Baner
Baner

92.1 Info

92.1fm STEREO

Besplatno odnošenje zemlje i šuta na deponiju

Izvor:Radio Pančevo, 30.11.2017.

Iz JKP „Higijena" obaveštavaju građane da šut i zemlju u neograničenim količinama mogu besplatno deponovati na staroj deponiji.Kada je reč o komunalnom i kabastom otpadu, svaki sugrađanin može bez nadoknade mesečno deponovati do tri kubika, svakog radnog dana od 7 do 21, a subotom i nedeljom od 8 do 15 časova.Iz „Higijene" apeluju na građane da koriste ovu povoljnost i šut ne bacaju u kontejnere i tako ih uništavaju.

 

Pančevo u nedelju bez vode od 8 do 14 sati

Izvor:Radio Pančevo, 30.11.2017.

Zbog remonta trafo stanica na objektu postrojenja za proizvodnju vode u nedelju, 3. decembra od 8 do 14 časova grad Pančevo i naseljena mesta: Starčevo, Omoljica, Ivanovo, Banatski Brestovac i Kačarevo neće imati vode, obaveštavaju iz JKP "Vodovod i kanalizacija".

   

Akcija davanja krvi "Radost davanja" 1. decembra

Izvor:Radio Pančevo, 29.11.2017.

Akcija dobrovoljnog davanja krvi „Radost davanja", biće održana 1. decembra u Foajeu Kulturnog centra, od 9 do 12 časova. Akciju tradicionalno organizuju Regionalna RTV Pančevo, Služba za transfuziju Opšte bolnice i Crveni krst.

   

Igor Mirović posetio Pančevo i Kovačicu

Izvor:Radio Pančevo, 29.11.2017.

Predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović, obišao je juče Internistički blok Opšte bolnice Pančevo, za čiju je rekonstrukciju Pokrajinska vlada izdvojila 500 miliona dinara.

   

U toku konkurs za raspodelu šest gradskih stanova

Izvor:Radio Pančevo, 28.11.2017.

Gradska stambena agencija raspisala je Konkurs za raspodelu šest  gradskih stanova, od kojih su četiri u Pančevu, a dva u Kačarevu.Svi zainterasovani građani koji više od pet godina žive privatno, sa prebivalištem na teritoriji grada Pančeva, a ispunjavaju i dodatne uslove, mogu da konkurišu za raspodelu gradskih stanova. Zakupninesu niže od tržišnih, a konkurs će biti otvoren do 27. decembra.

   

Takmičenje solo pevača u Muzičkoj školi

Izvor:Radio Pančevo, 28.11.2017.

Osamdeset šest učenika nadmetaće se na 8.Međunarodnom takmičenju mladih talenata „Mita Topalović" za solo pevače, koje će biti održano u nedelju 3. decembra od 9,30h u sali Muzičke škole „Jovan Bandur" Pančevo. Učestvovaće pevači iz Požarevca, Sombora, Novog Sada, Negotina, Prokuplja, Zrenjanina, Vršca, Beograda i drugih gradova. Predstaviće se devojke i momci iz sedamnaest osnovnih i srednjih muzičkih škola širom Srbije, kao i gosti iz Makedonije, Crne Gore i Rumunije.Pproglašenje laureata biće održano istog dana od 21,15 sati.

   

Izložba "Pančevo-Karansebeš" u Arhivu

Uzvor:Radio Pančevo, 27.11.2017.

Izložba "Pančevo-Karansebeš" će biti otvorena večeras u 19 časova u Istorijskom arhivu.Organizovana je iz želje za uspostavljanjem bliskije saradnje između dva grada, a povod je 230. godišnjica uspostavljanja poštanskog saobraćaja između dva mesta Vojne krajine.Ppošta se prenosila 253 kilometra od stanice do stanice sa jahačima u sedlima, zaprežnim kolima ili kočijama.Vreme kojem je ova izložba posvećena je bilo puno ratne strepnje, migracija, teškog rada ali i elana u sticanju znanja, veština i stvaranja stabilnog sveta.