Baner
Baner

92.1 Info

92.1fm STEREO

Monodrama "Nadežda Petrović" u KC-u

Izvor:Radio Pančevo, 9.11.2017.

Monodrama "Nadežda Petrović" u izvodjenju Biljane Djurović, na programu je Kulturnog centra Pančeva u 19,30h, a povodom Dana grada Pančeva. Monodrama je realizovana u produkciji Festivala monodrame i pantomime Zemun. Ulaz je slobodan.

 

Gornji grad i Karaula povremeno bez gasa

Izvor:Radio Pančevo, 8.11.2017.

Zbog planiranih radova na distributivnoj gasnoj mreži, u Pančevu će 9.novembra doći do kratkotrajnog poremećaja u isporuci prirodnog gasa ,od 11 do 13 časova. Bez gasa će ostati naselja Gornji grad i Karaula. Po završetku radova, JP "Srbijagas" će otpočeti sa redovnom isporukom gasa.

   

Četvrta rata poreza na imovinu u utorak

Izvor,Radio Pančevo, 8.11.2017.

Sekretarijat za poresku administraciju grada Pančeva obaveštava poreske obveznike koji ne vode poslovne knjige - fizička lica, da 14. novembra (utorak) dospeva četvrta rata za porez na imovinu za 2017. godinu i moli da blagovremeno izmire svoje obaveze, kako bi izbegli obračunavanje i plaćanje kamate kao i pokretanje prekršajnog postupaka. Uplatnice sa iznosom duga su odštampane i u toku je dostava.

   

Isplata penzija 10. i 13. novembra

Izvor:Radio Pančevo: 8.11.2017.

Isplata prvog dela penzija za oktobar počeće 10. novembra preko tekućih računa. Isplata penzija na kućne adrese i na šalterima pošta će početi 13. novembra.

   

Nagradjeni najuspešniji učenici Pančeva

Izvor:Radio Pančevo: 8.11.2017.

U Gradskoj upravi su 7. novembra uručena priznanja i novčane nagrade najuspešnijim učenicima grada, u saradnji sa Regionalnim centrom za talente "Mihajlo Pupin".Nagradjeno je šezdeset troje učenika, sa ukupno oko 500 hiljada dinara.Svečanosti je prisustvovala članica Gradskog veća zadužena za obrazovanje Tanja Božić, i tom prilikom čestitala i uručila nagrade, zajedno sa direktorom Regionalnog centra za talente „Mihajlo Pupin" dr Dragoljubom Cucićem i predsednikom Upravnog odbora Centra za talente, Miladinom Mitrovićem.

   

"Uniforme, medalje i ordeni" u Muzeju

Izvor:Radio Pančevo, 8.11.2017.

U četvrtak 9. novembra u 17 časova, povodom obeležavanja Dana grada, u Narodnom muzeju Pančevo biće otvorena autorska izložba višeg kustosa istoričara Srđana Božovića „Uniforme, medalje i ordeni JNA".

   

Susreti pevačkih grupa Etno glas 7- 12.novembra

Izvor:Radio Pančevo, 7.11.2017.

Susreti izvornih pevačkih grupa "Etno glas", biće održani 17. put od 7. do 12. novembra, u organizaciji Kulturno- umetničkog društva "Stanko Paunović" NIS-RNP, u saradnji sa Domom omladine Pančevo.