Baner
Baner

92.1 Info

92.1fm STEREO

Dan žalosti u Srbiji u četvrtak

PANČEVO, 13. aprila 2010. (Radio Pančevo) - Vlada Srbije je proglasila četvrtak, 15. april Danom žalosti u Srbiji zbog pogibije predsednika Republike Poljske Leha Kačinjskog i visookih državnih zvaničnika i državljana te zemlje u avionskoj nesreći. U Poljskoj je zbog ove nesreće proglašena sedmodnevna žalost.

 

„Ostavi i pobedi“ za 50 000 dinara

PANČEVO, 13. aprila 2010. (Radio Pančevo) - Nacionalna kampanja za odvikavanje od pušenja „Ostavi i pobedi“ počela je juče i trajaće do kraja maja. Pušačima koji žele da ostave duvan bar na mesec dana ponuđena je nagrada od 50 hiljada dinara, ali i osobi koja ih bude podržavala i kontrolisala u tome.

   

Nova Misa sutra nema vodu OSAM SATI

Pančevo, 13. april 2010. (Radio Pančevo) –  Zbog radova na vodovodnoj mreži celo naselje Nova Misa neće imati vodu sutra od 9 do 17 časova, saopšteno je iz Vodovoda.

   

Sanacija nadvožnjaka što pre

Pančevo, 13. april 2010. (Radio Pančevo) – Gradska vlast je dobila čvrsta obećanja iz preduzeća Putevi Srbije da će u što kraćem roku početi sanacija nadvožnjaka na Novoseljanskom putu.

   

Nije tačno da Pančevo neće donaciju iz Švajcarske

Pančevo, 13. april 2010. (Radio Pančevo) –  Gradska uprava se oglasila povodom informacija koje se plasiraju u lokalnoj javnosti da gradska vlast nije zainteresovana za donaciju švajcarskih autobusa.

   

13. april - prognoza, struja, policija, zdravstvo

  

PROGNOZA
U Pančevu će danas biti oblačno, povremeno s kišom. Vetar će biti umeren, južni i jugoistočni. Temperatura do 15 stepeni.


SAOBRAĆAJ
Na području grada u prethodna 24 časa nije bilo saobraćajnih nezgoda, a uslovi za saobraćaj su dobri. Inspektor saobraćajne plicija Goran Krasavčević najavio je da će policiji pojačano kontrolisati parkiranje i motorcikliste.


LIČNE ISPRAVE
Lične karte i pasoši u pančevačkom SUP-u izdaju se i subotom od 7.30 do 14 časova. Informacije o vađenju ličnih karata i pasoša mogu se dobiti na telefon 325-171.


STRUJA
Bez struje će danas od 8 do 13.30 časova biti Hercegovačka ulica u Pančevu od Sremske do pruge.
Od 8 do 14 časova povremeno će bez električne energije biti ulice Maksima Gorkog i Josifa Marinkovića zbog orezivanja granja duž niskonaponske mreže, saopštila je Elektrovojvodina.


ZDRAVSTVO
U gradskoj bolnici počela je sa radom večernja klinika u okviru koje se obavljaju pregledi, dijagnostičke metode i hirurške intervencije na lični zahtev pacijenata, saopšteno je iz bolnice. Pacijenti usluge ginekologa, urologa i radiologa mogu da dobiju po cenama dopunskog rada, radnim danima od 17 do 21 čas i subotom od 10 do 21 sat.
Sve ostale informacije i zakazivanja usluga mogu se dobiti na broj telefona 317-965 ili dolaskom u sobu broj 7 u Specijalistički centar Opšte bolnice.

 

 

 

   

Bez struje danas Hercegovačka, M. Gorkog i J. Marinkovića

Pančevo, 13. april 2010. (Radio Pančevo) –  Bez struje će danas od 8 do 13.30 časova biti Hercegovačka ulica u Pančevu od Sremske do pruge.

Od 8 do 14 časova povremeno će bez električne energije biti ulice Maksima Gorkog i Josifa Marinkovića zbog orezivanja granja duž niskonaponske mreže, saopštila je Elektrovojvodina.