Baner
Baner

92.1 Info

92.1fm STEREO

Egereši otkazao sastanak

 

Predsedniki Skupštine Vojvodine Šandor Egereši otkazao je za danas zakazani sastanak sa gradonačelnicom Vesnom Martinović i predsednikom Skupštine Pančeva Tigranom Kišom o prblemu lečenja Pančevaca.

 

Crkva nema ništa sa grupom mladih koji po Pančevu traže prilog za crkvu

PANČEVO, 22. marta 2010. (Radio Pančevo) - U Pančevu se pojavila grupa mladih ljudi koji idu od vrata do vrata nudeći pravoslavne ikonice i tražeći prilog za crkvu. Protonamesnik hrama Uspenja Presvete Bogorodice u Pančevu Radoslav Milanović kaže da Crkva nema nikakve veze sa ovakvim načinom prikupljanja priloga.

   

Gradonačelnica i predsednik Skupštine danas u Novom Sadu traže rešenje za pacijente iz Pančeva

PANČEVO, 22. mart 2010. (Radio Pančevo) – O problemu pančevačkih pacijenata koji se zbog birokratskih odluka leče u Novom Sadu i Kamenici, a ne u Beogradu danas će razgovarati u Novom Sadu gradonačelnica Pančeva Vesna Martinović i predsednik lokalne skupštine Tigran Kiš s predsednikom pokrajinskog parlamenta  Šandorom Egerešijem.

   

Festival podvodnog filma i fotografije počinje večeras

PANČEVO, 22. mart 2010. (Radio Pančevo) -  U dvorani Kulturnog centra večeras će u 19 časova biti otvoren 7. Festival podvodnog filma.

   

Sirene za uzbunjivanje uključiće se 24. marta u podne

PANČEVO, 22. mart 2010. (Radio Pančevo) – Povodom obeležavanja godišnjice sećanja na stradale u NATO bombardovanju, u sredu, 24. marta u podne biće aktivirane sirene za javno uzbunjivanje stanovništva i to znakom za prestanak opasnosti (neprekidni ton sirene u trajanju od 60 sekundi), saopštilo je odeljenje za vanredne situacije u Pančevu.

   

SERVISNE INFORMACIJE za 22. mart

PANČEVO, 22. mart 2010. (Radio Pančevo) – Autobusi ATP-a od prvih jutarnjih polazaka saobraćaju bez izostanaka i kašnjenja, po redu vožnje za radni dan. Prvi Beovoz za Beograd krenuće sa pančevačkih železničkih stanica u 6.45h.

   

Isplata materijalnog obezbeđenja porodice i dodatka za negu počinje sutra

PANČEVO, 22. mart 2010. (Radio Pančevo) - Isplata materijalnog obezbeđenja porodice i dodatka za negu i pomoć drugog lica za februar počeće u utorak 23. marta, dostavom na kućnu adresu i putem tekućih i službenih računa, saopštilo je nadležno Ministarstvo.