Baner
Baner

Dežurstva u vreme Prvomajskih praznika

  Izvor: Radio Pančevo

U vreme Prvomajskih praznika Elektrodistribucija Pančevo neće raditi prvog i drugog maja. Prvi radni dan Šalter službe nakon praznika biće četvrtak, 3. maj.

Pošte u Pančevu takođe neće raditi 1. i 2. maja, a radnici Parking službe neće vršiti naplatu parkiranja u ta dva dana.

DIS market radiće danas do 20 časova, a drugog maja uobičajeno do 22 sata. Mini MAXI prodavnice i prodajni objekti Tempo neće raditi ni danas ni sutra, dok MAXI market neće raditi danas, a drugog maja će raditi od 7.30 do 18 časova.

Apoteka HIGIJA, u Miloša Obrenovića b.b., dežuraće 24 sata za vreme Prvomajskih praznika.

Za prvomajske praznike biće organizovana i dežurstva zdravstvenih ustanova. Školski i dečiji dispanzer radiće od 7 do 19 sati, a u smeni će dežurati po jedan lekar i dve medicinske sestre. Na Stomatologiji će i pre i posle podne raditi po jedan stomatolog i jedna sestra, a ovo odeljenje biće otvoreno u vreme praznika od 8 do 18 sati.
U Dispanzeru za žene i u patronažnoj službi biće organizovana dežurstva od 7 do 13 sati, a u to vreme na terenu će raditi i ekipa Kućnog lečenja. Laboratorija će raditi od 7 do 19 sati, dok će Služba hitne medicinske pomoći dežurati kao i obično – 24 sata. U vreme praznika biće dežurna zdravstvena stanica „Centar“. U naseljenim mestima ambulante će dežurati od 7 do 12 sati, osim u Ivanovu gde će dežurati samo medicinska sestra od 7 do 10 sati.

Naplatna služba JKP-a Grejanje u Cara Dušana 1. i 2. maja neće raditi, dok će 3. 4. i 5. raditi od 7 do 13 sati, saopšteno je iz ovog preduzeća.