Baner
Baner

92.1 Info

92.1fm STEREO

Radno vreme prodavnica u dane praznika

            PANČEVO, 02. april 2010. (Radio Pančevo) –     Danas na Veliki petak, do 17 sati dežuraće „Maksi“ supermarket, „Tempo“, „Mini Maksi“ i marketi „Rodića“ do 21 sat, a „Idea“ u Lava Tolstoja uobičajeno do 21.30.

 

Servisne informacije za 02. april

PANČEVO, 02. april 2010. (Radio Pančevo) – Danas je Veliki petak, dan na koji se, prema učenju jevanđelista, dogodilo veliko stradanje Hrista kako bi se iskupio ljudski rod. Veliki petak danas se proslavlja i po Julijanskom i po Gregorijanskom kalendaru. Za većinu građanki i građana Pančeva i okoline danas je neradni dan, a za učenike osnovnih i srednjih škola počeo je i prolećni raspust.

   

Fabrike južne zone da plate izgradnju slane sobe

Pančevo, 01. april 2010. (Radio Pančevo) – Doktor Staniša Bauman pulmolog na dečijem internom odeljenju u izjavi za Radio Pančevo pozvao je danas zagađivače, fabrike južne zone, da pomognu izgradnju slane sobe u Pančevu, jer je poznato da u našem gradu ima najveći broj dece obolele od astme.

   

Počeo upis prvaka u osnovne škole

Pančevo, 01. april 2010. (Radio Pančevo) – Upis nove generacije prvaka u osnovne škole u Srbiji počeo je danas, a roditelji mogu da upišu svoju decu i bez potpune dokumentacije. Upis nove generacije prvaka trajaće do septembra, a u prvi razred kreću deca rodjena od 1. marta 2003. do kraja februara 2004. godine.

   

Počinju prijave za besplatan boravak penzionera u 25 banja

PANČEVO, 01. april 2010. (Radio Pančevo) – Priliku za besplatan desetodnevni odmor u jednoj od 25 banja i ove će godine dobiti oko 170 penzionerki i penzionera iz Pančeva. Prijave, kojima žele da osiguraju svoja mesta u lečilištima, mogu podnositi u mesnim kancelarijama Udruženja penzionera Pančevo od 06. do 25. aprila.

   

Raspored bogosluženja u crkvama u Pančevu u vreme Uskršnjih praznika

U Svetouspenskoj crkvi, u petak 2. aprila u 15:30 sati biće održana Služba na Veliki petak. U subotu, 3.aprila u ponoć nakon litije po gradu, biće održana Ponoćna vaskršnja služba.

   

Servisne informacije za 01. april

PANČEVO, 01. april 2010. (Radio Pančevo) – U Pančevu je svanulo u 6.20, ne pada kiša a pred nama je sunčan i topao dan. Najviša dnevna temperatura biće 17 stepeni. U 6h u Pančevu je izmereno 10 stepeni. Noć u gradu i okolini bila je mirna, saopštila je policija.