Baner
Baner

92.1 Info

92.1fm STEREO

Pojačana kontrola saobraćaja

Izvor:Radio Pančevo, 13.3.2017.

Pripadnici saobraćajne policije Ministarstva unutrašnjih poslova sprovešće danas pojačanu kontrolu učesnika u saobraćaju, u okviru akcije pojačane kontrole korišćenja sigurnosnih pojaseva na svim evropskim putevima.Akcija će biti sprovedena u preko trideset zemalja, a tokom trajanja akcije, saobraćajna policija će usmeriti aktivnosti i na otkrivanje prekršaja nepropisnog korišćenja telefona od strane vozača u toku vožnje.

 

Andjela Randjelović najbolja učenica 2016.

Izvor:Radio Pančevo, 13.3.2017.

Savez za školski sport proglasio je džudistkinju Anđelu Ranđelović, za najbolju učenicu u 2016. godini. Andjela Randjelović je učenica drugog razreda Medicinske škole „Stevica Jovanović" i osvajačica prvog mesta u džudou na Školskoj olimpijadi u Leskovcu, čime je zaslužila i priznanje Saveza za školski sport.

   

Danas penzije na poštama i na kućne adrese

Izvor:Radio Pančevo, 13.3.2017.

Danas će početi isplata prvog dela penzija za februar na šalterima pošta i na kućne adrese penzionera, objavljeno je na sajtu Pio fonda

   

Izložba tapiserija u Gradskoj biblioteci

Izvor:Radio Pančevo, 13.3.2017.

U Gradskoj biblioteci će 15. marta u 19h biti otvorena izložba tapiserija naše sugradjanke Mirjane Jakšić Todorović, pod nazivom „Tapiserije-etno motiv". Biće izložene tapiserije od prirodnih materijala:vune, pamuka i kože. Mirjana Jakšić Todorović je realizovala tridesetak samostalnih izložbi i učestvovala na preko četrdeset grupnih izložbi u Pančevu i Beogradu. Izložba će biti otvorena do 10. aprila.

   

Akcija preventivnih pregleda u "Spomenku"

Izvor:Radio Pančevo, 10.3.2017.

Dom zdravlja Pančevo će u subotu, 11. marta  organizovati akciju preventivnih pregleda za zaposlene u Domu za nezbrinutu decu " Spomenak ", od 8 do 10 časova.Zaposleni će imati priliku da provere težinu, visinu, uhranjenost ,šećer, trigliceride i holesterol u krvi, kao i da ih pregleda lekar .Za štićenike "Spomenka" će od 10 časova dr Slađana Vukmirović Staletović - specijalista ginekologije i akušerstva, održati predavanjena temu unapređenja reproduktivnog zdravlja,saopšteno je iz Doma zdravlja.

   

Betonirani trotoari u Barandi

Izvor:Radio Pančevo, 10.3.2017.

U Barandi je betonirano oko 290 kvadratnih metara trotoara, u delu od zgrade Mesne zajednice do zgrade biblioteke. Investitor je Mesna zajednica Baranda, a sredstva u visini od 385 hiljada dinara, opredeljena su opštinskim budžetom.

   

Koncert za vrtiće u MŠ "Jovan Bandur"

Izvor:Radio Pančevo, 10.3.2017.

Najmlađi đaci Muzičke škole „Jovan Bandur" nastupiće u ponedeljak, 13. marta od 10 sati na koncertu za mališane u sali ove obrazovne ustanove. Uz malo razgovora i muzike, deci uzrasta između tri i šest godina iz vrtića „Crvenkapa" i „Petar Pan" biće predstavljeni muzički instrumenti.