Baner
Baner

92.1 Info

92.1fm STEREO

Servisne informacije za 02. april

PANČEVO, 02. april 2010. (Radio Pančevo) – Danas je Veliki petak, dan na koji se, prema učenju jevanđelista, dogodilo veliko stradanje Hrista kako bi se iskupio ljudski rod. Veliki petak danas se proslavlja i po Julijanskom i po Gregorijanskom kalendaru. Za većinu građanki i građana Pančeva i okoline danas je neradni dan, a za učenike osnovnih i srednjih škola počeo je i prolećni raspust.

 

Fabrike južne zone da plate izgradnju slane sobe

Pančevo, 01. april 2010. (Radio Pančevo) – Doktor Staniša Bauman pulmolog na dečijem internom odeljenju u izjavi za Radio Pančevo pozvao je danas zagađivače, fabrike južne zone, da pomognu izgradnju slane sobe u Pančevu, jer je poznato da u našem gradu ima najveći broj dece obolele od astme.

   

Počeo upis prvaka u osnovne škole

Pančevo, 01. april 2010. (Radio Pančevo) – Upis nove generacije prvaka u osnovne škole u Srbiji počeo je danas, a roditelji mogu da upišu svoju decu i bez potpune dokumentacije. Upis nove generacije prvaka trajaće do septembra, a u prvi razred kreću deca rodjena od 1. marta 2003. do kraja februara 2004. godine.

   

Počinju prijave za besplatan boravak penzionera u 25 banja

PANČEVO, 01. april 2010. (Radio Pančevo) – Priliku za besplatan desetodnevni odmor u jednoj od 25 banja i ove će godine dobiti oko 170 penzionerki i penzionera iz Pančeva. Prijave, kojima žele da osiguraju svoja mesta u lečilištima, mogu podnositi u mesnim kancelarijama Udruženja penzionera Pančevo od 06. do 25. aprila.

   

Raspored bogosluženja u crkvama u Pančevu u vreme Uskršnjih praznika

U Svetouspenskoj crkvi, u petak 2. aprila u 15:30 sati biće održana Služba na Veliki petak. U subotu, 3.aprila u ponoć nakon litije po gradu, biće održana Ponoćna vaskršnja služba.

   

Servisne informacije za 01. april

PANČEVO, 01. april 2010. (Radio Pančevo) – U Pančevu je svanulo u 6.20, ne pada kiša a pred nama je sunčan i topao dan. Najviša dnevna temperatura biće 17 stepeni. U 6h u Pančevu je izmereno 10 stepeni. Noć u gradu i okolini bila je mirna, saopštila je policija.         

   

Stupar hoće da proda Petroremont Azotari

PANČEVO, 31. marta 2010. (Radio Pančevo) - Radnici Petroremonta koji su 11nedelja u štrajku očekuju da će im sutra biti uplaćena 4 lična dohotka, kako im je obećao vlasanik Dušan Stupar posle današnjeg sastanka. Predsednik štrajkačkog odbora ovog preduzeća Radovan Kočić izjavio je za Radio Pančevo da je vlasnik spreman da Petroremont proda Azotari i očekuje sastanak sa državim sekretarom Nebojšom Ćirićem i Dušanom Bajatovićem, direktorom „Srbijagasa“ u čijem je vlasništvu „Azotara“,