Baner

Lokal

Radio Pancevo

Veći oblak pare iznad Rafinerije

  Pančevo /Izvor: Radio Pančevo

Rafinerija nafte najavila je da će u narednih sat vremena biti vidljiv veći oblak pare zbog radova u fabrici, saopšteno je iz Sekretarijata za ekologiju.

 

Mleko "Panmleka" od danas skuplje za 8 odsto

  Pančevo /Izvor: Radio Pančevo

Mleko i mlečni proizvodi pančevačke mlekare „Panmlek“ od danas su skuplji za osam odsto.

   

Večeras se završava 40. Žisel

 

Izvor: Radio Pančevo

U Omoljici se večeras završava „Žisel“ festival amaterskog filma i fotografije na temu život sela. Posle zvanične projekcije filmova na letnjoj pozornici, biće dodeljene nagrade najuspešnijim autorima,a među nagrađenima ima i Pančevaca, najavio je za naš program direktor Doma kulture u Omoljici Đurica Jovanov

 

   

Isključenja struje

Izvor: Radio Pančevo

Zbog neophodnih radova na elektro mreži bez struje će u ponedeljak, 9. avgusta ostati potrošači u Stevana Šupljikca od broja 139 do 147 koji neće imati struje od 8 do 10 sati, a u istoj ulici od broja 149 do 159 neće biti struje od 10 do 12 časova. Od 12 do 13 sati bez struje će ostati potrošači u Knićaninovoj od Slavka Bokšana do pruge i potrošači u Ulici Slavka Bokšana.

   

Kačarevo: preventivom do zdravlja

Izvor: Radio Pančevo

"Karavan zdravlja" DS-a juče je posetio Kačarevo. Na jezeru u tom selu lekari su pregledali oko 200 Kačarevki. Na onkološke preventivne preglede grudi odazvalo se oko 100 žena, a isto toliko je kontrolisalo nivo šećera u krvi.