Baner
Baner

92.1 Info

92.1fm STEREO

Ralf Fajns i danas snima film u Pančevu

 

 

PANČEVO, 18. marta 2010. (Radio Pančevo) - U Pančevu će se i danas nastaviti snimanje filma “KORIOLAN”, rediteljski debi poznatog glumca Ralfa Fajnsa. U Pančevu će se film snimati do subote, 20. marta u ulicama: Ignjata Barajevca, Djure Jakšića, Kosovskoj, Nikole Djurkovića i Vuka Karadžića, tako da je u njima zabranjeno parkiranje i taj deo grada je zatvoren za saobraćaj. U subotu se ekipa seli za Beograd gde će biti nastavljeno snimanje filma.

 

Sirene za uzbunjivanje uključiće se 24. marta u podne

 

PANČEVO, 18. marta 2010. (Radio Pančevo) - Povodom obeležavanja godišnjice sećanja na stradale u NATO bombardovanju, u sredu, 24. marta u podne biće aktivirane sirene za javno uzbunjivanje stanovništva i to znakom za prestanak opasnosti (neprekidni ton sirene u trajanju od 60 sekundi), saopštilo je odeljenje za vanredne situacije u Pančevu.

 

   

SERVISNE INFORMACIJE za 18. mart

 

Saobraćaj se ovoga jutra odvija bez problema. Autobusi ATP-a saobraćaju po redu vožnje za radni dan, ne izostaju i ne kasne, a prvi Beovoz za Beograd krenuće u 6.45h. Saobraćajna policija apeluje na sve vozače da poštuju saobraćajne propise i da vožnju prilagode uslovima puta. Preko nadvožnjaka na Novoseljanskom putu i dalje ne saobraćaju autobusi i kamioni preko tri i po tone nosivosti, a policija usmerava saobraćaj na alternativne putne pravce.

   

Milanko Andrejić: Hoćete li koaliciju ili nećete

PANČEVO, 17. marta 2010. (Radio Pančevo) - Nova Srbija će ponovo zatražiti od koalicionih partnera smenu zamenika gradonačelnika Dušana Mrvoša i postavljanje na to mesto predsednika GO stranke Milanak Andrejića.

   

Lečenje Pančevaca u Kamenici politička odluka

PANČEVO, 16. marta 2010. (Radio Pančevo) - Postoje politički motivi zbog kojih se Pančevci bolesni od malignih bolesti leče u Sremskoj Kamenici i tome se mora stati na put, izjavio je danas predsednik Skupštine grada Tigran Kiš.

„Siguran sam da postoje jaki ekonomski interesi i jaki politički interesi da jedna takva nebuloza živi četiri godine“, rekao je Kiš za Radio Pančevo.

   

Azotara pomaže Petroremontu

 

Pančevačka Azotara neće platiti dug od 50 miliona dinara Petroremontu, ali će pomoći da izadje iz krize, saopšteno je danas posle sastanka predstavnika dva preduzeća i vrha lokalne vlasti u Pančevu. Azotara je izrazila spremnost da dugoročno sarađuje sa Petroremontom, jer i sama ima interes da Petroremont radi.

   

Radnici Petroremonta dobijaju plate?

 

PANČEVO, 16. marta 2010. (Radio Pančevo) - Predstavnici lokalne samouprave Pančeva, Srbijagasa i privatizovanog preduzeća Petroremont razgovarali su danas o dugu od 50 miliona dinara koji Azotara, koja je u vlasništvu Srbijagasa, ima prema Petroremnotu.