Baner
Baner

92.1 Info

92.1fm STEREO

Isplata penzija 24. i 25. aprila

Izvor:Radio Pančevo, 21.4.2017.

Isplata drugog dela penzija za mart, počeće 24. aprila na kućne adrese i na šalterima pošta,a 25.aprila preko tekućih računa, objavljeno je na sajtu Pio fonda.

 

Besplatni pregledi kože u Opštoj bolnici

Izvor:Radio Pančevo, 21.4.2017.

Opšta bolnica u Pančevu organizuje besplatne skrining preglede za rano otkrivanje raka kože, 8. maja.Zainteresovani gradjani mogu da se prijave za pregled putem interneta na veb-sajtu www.euromelanoma.org-serbia do 30. aprila, kao i putem telefona od 3. do 5. maja od 8 do 20 časova , pozivanjem besplatne telefonske linije na broj: 0800 222 888.

   

Evropska nedelja imunizacije 24-30. april

Izvor;Radio Pančevo, 21.4.2017.

Evropska nedelja imunizacije biće obeležena od 24.do 30. aprila pod sloganom "Vakcina štiti", a sa iljem podsticanja svesti o potrebi zaštite svakog deteta od bolesti koje se mogu sprečiti vakcinacijom.Imunizacija je jedna od najuspešnijih javno zdravstvenih inicijativa.Njome se preveniraju bolesti, komplikacije i smrtni ishodi od vakcinama preventabilnih bolesti: difterija, hepatitis B, morbile, zauške, veliki kašalj, zapaljenje pluća, dečija paraliza, prolivi izazvani rotavirusom, rubele i tetanus.

   

Deo D.Tucovića bez saobraćaja za vikend

Izvor:Radio Pančevo, 21.4.2017.

Ulica Dimitrija Tucovića će tokom vikenda, 22. i 23. aprila biti zatvorena za zaobraćaj, u delu od Moše Pijade do Svetozara Miletića, zbog izvodjenja radova na vodovodnoj mreži, obaveštavaju iz JKP „Vodovod i kanalizacija".

   

Koncert mladih harmonikaša u Muzičkoj školi

Izvor:Radio Pančevo, 21.4.2017.

Učenici harmonike iz klase profesorke Ramone Dimitrijević Balać nastupiće od 18,30 sati u sali Muzičke škole „Jovan Bandur". Publika će čuti kompozicije Hendla, Telemana Krigera i drugih stvaralaca, kao i obrade tradicionalnih melodija.

   

Promocija nove knjige Nade Malek

Izvor:Radio Pančevo, 21.4.2017.

U subotu 22. aprila u 19 sati u Narodnom muzeju biće predstavljena nova, šesta knjiga pančevačke književnice Nade Malek "Iz dnevnika Malekove". Pored autorke, o knjizi će govoriti  Jasna Kapor, a nastupaće i ženska pevačka grupa KUD "Stanko Paunović" NIS RNP. Ulaz je slobodan.

   

Kineski fudbaleri na prijemu kod gradonačelnika

Izvor:Radio Pančevo, 20.4.2017.

Prijem kod gradonačelnika Pančeva Saše Pavlova povom posete fudbalera iz
kineskog grada Tjencin gradu Pančevu i saradnje sa pančevačkim FK Železničar, biće upriličen 21. aprila u 10 časova.U kineskoj delegaciji biće i predstavnici kluba i sportskog saveza cele regije Tjencin,
koji su kineski superligaši. Pančevački i kineski klub igraće u subotu 22. aprila prijateljsku utakmicu u našem gradu na Sportskom centru.Nakon sastanka, predviđen je i obilazak hale na Strelištu i balon hale i terena.