Baner

Lokal

Radio Pancevo

KUD "Stanko Paunović" gostovao u Sibiru

Izvor:Radio Pančevo, 27.11.2017.

Šestoro članova prvog izvođačkog ansambla KUD-a "Stanko Paunović" NIS-RNP Pančevo, gostovao je u Rusiji, u Najabrsku, od 14. do 18. novembra 2017. godine.

 

Pančevački nastavnici na obuci iz računarstva i informacionih tehnologija

Izvor:Radio Pančevo, 24.11.2017.

Državni sekretar u Ministarstvu trgovine, turizma i telekomunikacija Tatjana Matić, saopštila je da je to Ministarstvo pokrenulo projekat odobren u okviru programa UNESKO, „Podizanje digitalnih kapaciteta nastavnika za nastavne sadržaje iz oblasti računarstva i informacionih tehnologija".

   

Uručeni ključevi četiri montažne kuće za izbegla lica

Izvor:Radio Pančevo, 24.11.2017.

U Gradskoj upravi su 23. novembra svečano uručeni ključevi četiri montažne kuće izbeglim licima, u okviru dva podprojekta Regionalnog programa stambenog zbrinjavanja u Republici Srbiji. Ključeve montažnih kuća porodicama je uručio gradonačelnik Pančeva, Saša Pavlov. U pitanju su porodice Rula, Andić, Mandić i Trkulja.U okviru Regionalnog stambenog programa koji se u Srbiji sprovodi od 2013 godine, u Pančevu je stambeno zbrinuto preko 1000 izbeglih porodica sa prostora bivše SFRJ.

   

Prijavljivanje za "Novogodišnji bazar"do 15. decembra

Izvor:Radio Pančevo, 23.11.2017.

Grad Pančevo u saradnji sa Turističkom organizacijom grada Pančeva organizacije sedmi "Novogodišnji bazar", koji će biti održan od 28. decembra do 30. decembra. Grad je obezbedio besplatne štandove, koji će biti raspoređeni unutar šatora sa ambijentalnim svetlom i grejnim telima. Pravo učešća na Bazaru imaju pravna i fizička lica koja sama proizvode i izrađuju proizvode. Rok prijavljivanja za učešće je 15. decembar, a opširnije informacije zainteresovani mogu pročitati na sajtu grada.

   

U toku sprovodjenje "Ankete poslodavaca "

Izvor:Radio Pančevo, 23.11.2017.

Nacionalna služba za zapošljavanje od 22. novembra sprovodi „Anketu poslodavaca 2017",u cilju kontinuiranog praćenja potreba tržišta rada. Ovogodišnja anketa je sedma zaredom i njome će biti obuhvaćeno oko 5.000 poslodavaca iz svih oblasti rada.