Baner

Lokal

Radio Pancevo

Ulica Radoja Dakića bez saobraćaja u nedelju

Izvor:Radio Pančevo, 2.6.2017.

U nedelju 4. juna će biti održana trka 24. Pančevački triatlon.Zbog biciklističkog segmenta trke, od 10 do 14 sati za saobraćaj će biti zatvoren deo ulice Kej Radoja Dakića, od raskrsnice sa ulicom Nikole Tesle do Brodoremonta.U ovom periodu bi trebalo koristiti alternativne pravce saobraćaja i izbegavati parkiranje na trasi trke Trka se održava uz podršku i odobrenje grada i gradskog SUP-a, saopšteno je iz Triatlon Kluba "Tamiš" Pančevo.

 

Za Jelenu Zorić prikupljeno 110 hiljada dinara

Izvor:Radio Pančevo, 2.6.2107.

Na humanitarnom koncertu za Jelenu Zorić "Za osmeh koji ima, a nema cenu" koji je održan u Kulturnom centru, kao i akcijama na nekoliko lokacija u gradu, prikupljeno je sto deset hiljada dinara. Za operaciju tumora na mozgu koja će biti izvršena u Beču, dvadesetšestogodišnjoj Jeleni Zorić, potrebno je 150.000 evra.

   

Informacije i saveti iz Kuće bezbednosti

Izvor:Radio Pančevo, 1.6.2017.

Policijska uprava u Pančevu proširila je delatnost rada kancelarije ''Savetovalište za bezbednost-kuća bezbednosti'', koja se nalazi u Ulici Vojvode Radomira Putnika broj 14. U cilju efikasnijeg rada policije u lokalnoj zajednici, od ponedeljka, 5. juna, pored toga što primaju građane u kancelariju i pružaju korisne informacije iz delokruga rada Ministarstva unutrašnjih poslova, policijski službenici će na poziv građana izlaziti i na teren i davati informacije i savete, a sve u cilju podizanja njihove imovinske bezbednosti.

Građani se mogu obratiti na telefon 343-970 i zakazati termin za dolazak policijskih službenika na njihovu kućnu adresu.

   

Predsednik Aleksandar Vučić danas u Pančevu

Izvor:Radio Pančevo, 1.6.2017.

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić će danas prisustvovati primopredaji 19 vozila Hamvi u kasarni „Narodni heroj Stevica Jovanović" u Pančevu.Ovo će biti prva aktivnost Vučića kao predsednika Srbije, a primopredaja je zakazana u 12 časova, saopštila je pres služba predsednika.

   

TOP na "Danima Vojvodine" u Beogradu

Izvor:Radio Pančevo, 1.6.2017.

Turistička organizacija Pančeva će predstaviti turističku ponudu našeg grada na manifestaciji "Dani Vojvodine" u Beogradu, od 1. do 3. juna. Organizator manifestacije na Trgu Republike je Turistička organizacija Vojvodine, a turistička ponuda Pančeva će biti promovisana u pagodi broj tri, od 12 do 19 časova.