Baner
Baner

92.1 Info

92.1fm STEREO

Pančevac u finalu besedništva

 

Finale takmičenja u besedništvu, u sklopu obeležavanja sedam godina od ubistva premijera Srbije Zorana Đinđića, biće održano danas u Beogradu. Među osam najboljih besednika iz cele Srbije je i Filip Leskaroski iz Pančeva. Takmičenje počinje u 14 sati u Jugoslovenskom dramskom pozorištu.

 

 

 

SERVISNE INFORMACIJE za petak, 12. mart

Sneg koji još od ponoći pada usporava i otežava saobraćaj, ali su putevi u Južnom Banatu prohodni. Radnici Zimske službe su na terenu i čiste sneg. Na snazi je treći stepen održavanja puteva. Saobraćajna policija upozorava vozače na oprez i sporiju vožnju. Preko nadvožnjaka na Novoseljanskom putu i dalje je zabranjen saobraćaj za sva vozila preko tri i po tone, autobusi i dalje saobraćaju alternativnim putnim pravcima.

   

Tribina LDP o Zoranu Đinđiću

Zorana Djinđića se poslednjih godina sete 12. marta, 5. oktobra i eventualno u kampanjama, a ponekad ni tada ocenila je večeras na tribini povodom godišnjice atentata funkcionerka Liberalnodemokratske partije Nataša Mićić.

   

Jubilej "Dečje radosti"

U Kulturnom centru Pančeva danas je svečano obeleženo 125 godina postojanja predškolstva u gradu i 45 godina Predškolske ustanove „Dečja radost“.

   

Isključenja struje

Zbog neophodnih radova na elektro mreži bez struje će u ponedeljak, 9. avgusta ostati potrošači u Stevana Šupljikca od broja 139 do 147 koji neće imati struje od 8 do 10 sati, a u istoj ulici od broja 149 do 159 neće biti struje od 10 do 12 časova. Od 12 do 13 sati bez struje će ostati potrošači u Knićaninovoj od Slavka Bokšana do pruge i potrošači u Ulici Slavka Bokšana.

 

U Opovu struje neće biti od 8 do 17 časova u Žarka Zrenjanina od Kratke ulice do Branka Radičevića, Branislava Nušića od Borisa Kidriča do Žarka Zrenjanina, kao i deo Tamiške ulice i deo Branka Radičevića, saopštila je Elektrovojvodina.

   

Legalizacija do ponoći

Zahtevi za legalizaciju bespravno podignutih objekata mogu se predati do ponoci u Gradskom uslužnom centru jer je radno vreme produzeno. Danas ističe rok za predaju zahteva za legalizaciju, a Ministartsvo prostornog planiranja poručilo je ranije da neće biti produženja roka.

   

Proređeni polasci Beovoza

Železnice Srbije saopštile su da će od danas pa do kraja važenja aktuelnog reda vožnje zbog racionalizacije prevoza biti promenjeni polasci vozova.