Baner
Baner

92.1 Info

92.1fm STEREO

Popularne ruske pesme u Gradskoj biblioteci

Izvor:Radio Pančevo, 12.4.2017.

Promocija CD-a Elene Stanisavljević ''Sve će tek da bude - izbor popularnih ruskih pesama'', biće održana u Gradskoj biblioteci od 19 časova.Pored autorke, govoriće prevodilac sa ruskog jezika, profesor Milivoj Baćović.

 

Izložba grafika u Foajeu KC-a

Izvor:Radio Pančevo, 12.4.2017.

U Foajeu Kulturnog centra će u 19 sati biti otvorena izložba grafika umetnika iz Beograda Aleksandra Lazara i Milana Bulatovića „Energetske strukture". Oba umetnika završila su osnovne i master studije na Fakultetu likovnih umetnosti, a sa njihovim radom, pančevačka publika će biti u prilici da se upozna do 28.aprila.

   

Počinje izgradnja kanalizacije na Kudeljarcu

Izvor:Radio Pančevo, 12.4.2017.

Radovi na izgradnji fekalne kanalizacije na Kudeljarskom nasipu, počeće 18.aprila, a rok za završetak radova je tri meseca. Vrednost radova je oko 700 hiljada evra i finasirani su iz programa koji JKP "Vodovod I kanalizacija" realizuje sa nemačkom razvojnom bankom KfW. Po završetku radova,Vodovod će anketirati građane o zainteresovanosti za priključenje na mrežu.

   

Andrea Stojadinov prva na svetskoj listi

Izvor:Radio Pančevo, 12.4.2017.

Džudistkinja "Dinama" i reprezentativka Srbije Andrea Stojadinov osvojila je šampionsku titulu na kadetskom EJU kupu u Teplicama. Ovim uspehom, zauzela je prvo mesto na svetskoj listi u svojoj kategoriji, jer sada ima 370 poena, 20 više od drugoplasirane Ukrajinke Darije Bilodid.

   

Prijave za upis u vrtiće od 18. aprila

Izvor:Radio Pančevo, 11.4.2017.

Prijava za upis dece u vrtiće "Dečije Radosti" za 2017/2018 godinu, počeće 18. i trajati do 28. aprila. Predškolaska ustanova poziva roditelje, staratelje, usvojitelje i hranitelje da upišu decu u celodnevni boravak, jaslice / od 1-3 godine /celodnevni boravak, obdanište /uzrasta od 3 do 7 godina/ i u pripremni predškolski program /deca rođena od 1.marta 2011. do 1.marta 2012. godine/.Obaveštenje o slobodnim mestima za upis dece, kao i potrebnim dokumentima za upis, Predškolska ustanova „Dečja radost" objavljuje na oglasnim tablama i na drugi pogodan način u svim objektima. Prijave za upis dece podnose se u upravnoj zgradi "Dečije radosti" u ulici Žarka Zrenjanina broj 25, od 8,30 do 16 časova i sredom od 9 do 16,30h, saopšteno je iz "Dečje radosti".

   

Ukrašavanje uskršnjih jaja u Narodnoj bašti

Izvor:Radio Pančevo, 11.4.2017.

U okviru akcije "U susret proleću" koju organizuje JKP "Zelenilo", deca iz Predškolske ustanove „Dečja radost" će u četvrtak 13. aprila od 10 do 12 časova u Narodnoj bašti ukrašavati uskršnja jaja. "Zelenilo" tradicionalno organizuje akcije u cilju vraćanja prirodi, posebno najmladjih sugradjana, a posetioci će ovom prilikom moći da vide i nove cvetne postavke u Narodnoj bašti.

   

Raspored odnošenja otpada za 12. april

Izvor:Radio Pančevo, 11.4.2017.

U okviru akcije sakupljanja i odnošenja kabastog otpada JKP "Higijena", od 7 do 15 časova na rasporedu su sledeće ulice:Dimitrija Tucovića, Marka Kulića, Hajduk Veljka, Patrijha Čarnojevića, Matije Gupca, Ive Kurjačkog, Mihajla Pupina, Jove Maksina, Uroša Predića I OŠ. „ Vasa Živković".