Baner
Baner

92.1 Info

92.1fm STEREO

Privatni prevoznici voziće deo polazaka na linijma ATP-a

Formirana je komisija koja će za dve nedelje na konkursu za dobijanje gradskih linija, odlučiti ko će pored ATP-a prevoziti putnike u Pančevu. Većnik zadužen za saobraćaj Miladin Šakić kaže da je zadatak ove komisija da pripremi konkurs, dokumentaciju. On dodaje da pravo učestvovanja na konkursu imaju svi privatni prevoznici koji imaju registrovanu firmu za ovu deltnost. Šakić je za naš radio objasnio da se ne radio o prepuštanju kompletnih linija privatnim prevoznicima nego samo određenih polazaka.
 

Žene na selu na teritoriji opštine Pančevo žive u veoma lošim uslovima

Žene na selu na teritoriji opštine Pančevo žive u veoma lošim uslovima, a kvalitet svog života u velikom broju ocenjuju kao podnošljiv. Prema poslednjim istraživanjima nivo obrazovanja žena koje žive na selu je nizak, i one su slabo uključene u zajednicu. Kulturološki konzervatizam i patrijarhalno vaspitanje su samo od nekih faktora koji su žene na selu učinili pasivnim i nevidljivim građankama.
   

Smenjen urednik Pančevca

Upravni odbor Pančevca je jednoglasno je razrešio Zorana Sprema sa funkcije glavnog urednika lista, a za vršioca dužnosti izabrao Sinišu Trajkovića. Zoran Spremo do daljnjeg ostaje direktor AD „Pančevac“.
   

Opomene JKP Higijene

PANČEVO, 09. april 2010. (Radio Pančevo) – Građani koji su platili račun JKP Higijene, a dobili su posle 20. marta opomenu  pred tužbu mogu je slobodno baciti jer je poslata greškom, rečeno je Radio Pančevu u tom preduzeću.

   

Od ponedeljka večernja klinika u bolnici

PANČEVO, 09. april 2010. (Radio Pančevo) – Od ponedeljka 12. aprila počeće sa radom večernja klinika u okviru koje će se obavljati pregledi, dijagnostičke metode i hirurške intervencije na lični zahtev pacijenata, saopšteno je iz bolnice.

   

Besplatni zdravstveni pregledi

PANČEVO, 09. april 2010. (Radio Pančevo) – Građani Pančeva od 12 do 14 časova u gradskom parku mogu besplatno proveriti svoje zdravstveno stanje, izmeriti pritisak, nivo šećera i masnoće u krvi.

   

SPORT

NAĐA HIGL: „TRENIRAM U ISTIM USLOVIMA“

PANČEVO, 9. aprila - Svetska prvakinja na 200m prsno, Nađa Higl, izjavila je da se naporno priprema za predstojeće EP, ali da se uslovi u kojima trenira nisu promenili.