Baner

Lokal

Radio Pancevo

Prognoza, saobraćaj, autobusi

 

PROGNOZA Oblačno, hladno i vetrovito, sa kišom koja će prestati da pada uveče i noću. Temperatura do 13 stepeni.

 

Privedeni zbog razbojništva u Pančevu

 

Pančevo, 18. maj 2010. (Radio Pančevo) -  Aleksa Rajković (28) i Goran Buzaši (27) iz Beograda uhapšeni su i određena im je mera zadržavanja zbog sumnje da su izvršili razbojništvo u pokušaju u kiosku STR "Zoli" u Pančevu, saopštila je pančevačka policija.

   

Ne mogu svi da vade lične isprave subotom

 

Pančevo, 17. maj 2010. (Radio Pančevo) -  U pančevačkom SUP-u građani mogu i subotom da izvade pasoš ili ličnu kartu, ali samo oni koji su već izvadili jedan od biometrijskih dokumenata, izjavila je našem radiju portparol Tanja Dakić.

   

Strateški partneri za Azotaru

 

Pančevo, 17. maj 2010. (Radio Pančevo) - Generalni direktor Srbijagasa Dušan Bajatović izjavio je danas da je strategija te kompanije da za tri do četiri godine nadje strateške partnere za pančevačku HIP-Azotaru.

   

Sportisti i političari iz Pančeva sutra putuju u Španiju

 

Pančevo, 17. maj 2010. (Radio Pančevo) - Sportska i politička delegacija iz Pančeva sutra odlazi u španski grad Taragonu.

 

Ukupno 41 sportista iz našem grada učestvovaće na takmičenju „Igre mladih“, dok će predstavnici gradske uprave raditi na saradnji sa španskim zvaničnicima u oblasti privrede i ekologije, izjavio je član delegacije Đorđe Savić.