Baner
Baner

92.1 Info

92.1fm STEREO

Oboljenja slična gripu u blagom porastu

Izvor:Radio Pančevo, 5.2.2018.

U Južnobanatskom okrugu je od 22. do 28. januara ukupni intenzitet aktivnosti virusa sličnih gripu ispod praga srednjeg intenziteta , ali dvostruko viši u odnosu na prošlu nedelju i trend incidencije oboljenja sličnih gripu je u blagom porastu u opštinama Alibunar, Kovačica i Pančevo, saopštio je Zavod za javno zdravlje.

 

Poljoprivredne i vojne penzije 6. februara

Izvor:Radio Pančevo, 5.2.2018.

Isplata januarskih penzija za poljoprivredne i vojne penzionere će početi u utorak, 6. februara, objavljeno je na sajtu Pio fonda.

   

Tehničkoj školi u Pančevu sredstva NIS-a za laboratorijsku opremu

Izvor:Radio Pančevo, 5.2.2018.

Pančevačka Tehnička škola „23. maj" je u okviru projekta Naftne industrije Srbije „Zajednici zajedno", dobila sredstva za adaptaciju školske laboratorije i nabavku savremene laboratorijske opreme za ispitivanje vazduha, zemljišta i vode. Za ovaj projekat NIS je izdvojio finansijska sredstva u iznosu od 3.192.795 dinara.

   

Uprava za kapitalna ulaganja Vojvodine odobrila Pančevu dva projekta

Izvor:Radio Pančevo, 5.2.2018.

Gradu Pančevu su, na osnovu javnog konkursa za finansiranje i sufinansiranje projekata u oblasti lokalnog i regionalnog ekonomskog razvoja, kao i u oblasti vodosnabdevanja i zaštite voda Uprave za kapitalna ulaganja Autonomne pokrajine Vojvodine, odobrena sredstva za dva važna kapitalna projekta.
U skladu sa odlukama o dodeli sredstava, gradu Pančevu je dodeljeno ukupno 120.147.245,64 dinara.

   

Konkurs Ministarstva kulture za predstavljanje srpskog izdavaštva

Izvor:Radio Pančevo, 19.1.2017.

Ministarstvo kulture i informisanja raspisalo je konkurs za sufinansiranje organizacije i realizacije godišnjeg programa predstavljanja srpske književnosti i izdavaštva na međunarodnim sajmovima knjiga u 2018. godini.Prijave je potrebno dostaviti poštom i elektronskim putem do 17. februara 2018. godine.

   

Plivanje za Časni bogojavljenski krst 6. put

Izvor:Radio Pančevo, 18.1.2017.

Na Bogojavljenje, 19. januara, biće održano takmičenje u plivanju za Časni krst, koji organizuju Udruženje "Srpska Sparta", Mesna zajednica "Gornji grad" i Preobraženska crkva.Učestvovaće 42 plivača, koji su obavili lekarski pregled, a prijavljenih je bilo 58. Plivanje za Časni krst će početi u podne na Gradskom keju.

   

Vreo pepeo upalio smeće u kontejnerima. Požar ugašen

Izvor:Radio Pančevo, 16.1.2017.

Jutros su vatrogasne ekipe zahvaljujući brzoj dojavi radnika ,,Parking servisa" ugasile požar ispred prodavnice Maksi u Ulici Dimitrija Tucovića. Naime, vreo pepeo upalio je smeće u sva četiri metalna kontejnere na ovoj lokaciji.