Baner

Lokal

Radio Pancevo

Jelesić - Rotar: Radio Pančevo uskoro ponovo u etru

PANČEVO, 20. aprila 2010. (Radio Pančevo) - Predajnik Radio Pančeva biće osposobljen veoma brzo, čim budu pogodni vremenski uslovi, najdalje za dva dana, pa će i emitovanje programa biti normalizovano, izjavila je u emisiji „Buđenje“ direktor RTV Pančevo Tanja Jelesić. Ona je rekla da je kabl nabavljen i da su obezbeđena specijalna vozila, kako bi zamena vrlo brzo mogla da bude obavljena.

 

Sanacija nadvožnjaka počinje posle prvomajskih praznika

 

Pančevo, 20. aprila 2010. (Radio Pančevo) Prema nezvaničnim informacijama do kojih je od projektanata došao većnik zadužen za saobraćaj Miladin Šakić, rekonstrukcija nadvožnjaka na Novoseljanskom putu će početi posle prvomajskih praznika.

   

Kotež II i dalje bez tople vode

Pančevo, 20. aprila 2010. (Radio Pančevo) Građani na Kotežu 2 bez tople vode su od juče u podne jer je Srbijagas zbog velikog duga obustavila isporuku gasa JKP Grejanju.

   

Počela isplata roditeljskog dodatka

 

Pančevo, 20. aprila 2010. (Radio Pančevo) Isplata roditeljskog dodatka za decembar počeće danas (utorak, 20. aprila), saopštilo je nadležno ministarstvo.

 

   

20. april- prognoza, saobraćaj, smeće

VREMENSKA PROGNOZA


Pančevo, 20. aprila 2010. (Radio Pančevo) U Pančevu će kao i u većem delu zemlje biti ujutru i pre podne će biti oblačno, povremeno s kišom. Posle podne doći će do postepenog razvedravanja.