Baner
Baner

92.1 Info

92.1fm STEREO

Sednica Skupštine grada Pančeva 17. novembra

Izvor:Radio Pančevo, 13.11.2017.

U petak 17. novembra od 10 časova biće održana 17.sednica Skupštine grada Pančeva. Na dnevnom redu će se, izmedju ostalog, naći:Predlog odluke o izmenama Odluke o budžetu grada Pančeva za 2017. godinu ,Predlog odluke o izmeni Odluke o zaduživanju grada Pančeva za finansiranje kapitalnih investicionih rahoda, Predlog odluke o izmenama Odluke o lokalnim komunalnim taksama. Reči će biti i o izmenama i dopunama odluke o održavanju čistoće i upravljanju otpadom i davanju na korišćenje opreme za održavanje travnatih površina Javnom komunalnom preduzeću Zelenilo Pančevo.

 

JDP u Pančevu sa "Sumnjivim licem"

Izvor:Radio Pančevo, 13.11.2017.

Jugoslovensko dramsko pozorište će gostovati u Kulturnom centru Pančeva 17. novembra od 19,30h, predstvom "Sumnjivo lice", u režiji Jagoša Markovića.Uloge tumače: Nebojša Glogovac, Anđelika Simić, Dragan Mićanović, Radovan Vujović i drugi.

   

Akcije Doma zdravlja posvećene šećernoj bolesti

Izvor:Radio Pančevo, 10.11.2017.

Dom zdravlja Pančevo će nizom akcija obeležiti 14. novembar, Svetski dan borbe protiv šećerne bolesti.Akcija preventivnih pregleda za sve zaposlene u Domu za lica sa oštećenim vidom "Zbrinjavanje " biće održana 13. novembra od 8 do 10 časova.Tom prilikom, dr Dragana Marković održaće predavanje korisnicima Doma na temu "Pravilna ishrana i šećerna bolest ".

   

Bez naplaćivanja parkinga 11. novembra

Izvor:Radio Pančevo, 10.11.2017.

Na državni praznik, 11. novembra, radnici ,,Parking  servisa" neće kontrolisati naplatu na zoniranim parking mestima u gradu.Zatvoreni parking kod buvljaka će raditi, dok će pauk biti u pasivnom dežurstvu, obaveštavaju iz JKP „Higijena".

   

Ponovo goreli kontejneri u Pančevu

Izvor:Radio Pančevo, 10.11.2017.

Brzom akcijom radnika pogona ,,Čistači" JKP ,,Higijena" juče i danas ugašena je vatra u dva kontejnera: u ulicama Cara Lazara i Lava Tolstoja i tako sprečeno veće oštećenje posuda za komunalni otpad. Požare je izazvao vreo pepeo bačen iz obližnjih kuća.

   

Dan primirja u Prvom svetskom ratu 11. novembar

Izvor:Radio Pančevo, 10.11.2017.

Dan primirja u Prvom svetskom ratu obeležava se u čitavom svetu državnim manifestacijama koje se održavaju 11. novembra u 11 sati, u znak sećanja na 11. novembar 1918. godine u 11 časova, kada je na snagu stupilo primirje u Prvom svetskom ratu.

   

Akcije besplatnog merenja šećera u krvi

Izvor:Radio Pančevo,9.11.2017.

Povodom Svetskog dana borbe protiv šećerne bolesti 14. novembra, biće organizovane tri besplatne akcije merenja šećera u krvi, u organizaciji Društva za borbu protiv šećerne bolesti Pančevo.