Baner
Baner

92.1 Info

92.1fm STEREO

PANČEVU FALE VRTIĆI

 

U Pančevu je obelezeno 125 godina postojanja predškolskog obrazovanja u našem gradu i 45 godina Predškolske ustanove Dečja radost.

 

PANČEVO DA PLATI BEOVOZ

 

Ako grad plati 200 miliona dinara, Pančevci će ponovo moći ujutro na posao u Beograd vozom, poručile železnice Srbije. U gradskoj kasi trenutno nema novca za to, poručuje gradska vlast.

   

PRODAJA IMOVINE A.D. SLOBODA

 

Pančevačko preduzeće "Sloboda" iz stečaja odlazi u bankrot. Poverioci od ove ugostiteljske firme potražuju oko 160 miliona dinara. Stoga je počela prodaja uknjiženih objekata, kako bi se prvo namirili troškovi stečajnog postupka, a zatim radnici i drugi poverioci.

   

Pančevac u finalu besedništva

 

Finale takmičenja u besedništvu, u sklopu obeležavanja sedam godina od ubistva premijera Srbije Zorana Đinđića, biće održano danas u Beogradu. Među osam najboljih besednika iz cele Srbije je i Filip Leskaroski iz Pančeva. Takmičenje počinje u 14 sati u Jugoslovenskom dramskom pozorištu.

 

 

   

SERVISNE INFORMACIJE za petak, 12. mart

Sneg koji još od ponoći pada usporava i otežava saobraćaj, ali su putevi u Južnom Banatu prohodni. Radnici Zimske službe su na terenu i čiste sneg. Na snazi je treći stepen održavanja puteva. Saobraćajna policija upozorava vozače na oprez i sporiju vožnju. Preko nadvožnjaka na Novoseljanskom putu i dalje je zabranjen saobraćaj za sva vozila preko tri i po tone, autobusi i dalje saobraćaju alternativnim putnim pravcima.

   

Tribina LDP o Zoranu Đinđiću

Zorana Djinđića se poslednjih godina sete 12. marta, 5. oktobra i eventualno u kampanjama, a ponekad ni tada ocenila je večeras na tribini povodom godišnjice atentata funkcionerka Liberalnodemokratske partije Nataša Mićić.

   

Jubilej "Dečje radosti"

U Kulturnom centru Pančeva danas je svečano obeleženo 125 godina postojanja predškolstva u gradu i 45 godina Predškolske ustanove „Dečja radost“.