Baner

Lokal

Radio Pancevo

Završena obuka za gerontodomaćice

Izvor:Radio Pančevo, 24.3.2017.

Nakon uspešno završene obuke za gerontodomaćice i osnovne informatičke obuke prema ECDL standardu, Filijala Pančevo Nacionalne službe za zapošljavanje organizovaće danas u 12 časova, svečanu dodelu sertifikata.Obuke je završilo ukupno 30 polaznika.

 

Završena obuka o bezbednosti dece u saobraćaju

Izvor:Radio Pančevo, 24.3.2017.

U Gradskoj upravi je juče održana obuka o pravilnoj upotrebi bezbednosnih autosedišta za decu, u organizaciji Agencije za bezbednost saobraćaja Republike Srbije, u saradnji sa Agencijom za saobraćaj grada Pančeva i Komitetom za bezbednost saobraćaja grada Pančeva.

   

Osamnaest godina od Nato bombardovanja

Izvor:Radio Pančevo, 24.3.2017.

Na današnji dan pre 18 godina počelo je NATO bombardovanje SRJ, koje je trajalo 78 dana, a akcija se zvala "Milosrdni andjeo". U prvim minutima nakon početka napada 1999. dva puta je gađana  Fabrika aviona „Utva" , kao i kasarna specijalne brigade, a pogođene su i vojne baze u okolini Kačareva i Banatskog Novog Sela.

   

Isplata novčane socijalne pomoći u petak

Izvor:Radio Pančevo,23.3.2017.

Isplata novčane socijalne pomoći, posebne novčane naknade i dodatka za pomoć i negu drugog lica za korisnike na teritoriji AP Kosovo i Metohija za decembar 2016. i januar i februar 2017. godine počeće u petak 24. marta, saopšteno je iz Ministarstva za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja

   

Koncert tamburaša u MŠ "Jovan Bandur"

Izvor:Radio Pančevo, 23.3.2017.

Učenici tambure i gitare profesora Mihajla Jovića  i Tamburaški orkestar „Neven" kojim on rukovodi, nastupiće pred Pančevcima u od 18,30 sati u sali Muzičke škole „Jovan Bandur".