Baner
Baner

92.1 Info

92.1fm STEREO

Martovske penzije od sutra na šalterima Privredne banke

PANČEVO, 22. april 2010. godine (Radio Pančevo) - Drugi deo penzija za mart će se isplaćivati od sutra popodne na šalterima Privredne banke Pančevo, dok će Poštanska štedionica i ostale banke putem tekućih računa penzije isplaćivati od subote. Poštari će penzije na kućne adrese dostavljati od ponedeljka, 26. aprila.

 

Raspisan konkurs za načelnika Gradske uprave

Gradsko veće raspisalo je danas javni oglas za postavljanje načelnika Gradske uprave Pančeva.

   

Radio Pančevo opet u etru

PANČEVO, 22. aprila 2010. (Radio Pančevo) – Program Radio Pančeva ponovo se čuje od 21 čas sinoć pošto su postavljleni novi kablovi na oštećenom predajniku.

   

Učenički krediti i stipendije: od danas isplata za mart i april

PANČEVO, 22. april 2010. (Radio Pančevo) – Isplata učeničkih stipendija i kredita za mart i april počela je danas, najavilo je Ministarstvo prosvete Srbije. Na čekovima će biti iznos od 3.900 dinara. I studenti tokom sledeće nedelje mogu da očekuju isplatu zaostalih stipendija i kredita, a na njihovom čeku biće iznos od 6.100 dinara.

   

Vreme danas: pretežno oblačno, popodne sunčano

PANČEVO, 22. april 2010. (Radio Pančevo) – U Pančevu se kao i u većem delu zemlje ujutru i pre podne očekuje pretežno oblačno vreme, povremeno sa kišom. Posle podne promenljivo oblačno sa dužim sunčanim intervalima. Najviša dnevna temperatura biće oko 17  stepeni.

   

U toku upis u pančevačke vrtiće

PANČEVO, 22. april 2010. (Radio Pančevo) – U toku je upis dece u pančevačke vrtiće, a trajaće do 14. maja. Upis će se obavljati u Upravnoj zgradi Predškolske ustanove Dečija radost, u ulici Žarka Zrenjanina, od 8.30 do 13 sati, osim sredom kada će upis biti od 10 do 15.30.

   

Od danas isplata MOP-a i tuđe nege i pomoći

PANČEVO, 22. april 2010. (Radio Pančevo) – Isplata materijalnog obezbeđenja porodice, kao i dodatka za pomoć i negu drugog lica i naknade za izdržavanje lica na porodičnom smeštaju za mart počeće danas, saopštilo je Nadležno ministarstvo.