Baner

Lokal

Radio Pancevo

Sprečena pljačka Privredne banke u Alibunaru

  Pančevo  /Izvor: RTV Vojvodina

Zahvaljujući ispoljenoj hrabrosti i prisebnosti  radnika  Ekspoziture  Privredne Banke  Pančevo u Alibunaru, spremačice Blagunje Vereš i radnika  trezora  Mirka Vragovića, minule subote  21. avgusta oko sedam časova ujutru, sprečena je pljačka banke.

 

Povećati plate i penzije?

  Pančevo  /Izvor: Danas, Radio Pančevo

Misija MMF izrazila je sumnje u predlog ministra ekonomije Mlađana Dinkića da se višak sredstava u budžetu iskoristi za prevremeno podizanje plata i penzija.

   

Vreme danas, struja, autobusi, penzije

Pančevo  /Izvor: Radio Pančevo

PROGNOZA U Pančevu će danas biti sunčano i veoma toplo. Duvaće slab do umeren južni i jugoistočni, a krajem dana zapadni vetar. Jutarnja temperatura biće oko 20, a najviša dnevna oko 34 stepena.

STRUJA Bez struje će od 7 do 17 časova biti deo Sefkerina od ulice Radeta Ilkića ka Opovu.

ATP Autobusi u Pančevu, i prigradski i međugradski, saobraćaju bez izostanaka i kašnjenja.  Telefonski brojevi za informacije o polascima su: 2518-570 i  2510-455 odnosno ispred starih brojava dodaje se dvojka.

PENZIJE  Isplata drugog dela penzije za jul počinje danas popodne u Privrednoj banci Pančevo. Ostale banke i poštanska štedionica sa isplatom počinju sutra. Poštari će penzije na kućne adrese dostavljati od četvrtka.

(I.V.)

   

Rukometaši Dinama spremaju se za Superligu

Pančevo  /Izvor: Radio Pančevo

Rukometni klub Dinamo Pertrohemija uveliko se sprema za predstojeću sezonu u Superligi koja počinje 18. septembra.

   

Devojčicu ujeo pas na Kotežu II

  Pančevo  /Izvor: Radio Pančevo

Jednu devojčicu sinoć je na Kotežu II ujeo pas povratnik, čiji je vlasnik poznat, a Služba sanitacije očekuje da ovog puta Veterinarska inspekcija reaguje.