Baner
Baner

92.1 Info

92.1fm STEREO

Đaci u Srbiji na prolećnom raspustu

Izvor:Radio Pančevo, 13.4.2017.

Danas je počeo prolećni raspust za učenike osnovnih i srednjih škola u Srbiji. Raspust će trajati do ponedeljka 17. aprila, što znači da će se djaci u utorak vratiti u školske klupe.

 

Isplata posebne novčana naknada za mart

Izvor:Radio Pančevo, 13.4.2017.

Danas je izvršena isplata obračunate posebne novčane naknade za mart, uplatom na tekuće račune korisnika kod poslovnih banaka, saopšeno je iz Nacionalneslužbe za zapošljavanje.

   

Neradni dani za Uskrs od 14. do 17. aprila

Izvor:Radio Pančevo, 13.4.2017.

Uskršnji praznici se ove godine praznuju počev od petka 14. aprila, a zaključno sa ponedeljkom 17. aprilom , saopštilo je Ministarstvo za rad, boračka i socijalna pitanja.

   

Uskršnji koncert pijaniste Ivana Dinića

Izvor:Radio Pančevo, 13.4.2017.

Pijanista Ivan Dinić će prirediti Uskršnji koncert u Kulturnom centru sa početkom u 19 časova, a na programu će biti dela Baha i Musorgskog,

   

Raspored odnošenja otpada za 13. april

Izvor:Radio Pančevo, 13.4.2017.

U toku je prolećna akcija sakupljanja i odnošenja kabastog otpada JKP "Higijena".Danas su od 7 do 15 časova na rasporedu naselja Strelište i Stari Tamiš, kao i škole „Miroslav  Antić" i „Braca Petrov". Gradjani se mogu obratiti na telefone 327-010 i 310- 931 za sva potrebna obaveštenja.

   

Deca ukrašavaju jaja u Narodnoj bašti i Muzeju

Izvor:Radio Pančevo, 13.4.2017.

U okviru akcije "U susret proleću" koju organizuje JKP "Zelenilo", deca iz Predškolske ustanove „Dečja radost" će od 10 do 12 časova u Narodnoj bašti ukrašavati uskršnja jaja. "Zelenilo" tradicionalno organizuje akcije u cilju vraćanja prirodi, posebno najmladjih sugradjana, a posetioci će ovom prilikom moći da vide i nove cvetne postavke u Narodnoj bašti.

U Narodnom muzeju će od 12 do 14 sati biti održana radionica za decu "Ukrašavanje Uskršnjih jaja". U uvodnom delu će biti reči o Uskrsu i tradicionalnim tehnikama farbanja i ukrašavanja jaja, nakon čega će deca primeniti naučeno. Materijal za radionicu je obezbeđen, a učešće je besplatno.

   

Fotokonkurs Zavoda za javno zdravlje

Izvor:Radio Pančevo, 12.4.2017.

Zavod za javno zdravlje Pančevo sedmu godinu za redom, organizuje fotokonkurs i izložbu ekološki angažovanih fotografija "Objektivom kroz svet oko nas", povodom Dana planete Zemlje i Svetskog dana zaštite životne sredine.