Baner
Baner

92.1 Info

92.1fm STEREO

Isključenja struje za petak 26. mart

PANČEVO, 25. mart 2010 (Radio Pančevo) – Zbog planiranih radova na mreži bez struje će sutra ostati delovi Pančeva i Banatskog Novog Sela.

 

Kako izabrati profesiju za ceo život?

PANČEVO, 25. marta 2010. (Radio Pančevo) - Izbor profesije je opredeljenje za ceo život, a u naredna dva meseca maturanti osnovne škole moraće da odluče čime će se to baviti u životu.

   

Policija traga za kradljivcima aluminijuma sa Tamiškog mosta

PANČEVO, 25. marta 2010. (Radio Pančevo) - Desetak krivičnih prijava policija je podnela prošle godine zbog dve serije krađa šahtova i rešetaka sa gradskih puteva.

   

Pomoć za izbegle sa Kosova

PANČEVO, 25. marta 2010. (Radio Pančevo) - Socijalno ugrožene porodice izbeglih i prognanih sa Kosova i Metohije mogu se prijaviti Komesarijatu za izbeglice za dobijanje paketa pomoći u hrani.

Uslov je da im primanja nisu veća od iznosa materijalnog obezbeđenja porodice za novembar 2009. godine. Prijave se podnose do 7. aprila, a sve informacije o neophodnoj dokumentaciji mogu se dobiti u povereništvu radnim danima od 8 do 15 časova ili na telefon 308 – 818.

   

Pantersi u nedelju ponovo na terenu

PANČEVO, 25. marta 2010. (Radio Pančevo) - Utakmicama Pančevo ’Panthers’ – Čačak ’Angel Warriors i ’Kraljevo ’Royal Crowns’ – Požarevac ’Outlaws’ u nedelju 28. marta počinje nova sezona u NLS u američkom fudbalu.

   

Sutra sastanak predstavnika Petroremonta i Ministarstva ekonomije

PANČEVO, 25. mart 2010 (Radio Pančevo) – Sindikat preduzeća Petroremont i predsednik Saveza samostalnog sindikata Pančevo Milanko Bodiroga sastaće se sutra sa državinim sekretarom ekonomije Nebojšom Ćirićem.

   

Letnje računanje vremena počinje u noći između subote i nedelje

PANČEVO, 25. mart 2010. (Radio Pančevo) – Letnje računanje vremena u Evropi počinje u nedelju, 28. marta, u 2.00. Časovnike tada treba pomeriti jedan sat napred, na 3.00 sata. Letnje računanje vremena u Evropi će trajati do 31. oktobra.