Baner

Lokal

Radio Pancevo

Konkurs za dodelu trideset montažnih kuća za izbeglice

Izvor:Radio Pančevo, 7.5.2018.

Povereništvo za izbeglice grada Pančeva obaveštava lica iz Hrvatske i BIH koja su i dalje u izbegličkom statusu ili su bili u statusu izbeglica, a sada su regulisali prijavu prebivališta u Republici Srbiji, da je Komesarijat za izbeglice raspisao Konkurs za dodelu 30 montažnih kuća na teritoriji Srbije.Rok za prijavu je 25.maj.

Tekst Javnog poziva i prijava objavljeni su na sajtu Komesarijata za izbeglice www.kirs.gov.rs, a informacije se mogu dobiti i u Povereništvu za izbeglice u Pančevu, Trg Kralja Petra 1, ili na telefon 013/308818.

 

Raspisan Javni poziv za informisanje na jezicima nacionalnih manjina

Izvor:Radio Pančevo, 7.5.2018.

Ministarstvo državne uprave i lokalne samouprave raspisalo je danas Javni poziv za dodelu sredstava iz Budžetskog fonda za finansiranje programa i projekata iz oblasti informisanja na jezicima nacionalnih manjina u 2018. godini

   

Ciklus koncerata povodom Dana Muzičke škole

Izvor:Radio Pančevo, 7.5.2018

Povodom Dana Muzičke škole "Jovan Bandur" od 9 do 14.maja biće održan ciklus koncerata u sali škole.

   

Izložba "Rekonstrukcija kostima i nakita bronzanog doba" u Muzeju

Izvor:Radio Pančevo, 7.5.2018.

Gostujuća izložba Gradskog muzeja Sombor "Ritam spirale - Rekonstrukcija kostima i nakita srednjeg bronzanog doba", biće otvorena u Narodnom muzeju Pančevo, u utorak, 8. maja u 19h.

   

Čuvajmo stubne kante, apeluju iz JKP "Higijena"

Izvor:Radio Pančevo, 7.5.2018.

I pored činjenice da radnici pogona ,,Čistači"JKP „Higijena" svakoga dana prazne stubne kante, nije retko videti da su mnoge od njih prepune smeća pa i uništene jer pojedini građani umesto, isključivo sitnog otpada ( praznih kutija cigareta, omota od sladoleda i ostalog sitnog smeća) u njih guraju pune kese komunalnog otpada. Nažalost, stubne kante su i na udaru huligana koji se noću ,, zabavljaju" uništavajući kante.