Baner
Baner

92.1 Info

92.1fm STEREO

Ksenija Tomin počela pobedom

 

PANČEVO, 21. aprila 2010. (Radio Pančevo) - U tri derbija prvog kola Prvenstva Srbije za šahistkinje, koje se igra u Pančevu, remijem su juče završene partije Irina Čoluškina - Ana Benderać, Ljilja Drljević - Andjelija Stojanović i Marija Petrović - Jovana Erić.

 

Nestašica B negativne krvi

PANČEVO, 21. aprila 2010. (Radio Pančevo) -  Pančevačkoj bolnici nedostaje krvi B negativne grupe za lečenje nekoliko pacijenata. Ovih dana na njihovo lečenje utrošeno je dosta B negativne krvi, pa su jutros rezerve ispod minimuma, izjavila je za naš Radio dr Radmila Rajlić Ristovska iz pančevačke Transfuzije. Zato je uputila apel svima koji imaju ovu krvnu grupu da dođu u službu transfuziju krvi opšte bolnice od 7 do 15 sati i daju krv.   

   

Radio popodne ponovo u etru

PANČEVO, 21. aprila 2010. (Radio Pančevo) - Predajnik Radio Pančeva danas bi trebalo da, posle četiri dana, bude ponovo osposobljen za emitovanje programa. Naša tehnička ekipa će u toku dana zameniti ukradene kablove sa predajnika, pa se očekuje da se do popodne signal Radija ponovo čuje, najavila je direktorka RTV Pančevo Tatjana Jelesić.

   

Stanje na putevima u Pančevu i raspored radarske kontrole za 21. april

PANČEVO, 21. april 2010. (Radio Pančevo) – Ovoga jutra putevi na teritoriji opštine Pančevo su prohodni, kolovozi su suvi, ali saobraćajna policija ipak savetuje vozačima sporiju vožnju.

   

"Higijena" nastavlja da odnosi kabasto smeće

PANČEVO, 21. april 2010. (Radio Pančevo) – Higijena nastavlja da odnosi kabasto smeće u okviru Akcije „April mesec čistoće“. Radnici Higijene će u sredu, 21. aprila do 15 časova obići Bavaništanski put i Stari Tamiš.

   

Služba za zapošljavanje od danas isplaćuje novčane naknade

PANČEVO, 21. april 2010. (Radio Pančevo) – Isplata redovne novčane naknade i privremene naknade raseljenim licima sa područja Kosova i Metohije za mesec decembar 2009. godine počeće danas na šalterima svih pošta u Srbiji, saopštila je Nacionalna služba za zapošljavanje.

   

Od danas konkurs za građevinski materijal izbeglima

PANČEVO, 21. april 2010. (Radio Pančevo) – Gradska stambena agencija raspisala je konkurs za dodelu pomoći u građevinskom materijalu za izbegla i raseljena lica za rešavanje stambenog pitanja na teritoriji grada Pančeva. Dokumentaciju za podnošenje zahteva možete od danas preuzeti na šalteru Aagencije, a rok za podnošenje prijave za dodelu pomoći je 30. april.