Baner
Baner

92.1 Info

92.1fm STEREO

Rafting u Gradskom parku

Klub ekstremnih sportova Tifran organizovaće u nedelju popodne promociju raftinga u Gradskom parku u Pančevu. Posetioci štanda od 16 sati moći će da vide čamac i svu potrebnu opremu za ovaj ekstremni sport, a najsrećniji posetilac osvojiće nagradu – besplatan odlazak na jednu od rafting tura sa članovima Kluba Tifran.
 

DANAS U PANČEVU

Sanacija nadvožnjaka

Danas bi predstavnici preduzeća  Putevi Srbije i gradske vlasti trebalo da dogovore detalje o tome kako će se u vreme sanacije nadvožnjaka na Novoseljanskom putu odvijati i usmeravati saobraćaj.  Radovi bi trebalo da počnu sredinom sledeće nedelje, rekao je radio Pančevu gradski većnik za saobraćaj Miladin Šakić.

   

Istorijski uspeh rukometaša

Pančevo, 08. april 2010. (Radio Pančevo) - Rukometaši „Dinamo Petrohemije“ napravili su u sredu istorijski uspeh pobedivši u četvrtfinalu Kup-a Srbije, u pančevačkoj Hali sportova, ekipu „Priboja“ rezultatom 27:22. Posle 3 decenije rukometaši „Dinama“ ponovo su učesnici završnice Kup-a Srbije.

   

Svetski dan Roma

Pančevo, 08. april 2010. (Radio Pančevo) - Povodom svetskog dana Roma 8.aprila u Gradskoj biblioteci će od 17h biti održan program pod nazivom „Rom traži mesto pod suncem“.

   

Provera zdravstvenog stanja u Gradskom parku

Svetski dan zdravlja, 7. april, biće obeležen sutra u Pančevu, a ovogodišnja tema posvećena je zdravlju ljudi u gradskim sredinama. To znači da će Pančevci moći da u gradskom parku od 12 sati, provere svoje zdravstveno stanje, izmere pritiska, nivo šećera i masnoće u krvi. A u vozilu Hitne pomoći na raspolaganju biće EKG aparat i kradiloški pregled, koji će obavljati većnik zadužen za zdravstvo dr Novica Dorđević.

   

Proverite na Internetu da li su vam uplaćeni doprinosi

Pančevo, 08. april 2010. (Radio Pančevo) -  Svi zaposleni preko Interneta mogu da provere da li im je poslodavac uplatio doprinose za zdravstveno osiguranje, saopšteno je iz Republičkog zavoda za zdravstveno osiguranje.

   

LDP traži izbore, DS rešenje najavljuje na prvoj narednoj sednici Skuštine grada

            Predrag Patić, šef odborničke grupe LDP-a u Skupštini grada Pančeva i menadžer stranke pozvao je u emisiji „Kvorum“ na radio Pančevu gradsku vlast da u najkraćem roku raspiše vanredne lokalne izbore.