Baner
Baner

92.1 Info

92.1fm STEREO

Isplata prvog dela julskih penzija 10. avgusta

Izvor:Radio Pančevo, 6.8.2018.

Isplata prvog dela julskih penzija preko tekućih računa, na kućne adrese i na šalterima pošta, počeće 10. avgusta, objavljeno je na sajtu PIO fonda.

 

Prskanje komaraca u utorak od 19 do 22 sata

Izvor:Radio Pančevo, 6.8.2018.

Zavоd „Еko-san" će 7. avgusta izvršiti tretman suzbijanja оdraslih kоmaraca na teritоriji Grada Pančeva, ukоlikо se za tо stvоre pоvоljni meteоrоlоški uslоvi. Tretman će biti izveden uređajima sa zemlje i trajaće оd 19 dо 22 sata. U pоjedinim delоvima grada biće izvršenо suzbijanje kоmaraca zadimljavanjem. Mоle se pčelari da preduzmu sve neоphоdne mere zaštite pčela.

   

Apel iz Službe za transfuziju-niske rezerve krvi, posebno rh negativne

Izvor:Radio Pančevo, 1.8.2018.

Rezerve krvi u Službi za transfuziju Opšte bolnice u Pančevu su niske, dovoljne za samo naredna dva do tri dana.Posebno su veoma niske rezerve negativne krvi svih krvnih grupa.

   

Arheološka izložba u Narodnom muzeju Pančeva

Izvor:Radio Pančevo, 31.7.2018.

Arheološka izložba "Čurug - na udaru imperija: 20 godina arheološke ekspedicije", biće otvorena u Narodnom muzeju Pančeva 7.avgusta, u 19h. Autor izložbe je  Stanko Trifunović, muzejski savetnik Muzeja Vojvodine u Novom Sadu.

   

Eko regata "Tamiš" 9. put od 17. do 19. avgusta

Izvor:Radio Pančevo, 30.7.2018.

Eko regata Tamiš će biti održana 9. put od 17. do 19. avgusta, na potezu Pančevo – Jabuka – Glogonj – Opovo – Pančevo. Prijavljivanje učesnika regete će trajati od 16. jula do7.avgusta.Organizator regate je Grad Pančevo u saradnji sa Opštinom Opovo.

   

Svetski dan borbe protiv hepatitisa 28. jul

Izvor:Radio Pančevo, 27.7.2018.

Svetski dan borbe protiv hepatitisa, kоji se оbeležava 28. jula , оve gоdine će biti realizovan pоd slоganоm „Hepatitis. Vreme je za testiranje. Vreme je za lečenje. Vreme je za izlečenje".

   

Manifestacija "U smiraj dana" 4. avgusta u Dolovu

Izvor:Radio Pančevo, 27.7.2018.

U naselju Leanka u Dolovu će 4. avgusta biti održana 6. manifestacija „U smiraj dana".Organizatori su Planinarsko-ekološki klub „Soko" Pančevo, Udruženje „Srbija moj dom" Dolovo i Grupa za promociju zelene energije Novi Sad, uz podršku Doma kulture i MZ Dolovo. Manifestacija će obuhvatiti kulturno-umetnički program, šetnju kroz Deliblatsku peščaru stazom dužine šest kilometara, tokom koje će se obići mesta na kojima su snimani domaći filmovi „Ko to tamo peva"," Varljivo leto 68." i „Boj na Kosovu".Po povratku u Leanku, uslediće predstavljanje domaćih proizvoda /vina, štrudli, pčelinjih proizvoda/, projekcije ekološko-turističkih filmova, medju kojima je i dokumentarni film o Dolovu „U dolovima ravnice" Bojana Vojnova.