Baner

Lokal

Radio Pancevo

Prvo izmeštanje infrastrukture, pa onda sanacija Nadvožnjaka

PANČEVO, 04. maj 2010. (Radio Pančevo) –  Vodovod, PTT i Elektrodistribucija ove nedelje izmeštaće infrastrukturu iz okoline nadvožnjaka prema Misi kako bi počela sanacija ove deonice puta, izjavio je gradski većnik za saobraćaj Miladin Šakić. Radovi će početi najverovatnije sledeće nedelje, a onda će dvadesetak dana nadvožnjak biti zatvoren, rekao je on gostujući u jutarnjem programu radio Pančeva.                   

 

U toku očitavanje brojila - stanje možete prijaviti i telefonom

PANČEVO, 04. maj 2010. (Radio Pančevo) –  Električna brojila će se očitavati do 5. maja i neophodno je dozvoliti radnicima Elektrodistribucije da očitaju uređaj ili je potrošač dužan sam da dostavi stanje na brojilu. Stanje brojila možete dostaviti telefonom, putem dopisa, lično na šalteru ili putem elektronske pošte na sajtu www.elektrovojvodina.rs – Korisnički servis – prijava stanja. U Pančevu prijavu stanja možete izvršiti telefonom na broj 306-018 danas i sutra od 7 do 14 časova.

   

Radio Pančevo bez signala zbog krađe kablova na predajniku

PANČEVO, 04. maj 2010. (Radio Pančevo) –  Nepoznate osobe juče su ponovo ukrale 20 metara koaksijalnog kabla sa predajnika Radio Pančeva na Milića Brdu u Beogradu zbog čega ne emitujemo program od juče u 15 časova.

O ovome je obaveštena beogradska policija od koje se očekuje da obavi uviđaj.
U toku dana biće poznato kada ćemo ponovo biti u etru. Do tada možete nas slušati putem interneta.

   

Penzije za samostalne delatnosti i poljoprivrednike od 5. maja

Pančevo, 4. maja 2010. (Radio Pančevo) - Penzionerima samostalnih delatnosti penzije za april isplaćivaće se od 5. maja, saopšteno je iz PIO fonda. Prvi deo aprilskih penzija za penzionisane poljoprivrednike isplaćivaće se od 7. maja.

 

   

Bez signala na Dan slobode medija

PANČEVO, 3. maja 2010. (Radio Pančevo) - Nepoznate osobe danas su ponovo ukrale 20 metara koaksijalnog kabla sa predajnika Radio Pančeva na Milića Brdu u Beogradu zbog čega ne emitujemo program od 15 časova.

O ovome je obaveštena beogradska policija od koje se očekuje da obavi
uviđaj.