Baner
Baner

92.1 Info

92.1fm STEREO

Ex yu rock fest u Starčevu 10. i 11. avgusta

Izvor:Radio Pančevo, 4.8.2017.

Deveti Ex-yu rock fest u Starčevu, biće održan 10. i 11. avgusta na Trgu neolita. Prve večeri će nastupiti grupa "Rezervni plan" iz Pančeva, Bijelo dugme tribute bend i Neno Belan i "Fiumens" iz Splita. Drugo veče je rezervisano za starčevačku grupu "Kreativni nered", grupu "Zemljotres "iz Aradca i Prljavog inspektora Blažu i "Kljunove".Koncerti su besplatni, a Ex-yu rock fest je deo manifestacije "Dani druženja", koje organizuju Dom kulture, Kreativni kulturni klub, sportski klubovi i udruženja građana, uz podršku MZ Starčevo.

 

Fijakerijada u Jabuci 12. avgusta

Izvor:Radio Pančevo, 4.8.2017.

U Jabuci će 12. avgusta biti održana Međunarodna fijakerijada koja će okupiti pedesetak učesnika iz Srbije, Bosne i Hercegovine, Mađarske i Hrvatske. Iako je održavanje fijakerijade vezano za proslavu seoske slave Ilinden, ovogodišnje, 6. takmičenje paradnih konja i fijakera je odloženo zbog visokih temperatura.Organizatori su Mesna zajednica Jabuka i ergela "Veličković".

   

Konkurs "Grafiti moga grada"

Izvor:Radio Pančevo, 4.8.2017.

Povodom Dana mladih, 12.avgusta, Kancelarija za mlade i Dom omladine Pančevo raspisali su konkurs za učešće na foto izložbi «Grafiti moga grada".

   

Podela zdravstvenih kartica u petak u Vojlovici

Izvor:Radio Pančevo, 3.8.2017.

Prema informaciji iz pančevačke filijale Republičkog fonda za zdravstveno osiguranje, 4. avgusta će u MZ Vojlovica biti uručivane zdravstvene kartice penzionerima i nezaposlenim licima, koji žive u ovom naselju. Preuzimanje zdravstvenih kartica će trajati od 9 do 14 časova, a sa sobom je potrebno poneti ličnu kartu ili staru zdravstvenu knjižicu, saopštavaju iz RFZO, Filijala Pančevo.

   

U Srbiji na snazi crveni meteoalarm

Izvor:Radio Pančevo, 3.8.2017.

Republički hidometeorološki zavod je saopštio da je od danas u Srbiji na snazi crveni meteoalarm, zbog prognoziranih temperatura od oko 40 stepeni .Crveni meteoalarm znači da su prognozirane naročito opasne vremenske vremenske pojave, a takvog su inteziteta da mogu prouzrokovati veliku materijalnu štetu i biti veoma opasne po bezbednost ljudi i životinja.

   

Saopštenje povodom požara na staroj deponiji

Izvor:Radio Pančevo, 3.8.2017.

Jutros oko tri sata izbio je požar na staroj pančevačkoj deponiji, po ivici tela deponije u dužini od 150m. Najverovatniji uzrok požara su visoke temperature. Vatrogasne jedinice su odmah reagovale po pozivu i izašle na teren i požar je lokalizovan. Nema otvorenog plamena, a još uvek je prisutan dim.

   

Koncert Beti DJordjević u Domu omladine

Izvor:Radio Pančevo, 3.8.2017.

Legendarna džez pevačica Beti Đorđević I „Beogradski Jazz Trio"  održaće  koncert u petak, 4.avgusta, u Letnjoj bašti Doma omladine Pančevo.Početak koncerta je u 21 sat, a ulaz slobodan.