Baner

Lokal

Radio Pancevo

Grupa Bei the Fish na platou Kulturnog centra

Pančevo /Izvor: Radio Pančevo

Na Platou Kulturnog centra u 22 časa nastupaju gosti iz Makedonije, grupa Bei the Fish. Publici će se predstaviti Valentina Minovska, vokal, Nenad Tonkin, klavijature, Ognjen Anastasovski vokal i gitara i Vladimir Nastevski, električne udaraljke.

(MĆ)

 

 

U Narodnoj bašti nova kafe galerija

 

Pančevo/Izvor:Radio Pančevo

Narodna bašta će početkom septembra dobiti kafe galeriju u kojoj će pančevci moći da kupe pića po povoljnijim cenama, a najmlađima će biti omogućeno da na video bimu gledaju crtane filmove.Kafe se nalazi u blizini dečijih igrališta,a predviđeno je da se u tu odvijaju I ekološke radionice osnovaca.

(A.V)

 

 

   

Asfaltna baza vruća tema u Pančevu

Pančevo /Izvor: Radio Pančevo

Štrabag, većinski vlasnik Vojvodinaputa, posle dve godine dobio je mišljenje stručne komisije gradske uprave da nova asfaltna baza u Vojlovici neće loše uticati na životnu sredinu. Ova odluka izazvala je ponovo buru na lokalnoj političkoj sceni. Dok jedni misle da nije vreme da se strani investori odbijaju, drugi imaju stav da gradu ne trebaju novi zagađivači posebno u tom delu grada.

   

I posle 15 godina od "Oluje" ima izbeglica u Kolektivnom centru

  Pančevo /Izvor: Radio Pančevo

Danas se navršava 15 godina od početka hrvatske vojne akcije "Oluja" koja je dovela do egzodusa više od 200.000 Srba iz Hrvatske.

   

Pancevo News in English August 4th

  Pančevo /Izvor: Radio Pančevo

Health Caravan: On Saturday on the Lake in Village Kacarevo

On Saturday on the lake in village Kacarevo at 10 o’clock a public fitness class will be held, as the part of the action Health Caravan organised by Women’s Forum of Democratic Party. Preventive oncology check- ups will also be held as well as lectures about healthy nutrition, stated Milica Todorovic from Women’s Forum. Pancevo’s Red Cross and Blood Transfusion will take part in the action as well.