Baner
Baner

92.1 Info

92.1fm STEREO

PANČEVO 09. APRIL

 

U PANČEVU DANAS

Prognoza vremena

U Pančevu se kao i u većem delu zemlje očekuje pretežno sunčano vreme. Najviša dnevna temperatura biće oko 20  stepeni.

U nedelju će biti pretežno oblačno, hladnije, mestimično s kišom, pljuskovima i grmljavinom. Od ponedeljka će biti pretežno sunčano i uglavnom suvo vreme. Temperatura oko prosečnih vrednosti.

 

U PANČEVU DANAS

 

   

Sanacija nadvožnjaka ponovo odložena

PANČEVO, 09. april 2010. (Radio Pančevo) – Rekonstrukcija nadvožnjaka na Novoseljanskom putu izgleda neće početi uskoro jer se predstavnici preduzeća Putevi Srbije nisu pojavili na sastanku sa predstavnicima gradske vlasti.

   

Sutra počinje Superliga za košarkaše - Pančevci će igrati protiv Partizana

            PANČEVO, 09. april 2010. (Radio Pančevo) – Superliga za košarkaše počinje ovog vikenda, a košarkaši Tamiš Petrohemije u prvom kolu će gostovati Partizanu, jednoj od najboljih ekipa u Evropi i učesniku ovogodišnjeg Fajnalfora koji će u maju biti održan u Parizu.

   

Od danas martovske penzije

            PANČEVO, 09. april 2010. (Radio Pančevo) – Isplata prvog dela penzija za mart počeće popodne na šalterima Privredne banke Pančevo. Sve ostale banke i Poštanska štedionica penzije će isplaćivati od subote, 10. aprila, dok će ih poštari na kućne adrese dostavljati od ponedeljka 12. aprila.

   

Pančevo ima potencijala za solarnu energiju

Naš grada nalazi se na veoma povoljnom mestu za korišćenje obonovljivih izvora energije, ukazalo je udruženje građana „Febus“, time bi se uštedelo mnogo a imali bi smo i čistu energiju koja ne zagađuje životnu sredinu. Tokom godine Pančevo ima 230 sunčanih dana, stoga je moguća masovna upotreba Sunčeve energije, pre svega u upotrebi tehničke tople vode koja se može koristiti u sportskim halama i školama.
   

Vesti iz kulture

Gradska uprava je raspisala konkurs za sufinansiranje projekata iz kulture i umetnosti za 2010 godinu.Pravo učešća imaju:umetnička i druga udruženja, ustanove čiji osnivač nije grad,ogranizacije,neformalne grupe i pojedinci.