Baner

Lokal

Radio Pancevo

Žurka za prvake u Narodnoj bašti

Pančevo /Izvor: Radio Pančevo

Povodom početka školske godine, Turistička organizacija Pančeva organizovala je danas manifestaciju za đake „Carstvo za drugarstvo“. U programu u Narodnoj bašti učestvovali su korisnici doma „Srce“ u Jabuci, sa predstavom „Crvenkapa“, hor „Zvončići“, plesni klub „Balerina“, klovn Smehuljko i animatori Pančevačkog karnevala. Prema rečima Zorane Vladu direktorke Turističke organizacije Pančevo cilj ove manifestacije je da se deca pred početak školskih obaveze još jednom zabave.

 

Protestu Unije prosvetara pridružuju se pančevački nastavnici

  Pančevo  /Izvor: Radio Pančevo

Protestu Unije prosvetnih radnika Srbije u podne će se na trgu Nikole Pašića pridružiti 78 nastavnika iz 17 pančevačkih škola, rekao je našem radiju potpredsednik Unije u Pančevu Branko Vlaović.

   

Maja George u petak najverovatnije dolazi kući

  Pančevo  /Izvor: Radio Pančevo

Maja Gerorge iz Alibunara, koju je u ponedeljak ronilac na plaži Mogren u Budvi teško povredio pogodivši je harpunom je stabilno i polako se oporavlja, rekao je Radio Pančevu jutros njen otac Jon George.

   

Prvaci seli u školske klupe

  Pančevo  /Izvor: Radio Pančevo

Nova školska godina za oko 900.000 djaka osnovnih i srednjih škola u Srbiji počinje danas, a prvi put u školske klupe sešće i oko 80.000 prvaka.

   

Žurka za školarce večeras u Narodnoj bašti

  Pančevo  /Izvor: Radio Pančevo

Povodom početka školske godine, Turistička organizacija Pančeva organizovaće danas u 18h u Narodnoj bašti manifestaciju za djake „Carstvo za drugarstvo“.