Baner

Lokal

Radio Pancevo

Saša Božović na muzičkom festivali „Zlatini dani“

 

Na Zlatiboru je u toku Medjunarodni muzički festival pesama za decu „Zlatini dani“.

 

Pančevačka karnevalska grupa uspešna u Kotoru

Pančevo /Izvor: Tanjug

Zvanična karnevalska grupa Pančevačkog karnevala, u organizaciji asocijacije "Prijatelji Pančeva", uspešno je predstavila Srbiju i grad Pančevo na Međunarodnom karnevalu u Kotoru koji je održan od 5. do 8. avgusta, saopštila je danas Turistička organizacija Srbije.

   

Pancevo News in English August 13th

   Pančevo /Izvor: Radio Pančevo

Milk Producers Announce Stopping Milk Deliveries

Individual milk producers agreed with the Minister of Agriculture that they should be included in writing provisions about the height of milk premiums and animal subventions. However, the producers still ask that the repurchase price for milk should be 32 Euro cents per liter, said the producers’ representative Uros Secerov.

   

Proizvođači i dalje najavljuju obustavu isporuke mleka

Pančevo /Izvor: Radio Pančevo

Individualni proizvođači mleka dogovorili su se sa ministrom poljoprivrede da budu uključeni u pisanje uredbi o visini premija za mleko i subvencija u stočratsvu i da  Nacionalna laboratorija za proveru kvaliteta mleka počne da radi do kraja 2010. godine. 

   

Danas je petak 13

  Pančevo /Izvor: Radio Pančevo

Čim čujemo da neko kaže da je današnji dan petak 13, mnogi pomisle na neko neprijatno dešavanje ili „baksuznu“ situaciju. Verovanje da je 13 nesrećan broj ukorenjeno je dugo kroz istoriju.