Baner

Lokal

Radio Pancevo

Gradonačelnica - hitno rešiti problem bahatih vozača u D. Tucovića

Pančevo, 15. aprila 2010. (Radio Pančevo) - Stanovnici ulica Ive Kurjačkog i Dimitrija Tucovića danas su predali peticiju sa oko 300 potpisa gradonačelnici Vesni Martinović i zatražili da se na uglu ovih ulica hitno postavi semafor.

 

Od sutra u Pančevu nema grejanja a na Kotežu II ni tople vode

Pančevo, 15. aprila 2010. (Radio Pančevo) - Srbijagas će sutra u podne obustaviti isporuku gasa JKP Grejanju u Pančevu zbog neisplaćenih računa tako da u našem gradu neće biti grejanja. Na Kotežu II neće biti ni tople vode , izjavio je za Radio Pančevo rukovodilac prozivodnje u Grejanju Stevan Maljković.

   

Na današnji dan bombardovane Azotara i Petrohemija

PANČEVO, 15. aprila 2010. (Radio Pančevo) -  Na današnji dan 1999. godine NATO avijacija je bombardovala u Pančevu "Azotaru" i pogon izrazito kancerogenog vinilhlorid monomera u "Petrohemiji", pa su zbog rizika ekološke katastrofe evakuisani žitelji Vojlovice i Topole.

   

Uklonjene rešetke ali ne i obezbeđenje

Pančevo, 15. aprila 2010. (Radio Pančevo) - Uklonjene su rešetke koje su postojale ispred vrata lekarske komisije, ali je obezbeđenje i dalje ostalo. Zbog velikih primedbi Pančevaca predsednik Skupštine grada Tigran Kiš uputio je molbu filijali Republičkog Zavoda za zdravstveno osiguranje u našem gradu da rešetke budu uklonjene, što je juče i učinjeno.

   

15. april - prognoza, saobraćaj, struja, smeće

PROGNOZA

U Pančevu će danas biti promenljivo oblačno, povremeno sa kratkotrajnom kišom ili pljuskovima. Duvaće slab vetar promenljivog pravca. Jutarnja temperatura biće 10, a najviša dnevna oko 17 stepeni.