Baner

Lokal

Radio Pancevo

Još uvek je neizvesno kada će početi rekonstrukcija nadvožnjaka

 

PANČEVO, 18. marta 2010. (Radio Pančevo) - Rekonstrukcija nadvožnjaka na Novoseljanskom putu ipak neće početi sutra, kako je ranije najavljivano. Gradski većnik za saobraćaj Miladin Šakić je za radio Pančevo izjavio da delegacija „Srbija puteva“ sutra dolazi u Pančevo kako bi se konačno dogovorili sa Gradskom upravom o početku i roku trajanja radova.

 

 

Milanko Andrejić: Hoćete li koaliciju ili nećete

PANČEVO, 17. marta 2010. (Radio Pančevo) - Nova Srbija će ponovo zatražiti od koalicionih partnera smenu zamenika gradonačelnika Dušana Mrvoša i postavljanje na to mesto predsednika GO stranke Milanak Andrejića.

   

Lečenje Pančevaca u Kamenici politička odluka

PANČEVO, 16. marta 2010. (Radio Pančevo) - Postoje politički motivi zbog kojih se Pančevci bolesni od malignih bolesti leče u Sremskoj Kamenici i tome se mora stati na put, izjavio je danas predsednik Skupštine grada Tigran Kiš.

„Siguran sam da postoje jaki ekonomski interesi i jaki politički interesi da jedna takva nebuloza živi četiri godine“, rekao je Kiš za Radio Pančevo.

   

Azotara pomaže Petroremontu

 

Pančevačka Azotara neće platiti dug od 50 miliona dinara Petroremontu, ali će pomoći da izadje iz krize, saopšteno je danas posle sastanka predstavnika dva preduzeća i vrha lokalne vlasti u Pančevu. Azotara je izrazila spremnost da dugoročno sarađuje sa Petroremontom, jer i sama ima interes da Petroremont radi.

   

Radnici Petroremonta dobijaju plate?

 

PANČEVO, 16. marta 2010. (Radio Pančevo) - Predstavnici lokalne samouprave Pančeva, Srbijagasa i privatizovanog preduzeća Petroremont razgovarali su danas o dugu od 50 miliona dinara koji Azotara, koja je u vlasništvu Srbijagasa, ima prema Petroremnotu.