Baner
Baner

92.1 Info

92.1fm STEREO

Koncert KUD "Neolit " Starčevo u KC-u

Izvor:Radio Pančevo, 23.11.2017.

KUD "Neolit" iz Starčeva će prirediti koncert "Korakom tradicije" u Kulturnom centru Pančeva, 24. novembra od 19 časova. Gosti koncerta će biti ansambli GKUD „Laza Nančić" iz Vršca i KUD „Dimitrije Koturović" iz Beograda. KUD „Neolit" Starčevo osnovano je 2011. godine, a trenutno broji oko 150 aktivnih članova.

 

Ponovo izgoreo kontejner u Pančevu

Izvor:Radio Pančevo,22.11.2017.

Jutros je u Zmaj Jovinoj ulici iza Doma omladine izgoreo plastični kontejner, saopšteno je iz JKP „Higijena". I pored svakodnevnih apela građanima da vreo pepeo ne bacaju u kontejnere, od početka grejne sezone je zbog nemara pojedinih sugrađana vatra progutala desetak kontejnera, čime je načinjena ogromna materijalna šteta, saopšteno je iz ovog preduzeća.

   

Isplata privremene novčane naknade za oktobar

Izvor:Radio Pančevo, 22.11.2017.

Preko Poštanske štedionice danas će biti izvršena isplata privremene novčane naknade za oktobar 2017. godine licima koja žive na i izvan teritorije Kosova i Metohije, saopštila je Nacionalna služba za zapošljavanje.

   

Danas bez vode Ž.Zrenjanina i Zelengora

Izvor:Radio Pančevo, 22.11.2017.

Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži, od 9 do 14 časova bez vode će biti Ulica Žarka Zrenjanina, od Vladimira Žestića do Prvomajske, kao i naselje Zelengora, obaveštavaju iz JKP „Vodovod i kanalizacija".

   

Novčana naknada nezaposlenima za oktobar

Izvor:Radio Pančevo, 21.11.2017.

Preko Poštanske štedionice će danas početi isplata redovne novčane naknade nezaposlenim licima za oktobar, saopšteno je iz Nacionalne službe za zapošljavanje.

   

Ulaz u bolnicu kroz podrum, zbog rekonstrukcije

Izvor:Radio Pančevo, 20.11.2017.

Zbog rekostrukcije internističkog bloka Opšte bolnice, privremeno su iseljena sva odeljenja i službe koje su radile u ovom delu zgrade. Zbog radova su zatvorena i dva ulaza u bolnicu: preko puta Specijalističkog centra i ulaz kroz prijemno – urgentnu službu. Pacijenti za ulazak u bolnicu koriste ulaz kroz podrum iz dvorišta.Ovakav raspored će važiti do završetka radova, za koje je obezbeđeno 500 miliona dinara iz pokrajinskog budžeta.

   

Održane akcije preventivnih pregleda

Izvor:Radio Pančevo, 20.11.2017.

Opšta bolnica i Dom zdravlja u Pančevu, organizovali su juče besplatne preventivne preglede, koji su sprovedeni i u mnogim bolnicama i ustanovama tercijalne zaštite u Srbiji. Zainteresovanim gradjanima radjen je ultrazvuk abdomena, provera hormone štitne žlezde, a ženama iznad pedeset godina i mamografija.