Baner
Baner

92.1 Info

92.1fm STEREO

Uprava za kapitalna ulaganja Vojvodine odobrila Pančevu dva projekta

Izvor:Radio Pančevo, 5.2.2018.

Gradu Pančevu su, na osnovu javnog konkursa za finansiranje i sufinansiranje projekata u oblasti lokalnog i regionalnog ekonomskog razvoja, kao i u oblasti vodosnabdevanja i zaštite voda Uprave za kapitalna ulaganja Autonomne pokrajine Vojvodine, odobrena sredstva za dva važna kapitalna projekta.
U skladu sa odlukama o dodeli sredstava, gradu Pančevu je dodeljeno ukupno 120.147.245,64 dinara.

 

Konkurs Ministarstva kulture za predstavljanje srpskog izdavaštva

Izvor:Radio Pančevo, 19.1.2017.

Ministarstvo kulture i informisanja raspisalo je konkurs za sufinansiranje organizacije i realizacije godišnjeg programa predstavljanja srpske književnosti i izdavaštva na međunarodnim sajmovima knjiga u 2018. godini.Prijave je potrebno dostaviti poštom i elektronskim putem do 17. februara 2018. godine.

   

Plivanje za Časni bogojavljenski krst 6. put

Izvor:Radio Pančevo, 18.1.2017.

Na Bogojavljenje, 19. januara, biće održano takmičenje u plivanju za Časni krst, koji organizuju Udruženje "Srpska Sparta", Mesna zajednica "Gornji grad" i Preobraženska crkva.Učestvovaće 42 plivača, koji su obavili lekarski pregled, a prijavljenih je bilo 58. Plivanje za Časni krst će početi u podne na Gradskom keju.

   

Vreo pepeo upalio smeće u kontejnerima. Požar ugašen

Izvor:Radio Pančevo, 16.1.2017.

Jutros su vatrogasne ekipe zahvaljujući brzoj dojavi radnika ,,Parking servisa" ugasile požar ispred prodavnice Maksi u Ulici Dimitrija Tucovića. Naime, vreo pepeo upalio je smeće u sva četiri metalna kontejnere na ovoj lokaciji.

   

Koncert u Pančevu pred nastup u DŽakarti

Izvor:Radio Pančevo, 16.1.2017.

Petnaestogodišnja beogradska harfiskinja Irina Pejoska održaće koncert u Galeriji "Bate Mihailovića" 19. januara od 19 časova, pred put u Džakartu, gde će izvesti dva koncerta.

   

Izložba "Arhitektonika" u Savremenoj galeriji

Izvor:Radio Pančevo, 16.1.2017.

U Galeriji savremene umetnosti će 18. januara u 19 časova biti otvorena izložba skulptura i crteža Milana Kulića "Arhitektonika", koju će publika biti u prilici da pogleda do 9. februara.

   

Radnici "Higijene" posuli hiljadu kilograma soli

Izvor:Radio Pančevo, 15.1.2017.

Radnici JKP,,Higijena" posuli su noćas na staze, pešačke prelaze, autobuska stajališta i prilaze institucijama u cetru grada hiljadu kilograma soli. Od ranih jutarnjih sati, radnici ovog komunalnog preduzeća posipaju so u svima gradskim naseljima, saopšteno je iz „Higijene".