Baner

Lokal

Radio Pancevo

Evro prešao 100 dinara

 

Pančevo, 17. maj 2010. (Radio Pančevo) - Dinar je danas oslabio prema evru za 0,28 odsto, a zvanični srednji kurs prvi put prelazi 100 dinara za jedan evro i iznosi 100,26 dinara, objavila je Narodna banka Srbije. To je najniža vrednost dinara od uvodjenja evra.

 

Pančevu brojne medalje u streličarstvu

 

Pančevo, 17. maj 2010. (Radio Pančevo) - Pančevci su uzeli nekoliko medalja na jučerašnjem takmičenju u streličarstvu na tradicionalnom „Trofeju Beograda“.

   

Vremenska prognoza, autobusi, vozovi

Pančevo  /Izvor: Radio Pančevo

PROGNOZA  U većem delu Srbije danas se očekuje sunčano i toplo vreme sa najvišom dnevnom temperaturom do 33 stepena.

   

Noć muzeja

PANČEVO, 16. maj 2010. (Radio Pančevo) - Pančevačke kulturne ustanove sinoć su po treći put učestvovale u evropskoj kulturnoj manifestaciji Noć muzeja. Ovogodišnja tema pančevačke Noći muzeja bile su vrste, obzirom da su UN ovu godinu proglasile kao godinu biodiverziteta. Program je I pored lošeg vremena privukao veliki broj posetioca koji su u skladu sa temom na četrnaest lokacija mogli da vide razne biljne i žiotinjske vrste, ali i da probaju razne vrste toplih napitaka.

   

BUDI svečano otvoren

 

PANČEVO, 16. maj 2010. (Radio Pančevo) - Sinoć je u Galeriji savremene umetnosti otvoreno 3. Međunarodno Bijenale umetničkog dečijeg izraza. Predviđeno je da Bijenale traje mesec dana i obuhvati BUDI izložbe, radionice, predstave i projekcije filmova. Gradonačelnica Vesna Martinović i Ambasador Japana Tošio Cunozaki otvorili su ovogodišnje Bijenale.