Baner
Baner

92.1 Info

92.1fm STEREO

Šakić- podnosim ostavku ako se ne poboljša saobraćaj do 15. juna

PANČEVO, 31. mart 2010. (Radio Pančevo) –Gradski većnik zadužen za saobraćaj Miladin Šakić izjavio je za Radio Pančevo da će podneti ostavku ako se do 15. juna ne poboljša gradski saobraćaj u Pančevu.

 

U Beogradu se ne bi ubrzalo lečenje od kancera

PANČEVO, 31. mart 2010. (Radio Pančevo) –Pokrajinska i gradska vlast tražiće od direktorke Republičkog fonda za zdravtsveno osiguranje Svetlane Vukajlović da Pančevci bolesni od kancera mogu da se leče i u Beogradu.

Direktorka je, međutim, u nedelju izjavila da su kapaciteti u Beogradu puni i da je to jedini razlog zbog čega se Pančevci šalju za Novi Sad i Kamenicu.

   

Isključenja struje za 31. mart

PANČEVO, 31. mart 2010. (Radio Pančevo) – Zbog planiranih radova na mreži bez struje će ostati deo Jabuke i Pančeva.

   

Raspored odnošenja kabastog smeća u Pančevu

PANČEVO, 31.mart 2010 (Radio Pančevo) - Radnici Higijene će do 15 sati odnositi kabasto smeće iz ulica Maksima Gorkog, Cara Lazara, doktora Kasapinovića, 6. oktobra, Žarka Fogaraša i iz srednje škole Nikola Tesla.

   

Servisne informacije za 31. mart

PANČEVO, 31. mart 2010. (Radio Pančevo) – U Pančevu je svanulo u 6.20 i pred nama je sunčan i topao dan u kojem meteorolozi predviđaju i povremeno kišu. Najviša dnevna temperatura biće 20 stepeni. U 6h u Pančevu je izmereno 14 stepeni. Noć je u gradu i okolini bila mirna, saopštila je policija.     

   

Direktorka Filijale Fonda za zdravstvo podnela ostavku

PANČEVO, 30. mart 2010. (Radio Pančevo) – Direktorka filijale Republičkog fonda za zdravstveno osiguranje u Pančevu Slavica Marinković podnela je ostavku zbog pretnji koje je dobijala SMS porukama tokom tri meseca koliko je bila na toj funkciji.

   

Ambasador Rusije večeras u Pančevu

PANČEVO, 30. mart 2010. (Radio Pančevo) – Ambasador Rusije Aleksandar Konuzin večeras će u 18 časova u Domu vojske u Pančevu prisustvovati na prvoj svečanoj skupštini Društva srpsko-ruskog prijateljstva „Dositej Obradović”, koje je osnovano u Pančevu na Sretenje, 15. februara, ove godine.