posvećene šećernoj bolesti

Izvor:Radio Pančevo, 10.11.2017.

Dom zdravlja Pančevo će nizom akcija obeležiti 14. novembar, Svetski dan borbe protiv šećerne bolesti.Akcija preventivnih pregleda za sve zaposlene u Domu za lica sa oštećenim vidom "Zbrinjavanje " biće održana 13. novembra od 8 do 10 časova.Tom prilikom, dr Dragana Marković održaće predavanje korisnicima Doma na temu "Pravilna ishrana i šećerna bolest ".