Baner
Baner

92.1 Info

92.1fm STEREO

Pančevo školuje ali ne zapošljava stručnjake za ekologiju

PANČEVO, 26. mart 2010. (Radio Pančevo) – Jedan od najzagađenijih gradova Evrope, Pančevo, školuje ali ne zapošljava stručnjake za zaštitu životne sredine.

 

Uručene diplome đacima koji su završili obuku plivanja

PANČEVO, 26. mart 2010. (Radio Pančevo) – Učenicima drugog razreda osnovne škole koji su završili plivačku obuku na Gradskom bazenu danas su uručene diplome.

   

Petroremont hoće da bude državni

PANČEVO, 26. mart 2010. (Radio Pančevo) - Štrajkački odbor Petroremonta iz Pančeva predložiće danas u razgovoru sa državnim sekretarom Ministarstva ekonomije Nebojšom Ćirićem da to preduzeće preuzme država, najavio je za Radio Pančevo predsednik Odbora Radovan Kočić.

   

Pančevo u nedelju domaćin prve utakmice u sezoni u američkom fudbalu

                       

PANČEVO, 26. mart 2010. (Radio Pančevo) - Nacionalna liga Srbije u američkom fudbalu počinje ovog vikenda. Pančevački Panteri u prvom kolu dočekuju Anđeoske Ratnike iz Čačka u nedelju, 28. marta od 13 časova na Sportskom centru „Mladost“.

   

Od ponedeljka će Higijena odnositi kabasto smeće

            PANČEVO, 26. mart 2010. (Radio Pančevo) - Higijena će u ponedeljak početi akciju „April - mesec čistoće“ u okviru koje će radnim danima u narednih pet nedelja odnositi kabasto smeće. Radnici će od 7 do 15 sati odnositi stari nameštaj, belu tehniku, ambalažu, staru limariju, gume, sve osim građevinskog šuta.

   

Košarka: u nedelju u Pančevu će igrati "Dinamo" i "Proleter"

PANČEVO, 26. mart 2010. (Radio Pančevo) - Ekipa „Dinama“ ugostiće u nedelju 28. marta „Proleter“ iz Zrenjanina u okviru 23. kola Druge srpske lige za košarkaše u grupi Istok.

   

Radarska kontrola saobraćajne policije danas u Pančevu

PANČEVO, 26. mart 2010. (Radio Pančevo) – Saobraćajna policija će danas od 10 do 17 sati u Pančevu sprovesti akciju pojačane kontrole saobraćaja u kojoj će se sankcionisati prvenstveno brzina kretanja motornih vozila, nepropisno preticanje i nevezivanje pojasa u vozilu. Saobraćajci će danas sprovesti radarsku kontrolu na magistralnom putu u Banatskom Novom Selu, a u Pančevu u ulicama Spoljnostarčevačkoj i Bavaništanski put kao i na starom beogradskom putu.