Baner

Lokal

Radio Pancevo

U saobraćajnoj nesreći jednolice poginulo

Zdravstveno stanje Dragana Šajina (1984) iz Kačareva koji je oko ponoći povredjen u saobraćajnoj nesreći u Kačarevu stabilno je i život mu nije ugrožen, rekao je za Radio Pančevo zamenik direktora pančevačke Bolnice doktor Milan Trifunović.

 

Pucnjava u "Koriolanu"

PANČEVO, 2. maj 2010. (Radio Pančevo) - Ekipa filma „Koriolan“ koja je u Pančevu snimala film, pre mesec dana, ponovo je u našem gradu da dosnimi još nekoliko scena. Pucnjava koja asocira na upotrebu vatrenog oružja, a koja se danas oko podneva čula u centru grada u vezi je sa snimanjem ovog filma, rekao nam je portparol pančevačke policije Jovica Antonić, te nema razloga za zabrinutost građana.

   

Radovi na nadvožnjaku počinju od nedelje

PANČEVO, 2. maj 2010. (Radio Pančevo) - Rekonstrukcija pančevačkog nadvožnjaka na Novoseljanskom putu trebalo bi da počne krajem sledeće, najavio je član Gradskog veća zadužen za saobraćaj Miladin Šakić. On je dodao da bi  radovi trebalo da traju mesec dana i napomenu da će za to vreme nadvožnjak biti zatvoren za saobraćaj.

 

 

   

Radno vreme prodavnica

PANČEVO, 2.Maj 2010. (Radio Pančevo) - Drugog dana praznika po uobičajenom radnom vremenu radiće samo Dis i to do 22 sata, dok će skraćeno raditi Maksi do 17 sati i Rodić do 15 časova.

   

Radno vreme zdravstvenih ustanova

PANČEVO, 2. Maj 2010. (Radio Pančevo) - Lekari Zdravstvena stanice "Gornji grad" danas i sutra dežuraju od 7 do 19 sati. Školski i dečji dispanzer radi od 7 do 19 časova, a stomatološka služba u Dispanzeru u dane praznika radi od 8 do 18 sati. Seoske ambulante danas, 2. maja i sutra, 3. maja rade od 7 do 11, osim u Ivanovu gde je radno vreme ambulante od 7 do 10 sati