Baner

Lokal

Radio Pancevo

Radnici "Petroremonta" danas štrajkuju ispred Gradske uprave

Pančevo /Izvor: Radio Pančevo/

Radnici Petroremonta najavili su protest za 10 sati ispred Gradske uprave, kada i počinje sednica Skupštine. Nezvanično saznajemo da postoji namera da će pokušati da uđu na sednicu Gradske skupštine, kako bi upozorili odbornike na svoje probleme.

 

Krađa klupa u Gornjem Gradu

Pančevo /Izvor: Radio Pančevo/

Zbog uništavanja i krađe gradskih klupa, iz budžeta grada se godišnje izdvaja oko milion dinara. U Gornjem Gradu nesavesni građani lome klupe, korpe za smeće, sprave sa dečjih igrališta.

   

Pancevo News in English May 24th

Nadja Higl Receives May Award

Swimmer Nadja Higle, waterpollo player Vanja Udovicic and archer Andrija Zlatic received the May Award for the best accomplishments in olympic sports from Sports Association of Serbia. Nadja Higl said that she owned her success to her parents and brother and hoped she would continue with good results.

   

Sutra protest radnika Petroremonta

Pančevo /Izvor: Radio Pančevo/

Radnici petroremonta najavili su protest za sutra u 10 sati ispred Gradske uprave, kada i počinje sednica Skupštine. Nezvanično saznajemo da postoji namera da pokušaju ulazak na sednicu gradske skupštine, kako bi upozorili odbornike na svoje probleme.

   

Novčana pomoć za plaćanje komunalnih usluga: popodne će početi evidentiranje

Pančevo /Izvor: Radio Pančevo/

Popodne će početi evidentiranje socijalno najugroženijih građana za ostvarivanje prava na finansijsku pomoć za plaćanje komunalnih usluga za grejanje, vodu i smeće. Evidentiranje će se sprovoditi u Centru za socijalni rad u Pančevu svakog radnog dana od 15 do 18 časova, sve do 23. jula. Centar se nalazi u ulici Filipa Višnjića broj 16.