Baner
Baner

92.1 Info

92.1fm STEREO

Više cene parkiranja

Izvor: Radio Pančevo, 18.1.2017.

U Pančevu će se od 1.februara primenjivati nove, više cene za parkiranje na zoniranim parkinzima, kao i parkingu na buvljaku.Tako će od prvog dana narednog meseca za sat parkiranja u prvoj zoni morati da se izdvoji 31.38, za dva sata 62.76 dinara.

 

Putevi u Južnom Banatu vlažni i prohodni

Izvor:Radio Pančevo, 18.1.2017.

Prema informaciji Zimske službe AD „Vojvodina put" Pančevo koja se nalazi u trećem stepenu dežurstva, na teritoriji Južnog Banata svi putni pravci su prohodni.Kolovozi su vlažni i preporučuje se oprezna vožnja. Na pojedinim ulicama drugog i trećeg reda u gradu ima mestimično snega. Raspoloživa mehanizacija je na terenu.

   

Danas isplata naknade za nezaposlene

Izvor:Radio Pančevo, 18.1.2017.

Danas će preko Poštanske štedionice početi isplata redovne novčane naknade nezaposlenim licima za decembar, saopšteno je iz Nacionalne službe za zapošljavanje.Sutra će početi isplata i privremene novčane naknade za decembar nezaposlenim licima, koji žive na i izvan teritorije AP Kosova i Metohije.

   

Marko Milanović treći put prvak Vojvodine

Izvor: Radio Pančevo, 17.1.2017.

U sklopu Vojvođanskog šahovskog festivala, u Subotici je održano kadetsko prvenstvo Vojvodine u šahu. Preko 100 takmičara uzrasta od 8 do 18 godina doputovalo je da odmeri svoje snage sa najboljima u pokrajini. Među njima bio je i naš osmogodišnji sugrađanin Marko Milanović, dvostruki prvak Vojvodine i dvostruki prvak Srbije. On je učestvovao u klasi starijih od sebe, uprkos tome, i ove godine je, treći put za redom, osvojio titulu prvaka Vojvodine.

   

Edukativna predavanja "Smanji gas"

Izvor: Radio Pančevo, 17.1.2017.

U Tehničkoj školi "23. maj" u Pančevu, sutra će biti održana preventivno- edukativna predavanja iz oblasti bezbednosti saobraćaja u okviru projekta „Smanji gas", sufinansiranog od strane Komiteta za bezbednost saobraćaja grada Pančeva. Projekat realizuju Auto sportski klub Petro Max iz Novog Sada i Komitet za bezbednost saobraćaja grada Pančeva.

   

Žene odvojite Dan za zdravlje

Izvor: Radio Pančevo,17.1.2017.

Pred nama je Evropska nedelja prevencije raka grlića materice, koja se obeležava od 22. do 28. januara. Pod ovogodišnjim sloganom „Dan za zdravlje", lekari još jednom apeluju na naše sestre, majke, ćerke, prijateljice, da razmišljaju o svom reproduktivnom zdravlju, i da u toku godine odvoje „dan za zdravlje", kada će posetiti svog lekara i iskoristiti neku od dostupnih mogućnosti prevencije. Osnovna poruka svim ženama je da je rak grlića materice maligna bolest koja se može sprečiti.

   

Popis ptica

Izvor: Radio Pančevo, 17.1.2017.

Društvo za zaštitu i proučavanje ptica Srbije poziva sve institucije, udruženja i građane da se priključe Međunarodnom zimskom brojanju ptica vodenih staništa. Ovaj popis smatra se jednim od najstarijih programa praćenja stanja životne sredine i prirode u celom svetu.