Baner

Lokal

Radio Pancevo

U Omoljici počeo 40. Žisel

Izvor: Radio Pančevo

Festival amaterskog filma i fotografije „Žisel“, koji za temu ima život sela, sinoć je svečano otvoren u Omoljici Salonom umetničke fotografije. Dodeljene su nagrade najuspešnijim fotografima. Za pojedinačne fotografije nagrađeni su Milenko Vasić, Milorad Milićević i Lazar Leković, dok je u kategoriji- kolekcija fotografija- Zlatni suncokret dobio Zdravko Simeonović, srebrni Milan Živković , a treću nagradu Goran Stamenković. Večeras i sutra biće održane projekcije 14 filmova iz zvanične konkurencije ovogodišnjeg Žisela.Gran pri festivala - Kristalna vaza- diplomu i 30.000 dinara dobio je Miroslav Popović sa Novog Beograda za film Treći brk.

 

Ultimat fajt i kik boks u Starčevu

 

Izvor: Radio Pančevo

Turnir u ultimat fajtu i kik boksu biće održan danas u Starčevu na stadionu FK Borac od 19 sati. Jedan od najboljih boraca u zemlji Dušan Đakić biće sudija. Posetioci će biti u prilici da vide osam amaterskih borbi. Ulaznica košta simboličnih 100 dinara, a novac od prodaje će otići u humanitarne svrhe, kažu organizatori - MZ Starčevo.

 

   

"Karavan zdravlja" u Kačarevu

 

Izvor: Radio Pančevo

"Karavan zdravlja" DS-a danas će posetiti Kačarevo. Na jezeru u tom selu od 10 sati doktorka Sonja Vjetrov će obavljati besplatne preventivne onkološke preglede grudi žena. Pored preventivnih pregleda Kačarevke će moći da prisustvuju i  javnom času fitnesa, ali i da izmere nivo šećera u krvi.

 

   

Zona B u Domu omladine

Izvor: Radio Pančevo

U letnjoj bašti Doma omladine u 21 čas biće održan koncert grupe Zona B, a pred publiku će izaći Petar Zarija, Dušan Bezuha, Zdenko Kolar i Dušan Ristić. Ulaz na koncert je slobodan, a u slučaju lošeg vremena,program se premešta u Klub Doma omladine.

 

 

   

Narodna bašta: veče makedonske muzike

 

Izvor: Radio Pančevo

U muzičkom paviljonu u Narodnoj bašti u okviru pančevačkih letnjih večeri, večeras u 20 časova počinje veče makedonske izvorne muzike, saopštio je organizator TOP.