Baner
Baner

92.1 Info

92.1fm STEREO

Počinju prijave za besplatan boravak penzionera u 25 banja

PANČEVO, 01. april 2010. (Radio Pančevo) – Priliku za besplatan desetodnevni odmor u jednoj od 25 banja i ove će godine dobiti oko 170 penzionerki i penzionera iz Pančeva. Prijave, kojima žele da osiguraju svoja mesta u lečilištima, mogu podnositi u mesnim kancelarijama Udruženja penzionera Pančevo od 06. do 25. aprila.

 

Raspored bogosluženja u crkvama u Pančevu u vreme Uskršnjih praznika

U Svetouspenskoj crkvi, u petak 2. aprila u 15:30 sati biće održana Služba na Veliki petak. U subotu, 3.aprila u ponoć nakon litije po gradu, biće održana Ponoćna vaskršnja služba.

   

Servisne informacije za 01. april

PANČEVO, 01. april 2010. (Radio Pančevo) – U Pančevu je svanulo u 6.20, ne pada kiša a pred nama je sunčan i topao dan. Najviša dnevna temperatura biće 17 stepeni. U 6h u Pančevu je izmereno 10 stepeni. Noć u gradu i okolini bila je mirna, saopštila je policija.         

   

Stupar hoće da proda Petroremont Azotari

PANČEVO, 31. marta 2010. (Radio Pančevo) - Radnici Petroremonta koji su 11nedelja u štrajku očekuju da će im sutra biti uplaćena 4 lična dohotka, kako im je obećao vlasanik Dušan Stupar posle današnjeg sastanka. Predsednik štrajkačkog odbora ovog preduzeća Radovan Kočić izjavio je za Radio Pančevo da je vlasnik spreman da Petroremont proda Azotari i očekuje sastanak sa državim sekretarom Nebojšom Ćirićem i Dušanom Bajatovićem, direktorom „Srbijagasa“ u čijem je vlasništvu „Azotara“,


   

Zakazivanje specijalističkih pregleda biće svakog radnog dana

Pančevo 31. mart 2010. (Radio Pančevo) –  Obzirom na velike gužve koje se stvaraju prilikom zakazivanja specijalističkih internističkih pregleda od sledećeg meseca zakazivanja pregleda biće moguća svakog radnog dana pre podne, saopštio je danas direktor bolnice Milan Milić.

   

Zagađivači da opreme pančevačku bolnicu

Pančevo 31. mart 2010. (Radio Pančevo) – Gradska vlast Pančeva tražiće od NIS-a donaciju za opremanje bolnice kako bi bolesnici od kancera jedan deo terapije mogli da imaju u sopstvenom gradu, izjavio je u programu Radio Pančeva gradski većnik za zdravstvo Novica Đorđević.

   

Pančevo promoviše potencijale za investicije

PANČEVO, 31. mart 2010. (Radio Pančevo) – Na finalnoj manifestaciji „Investirajte u Srbiji“ Pančevo će danas predstaviti svoje potencijale za nove investicije.