Baner
Baner

92.1 Info

92.1fm STEREO

Obeležavanje Dana planete zemlje

Izvor:Radio Pančevo, 20.4.2017.

Grad Pančevo će aktivno obeležiti Dan planete Zemlje 22. april. Početak obeležavanja je predvidjen za petak, 21. april, kada će od 18h do 21h u Gimnaziji "Uroš Predić" biti predstavljena izložba učeničkih radova na temu ekologije. Na sam Dan planete Zemlje, u subotu, predvidjena je sadnja drveta na Tamiškom keju u 11,30h, saradnji sa JKP"Zelenilo". Drvo će zasaditi naš sugradjanin i svetski automobilista Dušan Borković, koji će ličnim primerom ukazati na važnost očuvanja planete .Od 12h predvidjena je šetnja gradskom šumom, u organizaciji Planinarko-ekološkog kluba "Soko".

 

Izbori za Stomatološku komoru

Izvor:Radio Pančevo, 20.4.2017.

U Domu zdravlja će 21. aprila od od 8 do 18 časova biti održani izbori za članove Skupštine stomatološke komore Srbije. Pančevo će biti sedište glasanja za Južni Banat , te će stomatolozi svih Domova zdravlja Južnog Banata glasati u Domu zdravlja Pančevo .

   

Danas novčana naknada za nezaposlene

Izvor:Radio Pančevo, 20.4.2017.

Nacionalna služba za zapošljavanje je, preko Poštanske štedionice, danas isplatila redovne novčane naknade nezaposlenim licima za mart, a privremena novčana naknada za mart nezaposlenim licima koja žive na i izvan teritorije AP Kosova, biće isplaćena sutra.

   

Izbori za članove Skupštine MZ Kotež

Izvor:Radio Pančevo, 20.4.2017.

Predsednik Skupštine grada Pančeva Tigran Kiš,raspisao je izbore za članove Skupštine Mesne zajednice „Kotež".Izbori će biti održani 4. juna, a rokovi za vršenje izbornih radnji počinju da teku 24. aprila.Izbore za članove Skupštine Mesne zajednice „Kotež" sprovešće organi za sprovođenje izbora ,saglasno Odluci o mesnim zajednicama na teritoriji grada Pančeva.

   

Pripreme za rekonstrukciju Specijalne bolnice u Kovinu

Izvor:Radio Pančevo, 20.4.2017.

Pokrajinski sekretar za zdravstvo doc. dr Zoran Gojković, posetio je Specijalnu bolnicu za psihijatrijske bolesti „Kovin", tokom koje se upoznao se aktuelnim problemima u radu ove zdravstvene ustanove.

   

Raspored odnošenja otpada za 20.april

Izvor:Radio Pančevo, 20.4.2017.

U okviru prolećne akcije sakupljanja i odnošenja kabastog otpada JKP "Higijena", 20.aprila je od 7 do 15 časova na rasporedu naselje Vojlovica, ulice 7.jula, Janka Čmelnika, Dobrovoljačka, Grobljanska, Boračka ,Poljska i naselje „Topola".Za dodatne informacije, gradjani se mogu obratiti na telefone 327-010 i 310- 931.

   

Promocija knjige "Ogledala Lune" u Galeriji

Izvor:Radio Pančevo, 20.4.2017.

Predstavljanje knjige "Ogledala Lune" Saše Rakezića, Gorana Tarlaća i Slobodana Tišme, biće održana 21. aprila od 19 sati u Galeriji savremene umetnosti.Biografska knjiga „Ogledala Lune" posvećena je čuvenoj novosadskoj grupi "Luna".