Baner

Lokal

Radio Pancevo

Izmene u ATP-u

Pančevo /Izvor: Radio Pančevo/

 

Od ponedeljka će ATP promeniti red vožnje polazaka prema selima, kako bi građani lakše zapamtili polaske autobusa. Novine su da će ATP uvesti četiri nova polaska za Ivanovo i jedan za Brestovac, a gradski autobusi 4, 4a, 11 i 11a dobijaju nove brojeve i izmenjene trase.

 

"Čekaonica" dobila nagradu Sterijinog pozorja

Pančevo /Izvor: Radio Pančevo/

 

Nagradu 55. Sterijinog pozorja za glumačko ostvarenje zaslužio je Nebojša Ilić za ulogu u predstavi Čekaonica, Borisa Liješevića i Branka Dimitrijevića, rađenoj u koprodukciji Kulturnog centra Pančeva i Ateljea 212.

   

Za dva dana izbori Nacionalnih saveta nacionalnih manjina

Pančevo /Izvor: Radio Pančevo/

I

zbori za Nacionalne savete nacionalnih manjina održaće se u nedelju 6. juna u svih 167 opština u Srbiji. Nacionalne savete izabraće 19 nacionalnih manjina, od kojih 16 na neposrednim izborima, a preostale tri: Hrvati, Makedonci i Slovenci, posredno - putem elektora.

   

Još dva svedoka u vezi hapšenja Andrejića

Pančevo /Izvor: Radio Pančevo/

 

Više tužilaštvo predložilo je saslušanje još dva svedoka u vezi hapšenja gradskog većnika i predsednika Nove Srbije u Pančevu Milanka Andrejića, koji je i dalje u pritvoru zbog sumnje da je primio mito, saznaje Radio Pančevo u Tužilaštvu.

   

Redovna odbrana od poplava u Pančevu

Pančevo /Izvor: Radio Pančevo/

 

U Pančevu je jutros proglašena redovna odbrana od poplava, zbog rasta Dunava, ali još uvek nema potrebe za uvođenjem vanredne odbrane, rekao je Radio Pančevu PR Tamiš vode Petar Udovički. On je, međutim, rekao da nailazi talas i da treba biti spreman, ali da za uvođenje vanredne odbrane u Pančevu vode treba da porastu još metar i po.