Baner

Lokal

Radio Pancevo

Svetsko prvenstvo u banatskim šorama

 

Izvor: Radio Pančevo

Jubilarno 10. Svetsko prvenstvo u banatskim šorama biće održano danas i sutra u Tomaševcu kraj Zrenjanina.Danas počinje takmičenje po grupama. Finale će biti odigrano sutra u 18 sati nakon čega će biti uručen pehar pobedniku i nagrade.

 

Problem mandata vraćen višim instancama

 Izvor: Radio Pančevo

Svih 17 podnosilaca zahteva za vraćanje mandata u Skupštini Pančeva upućeni su da svoja prava ostvare preko nadležnih sudova, saopštio je danas predsednik Mandatne komisije Skupštine Milan Stejić. Posle sednice komisije on je rekao da su se članovi tog tela rukovodili i činjenicom da se radi o zahtevima potpuno različite osnovanosti i krajnje politički konotiranim.

"Iako je pravni problem ima i visokopolitičku konotaciju i naš stav jre da izbegnemo političkio arbitriranje prilikom donošanje ovakve odluke" - rekao je Stejić.

   

Srebrnjaci za najbolje đake

 Izvor: Radio Pančevo

Trideset četvoro đaka generacije iz pančevačkih osnovnih i srednjih škola, nagrađeno je danas u Zrenjaninu srebrnjacima. Najbolji učenici završnih razreda dobili su ovu nagradu koju je pre godinu dana ustanovila Politika AD uz podršku Ministarstva prosvete. S najboljim našim đacima otputovao je I član Gradskog veća zadužen za obrazovanje Predrag Škaljak, a svečanost na kojoj su prisustvovali I predstvanici ministarstva I AD Politike počela je u 14 sati.

   

Malu pažnju pridajemo zdravoj ishrani!

  Pančevo /Izvor: Radio Pančevo/

Ko god je rekao "ono si što jedeš" bio je donekle u pravu. Ako se na vašem jelovniku uglavnom nalaze gazirani sokovi i hamburgeri, i vi ćete izgledati zaobljeno. Ako pak u vašoj ishrani prevladavaju namirnice poput ribe i povrća, vitkiji ste i zdraviji.

   

Takmičenje u banatskim šorama

  Pančevo /Izvor: Radio Pančevo/

Jubilarno 10. Svetsko prvenstvo u banatskim šorama biće održano u Tomaševcu kraj Zrenjanina tokom predstojećeg vikenda.