Baner

Lokal

Radio Pancevo

Sutra sviraju sirene

PANČEVO, 23. mart 2010. (Radio Pančevo) – Povodom obeležavanja godišnjice sećanja na stradale u NATO bombardovanju, sutra  u podne biće aktivirane sirene za javno uzbunjivanje stanovništva i to znakom za prestanak opasnosti (neprekidni ton sirene u trajanju od 60 sekundi), saopštilo je odeljenje za vanredne situacije u Pančevu.

 

Za Holivudski film 250 evra

PANČEVO, 23. mart 2010. (Politika) – Pančevo je ekipi filma ,,Koriolan”, koju predvodi Rejf Fajns, za nedelju dana snimanja naplatilo manje no što su bili troškovi ekipe za ,,kiselu” vodu dok su boravili u Pančevu

   

Iseljenje izbeglica iz zgrade UN Habitata zbog neplaćanja

Gradska stambena agencija (GSA) Pančevo zapretila je danas tužbama i iseljenjem izbeglica iz zgrade UN Habitata zbog neplaćanja stanarine. Sedamdeset porodica koje žive u zgradi izgradjenoj iz programa Ujedinjenih nacija za zbrinjavanje izbeglica (UN Habitat) u Pančevu duguje više od 1,2 miliona dinara za zakup stanova, izjavila je direktorka GSA Vanja Rakidžić.

   

Zatvaranje Skrobare zbog zagađenja Nadela

PANČEVO, 22. marta 2010. (Radio Pančevo) - Pančevačka Fabrika skroba biće zatvorena ukoliko za dva meseca ne ugradi postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda, izjavio je danas gradski većnik Pančeva Vladimir Delja.

   

Radnici Petroremonta radikalizuju štrajk

PANČEVO, 22. mart 2010. (Radio Pancevo) – Radnici Petroremonta u četvrtak će protestovati ispred Ministarstva ekonomije tražeći da im se isplati osam zaostalih zarada i da se nadležni izjasne da li će to preduzeće raditi ili ne.