Baner
Baner

92.1 Info

92.1fm STEREO

Zbog neplaćanja kirije u zgradama socijalnog stanovanja Grad oštećen za milione dinara

Pančevo, 16. mart 2010. (Radio Pančevo) - Grad Pančevo je oštećen za milion i dvesta hiljada dinara samo za poslednja tri meseca u 2009. godini u kojima izbegli i raseljeni nisu plaćali zakup, za stanove UN Habitata na Strelištu. Gradska stambena agencija poslala je opomene pred utuženje stanarima, jer korisnici 70 stanova na Strelištu još od septembra prošle godine štrajkuju i ne plaćaju zakup, izjavila je za radio Pančevo direktorka Gradske stabmene agencije Vanja Rakidžić.

 

 

Nastavljeno suđenje vlasnicima "Agroživa"

 

Pančevo, 16. marta 2010. (Radio Pančevo) - U Višem sudu u Zrenjaninu za danas je zakazan nastavak suđenja bivšem predsedniku i suvlasniku kompanije "Agroživ" Miroslavu Živanovu i grupi od 20 njegovih najbližih saradnika ili bivših direktora povezanih preduzeća, optuženih da su počinili više krivičnih dela.

 

   

SERVISNE INFORMACIJE za 16. mart

U Pančevu je svanulo hladno jutro sa temperaturom od 1 stepen Celzijusa, ali će tokom dana biti toplije. Najviša dnevna temperatura iznosiće 11 stepeni.

Noć u gradu bila je mirna, bez incidenata na javnim mestima i remećenja javnog reda i mira, saopštila je pančevačka policija.Tokom noći nije bilo saobraćajnih nezgoda, ali je u poslednja 24 sata zabeleženo dve saobraćajne nezgode.

   

Milanko Andrejić predsednik OO NS

PANČEVO, 15. marta 2010. (Radio Pančevo) - Večeras su izabrani novo rukovodstvo i Gradski odbor Nove Srbije u Pančevu. Na izbornoj Skupštini za predsednik izabran je Milanko Andrejić, za dvojicu potpredsednika Milan Bokšan i Đorđe Papulić.

   

Velimir Ilić: Srbiji treba nova, snažna, Vlada!

PANČEVO, 15. marta 2010. (Radio Pančevo) - Vlada nema snage da prevazidje probleme kojih je u Srbiji svakim danom sve više i zato treba da raspiše izbore, izjavio je večeras u Pančevu lider Nive Srbije  Velimir Ilić.

   

Peščanik u Pančevu

U foajeu Kulturnog centra sutra će biti održana tribina „Zoran Đinđić – sedam godina kasnije“ i promocija radio emisije „Peščanik“, koju organizuje Građanska akcija Pančevo.

   

Vozač poginuo u Pančevu

Bojan Pantelić iz Pančeva, star 33 godine, poginuo je danas u saobraćajnoj nezgodi u Prvomajskoj ulici, saznaje Radio Pančevo u policiji.