Baner
Baner

92.1 Info

92.1fm STEREO

Posebna novčana naknada za maj

Izvor:Radio Pančevo, 13.6.2017.

Posebna novčana naknada za maj 2017. godine, uplaćena je juče na tekuće račune korisnika kod poslovnih banaka, sopštila je Nacionalna služba za zapošljavanje.

 

Osnovci polažu završni ispit

Izvor:Radio Pančevo, 12.6.2017.

Polaganje završnog ispita za osnovce počeće 14. juna testom iz srpskog jezika.Test iz matematike učenici će raditi 15.juna, dok je kombinovani test planiran za 16. jun.Po završetku testiranja, biće objavljeni preliminarni rezultati, kada će učenici okvirno znati broj osvojenih bodova. Konačni rezultati biće objavljeni 23. juna, nakon čega će se predavati liste želja za srednje škole. Raspored učenika po školama izaći će 3. jula, nakon čega 4. i 5. jula sledi upis u srednje škole.

   

Modernizacija Rafinerije nafte Pančevo

Izvor:Radio Pančevo, 12.6.2017.

U okviru dodatne modernizacije rafinerijske prerade,NIS je uspešno realizovao novi projekat linijskog namešavanja motornih benzina u Rafineriji nafte u Pančevu. Zahvaljujući modernom softverskom sistemu i preciznom linijskom namešavanju najkvalitetnijih motornih benzina obezbeđen je konstantan kvalitet proizvoda u skladu sa propisanom specifikacijom EU. U ovaj projekat NIS je uložio gotovo 10 miliona evra.

   

Manifestacija "Dan Dunava" 17. juna

Izvor:Radio Pančevo, 9.6.2017.

Pod sloganom "Aktivni za reke", Pančevo će se 17. juna, jedanaesti put, pridružiti velikom evropskom rođendanu Dunava, manifestaciji pod nazivom Dan Dunava.

   

Letnja škola karikature od 1. jula

Izvor:Radio Pančevo, 9.6.2017.

Dom omladine organizuje Letnju školu karikature koju će voditi karikaturista i ilustrator Nikola Dragaš. Radionice su namenjene deci od 6 do 15 godina i održavaće se u Gradskom parku, svake subote od 9 do 11 časova. Radionice su besplatne, a prvo okupljanje zakazano je za subotu, 1. jula .Za prijavljivanje dece otvoren je mail na sajtu Doma omladine,  Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli , a telefon za informacije je 311-315.

   

Sportske igre mladih 12. juna u Pančevu

Izvor:Radio Pančevo, 9.6.2017.

U toku su 4. Sportske igre mladih Srbije, sa ciljem promovisanja sporta i zdravog načina života. Sportski karavan SIM-a 12. juna stiže u Pančevo, te će deca i mladi biti u mogućnosti da besplatno učestvuju u takmičenjima u 9 sportova. Manifestaciju su podržali Grad Pančevo, Sportski savez Pančeva, Savez za skolski sport Srbije i svi sportski klubovi Pančeva. Početak manifestacije je 12. juna u 9 sati na sportskom centru "Mladost".

   

Suzbijanje krpelja od ponedeljka

Izvor:Radio Pančevo, 9.6.2017.

Tretman suzbijanja larvi komaraca na teritoriji Grada Pančeva, biće obavljen sutra,dok će u ponedeljak, 12. juna biti započeto i suzbijanje krpelja na javnim zelenim površinama, ukoliko se za to stvore povoljni meteorološki uslovi.Tretmani će biti izvedeni od 10 do 14 časova.

Tretman suzbijanja larvi komaraca će 12. juna od 8 časova, biti izvršen i na lokacijama: Dolovo, Stari Tamiš. Starčevo, Banatsko Novo Selo, Ivanovo, Banatski Brestovac, kao i kanalima, jezerima i barama, saopštavaju iz firme Eko-san.