Baner

Lokal

Radio Pancevo

Pančevo dobija donaciju od NIS-a 23 miliona dinara

Pančevo /Izvor: Radio Pančevo/

 

Pančevo će u ponedeljak od Naftne industrije Srbije dobiti 15 miliona dinara za različite projekte i 8 miliona za izgradnju Sigurne kuće, rečeno nam je u kabinetu Gradonačelnice.

 

Autobus 11 menja trasu

Pančevo /Izvor: Radio Pančevo/

 

Autobuska linija 11 od ponedeljka je broj 6 i ima produženu trasu kretanja. Početno kao i kranje stajalište biće kod Snežane, a koristiće se i stajalite kod Robne kuće.

   

Izmene u ATP-u

Pančevo /Izvor: Radio Pančevo/

 

Od ponedeljka će ATP promeniti red vožnje polazaka prema selima, kako bi građani lakše zapamtili polaske autobusa. Novine su da će ATP uvesti četiri nova polaska za Ivanovo i jedan za Brestovac, a gradski autobusi 4, 4a, 11 i 11a dobijaju nove brojeve i izmenjene trase.

   

"Čekaonica" dobila nagradu Sterijinog pozorja

Pančevo /Izvor: Radio Pančevo/

 

Nagradu 55. Sterijinog pozorja za glumačko ostvarenje zaslužio je Nebojša Ilić za ulogu u predstavi Čekaonica, Borisa Liješevića i Branka Dimitrijevića, rađenoj u koprodukciji Kulturnog centra Pančeva i Ateljea 212.

   

Za dva dana izbori Nacionalnih saveta nacionalnih manjina

Pančevo /Izvor: Radio Pančevo/

I

zbori za Nacionalne savete nacionalnih manjina održaće se u nedelju 6. juna u svih 167 opština u Srbiji. Nacionalne savete izabraće 19 nacionalnih manjina, od kojih 16 na neposrednim izborima, a preostale tri: Hrvati, Makedonci i Slovenci, posredno - putem elektora.