Baner
Baner

92.1 Info

92.1fm STEREO

13. april - prognoza, struja, policija, zdravstvo

  

PROGNOZA
U Pančevu će danas biti oblačno, povremeno s kišom. Vetar će biti umeren, južni i jugoistočni. Temperatura do 15 stepeni.


SAOBRAĆAJ
Na području grada u prethodna 24 časa nije bilo saobraćajnih nezgoda, a uslovi za saobraćaj su dobri. Inspektor saobraćajne plicija Goran Krasavčević najavio je da će policiji pojačano kontrolisati parkiranje i motorcikliste.


LIČNE ISPRAVE
Lične karte i pasoši u pančevačkom SUP-u izdaju se i subotom od 7.30 do 14 časova. Informacije o vađenju ličnih karata i pasoša mogu se dobiti na telefon 325-171.


STRUJA
Bez struje će danas od 8 do 13.30 časova biti Hercegovačka ulica u Pančevu od Sremske do pruge.
Od 8 do 14 časova povremeno će bez električne energije biti ulice Maksima Gorkog i Josifa Marinkovića zbog orezivanja granja duž niskonaponske mreže, saopštila je Elektrovojvodina.


ZDRAVSTVO
U gradskoj bolnici počela je sa radom večernja klinika u okviru koje se obavljaju pregledi, dijagnostičke metode i hirurške intervencije na lični zahtev pacijenata, saopšteno je iz bolnice. Pacijenti usluge ginekologa, urologa i radiologa mogu da dobiju po cenama dopunskog rada, radnim danima od 17 do 21 čas i subotom od 10 do 21 sat.
Sve ostale informacije i zakazivanja usluga mogu se dobiti na broj telefona 317-965 ili dolaskom u sobu broj 7 u Specijalistički centar Opšte bolnice.

 

 

 

 

Bez struje danas Hercegovačka, M. Gorkog i J. Marinkovića

Pančevo, 13. april 2010. (Radio Pančevo) –  Bez struje će danas od 8 do 13.30 časova biti Hercegovačka ulica u Pančevu od Sremske do pruge.

Od 8 do 14 časova povremeno će bez električne energije biti ulice Maksima Gorkog i Josifa Marinkovića zbog orezivanja granja duž niskonaponske mreže, saopštila je Elektrovojvodina.

   

Dr. Vjetrov - nova direktorka Doma zdravlja

Pančevo, 12. april 2010. (Radio Pančevo) – Za novog direktora Doma zdravlja Pančevo Upravni odbor je predložio načelnicu Onkološkog dispanzera doktorku Sonju Vjetrov, saznaje Radio Pančevo.

   

Gornji grad ostao bez gasa

Pancevo, 12. april 2010. (Radio Pančevo) –   Ceo Gornji Grad ostao je bez gasa jer je prilikom radova došlo do oštećenja na gasnoj mreži, rečeno je Radio Pančevu u preduzeću Srbijagas.

   

Rođendan "Pančevca"

Pancevo, 12. april 2010. (Radio Pančevo) –  Pančevački lokalni nedeljni list „Pančevac“, jedan od najstarijih živih listova na Balkanu, danas obeležava 141 godinu od osnivanja.

   

Isključenja struje

 

Bez struje će danas biti u Starčevu ulica Vuka Karadžića od Lenjinove do 7. jula i Žarka Zrenjanina od Vuka Karadžića do Vojvođanske od 8.30 do 12 časova.

   

Karavan bezbedne vožnje u Pančevo stiže 18. aprila

PANČEVO, 12. april 2010. (Radio Pančevo) –  Karavan bezbedne vožnje "Road Show Vojvodina" stiže u Pančevo 18. aprila. Građani će tokom te manifestacije moći da isprobaju "opasnu vožnju" i testiraju vozačke sposobnosti.