Baner
Baner

92.1 Info

92.1fm STEREO

Odbojka: Dinamo - Niš igraju sutra u Pančevu

PANČEVO, 26. mart 2010. (Radio Pančevo) - Odbojkaši starčevačkog „Borca“ dočekuju sutra ekipu Niša u okviru petog kola Mini lige.

 

Danas isplata studentskih kredita

PANČEVO, 26. mart 2010. (Radio Pančevo) – Isplata studentskih stipendija i kredita počeće danas, najavilo je Ministarstvo prosvete. Studentima će biti isplaćene stipendije i krediti za decembar prošle i januar ove godine u visini od po 6.100 dinara.

   

Servisne informacije za 26. mart

PANČEVO, 26. mart 2010. (Radio Pančevo) – U Pančevu je svanulo prijatno prolećno jutro sa temperaturom od 12 stepeni koliko je izmereno u 6 sati. Tokom dana biće sunčano, vetrovito i toplo. Autobusi ATP-a ovog jutra saobraćaju po redu vožnje za radni dan i ne izostaju i ne kasne, dok će prvi Beovoz za Beograd krenuti u 6.45 sa pančevačkih železničkih stanica.

   

Ostavka guvernera neće uticati na kurs

PANČEVO, 25. marta 2010. (Radio Pančevo) - Ostavka guvernera Narodne banke Srbije Radovana Jelašića neće imati za posledicu velike oscilacije kursa dinara, ocenio je za Radio Pančevo ekonomista Miša Brkić.

   

Isključenja struje za petak 26. mart

PANČEVO, 25. mart 2010 (Radio Pančevo) – Zbog planiranih radova na mreži bez struje će sutra ostati delovi Pančeva i Banatskog Novog Sela.

   

Kako izabrati profesiju za ceo život?

PANČEVO, 25. marta 2010. (Radio Pančevo) - Izbor profesije je opredeljenje za ceo život, a u naredna dva meseca maturanti osnovne škole moraće da odluče čime će se to baviti u životu.

   

Policija traga za kradljivcima aluminijuma sa Tamiškog mosta

PANČEVO, 25. marta 2010. (Radio Pančevo) - Desetak krivičnih prijava policija je podnela prošle godine zbog dve serije krađa šahtova i rešetaka sa gradskih puteva.