Baner
Baner

92.1 Info

92.1fm STEREO

Tamiš bolji od Zvezde

Pančevo, 15. aprila 2010. (Radio Pančevo) - Pred više od 1.300 navijača u Hali na Strelištu, košarkaši Tamiša Petrohemije savladali su sinoć ekipu Crvene Zvezde rezultatom 75:72, u 2. kolu Superlige Srbije i tako ostavarili najveću pobedu u istoriji kluba.

Utakmica je bila neizvesna, ekipe su se smenjivale u vođstvu, a pobednik je odlučen u poslednjim sekundama.

 

Počelo suzbijanje komaraca

PANČEVO, 14. aprila 2010. (Radio Pančevo) - Počelo je suzbijanje komaraca uređajima sa zemlje u Pančevu i okolnim selima, i u narednom periodu će se obavljati kontinuirano, saopštila je Veterinarska stanica. Preparati kojima se suzbijaju larve komaraca nisu štetne za ljude, životinje, ribe i vodene organizme, navodi se u saopštenju.

   

Sanacija nadvožnjaka - političko pitanje?

PANČEVO, 14. aprila 2010. (Radio Pančevo) - Članovi  udruženja gradjana SPAS negoduju zbog blagog stava gradske vlasti prema Putevima Srbije i Ministarstvu za infrastrukturu u vezi s rešavanjem problema nadvožnjaka na Novoseljanskom putu.

   

Devet nagrada društvu "Đetvan"

Članovi glumačke sekcije  slovačkog Kulturno-prosvetnog društva „Djetvan“, dobitnici su devet nagrada na 16.Festivalu dečjeg slovačkog stvaralaštva „Tri puta Đ“ koji je održan u Staroj Pazovi 10. aprila.

   

Humanitarna akcija za Sigurnu kuću u Pančevu

PANČEVO, 14. aprila 2010. (Radio Pančevo) - U foajeu Kulturnog centra do petka traje humanitarna prodajna izložba slika, a prihod od prodaje namenjen je Sigurnoj kući u Pančevu koja bi trebalo da bude izgradjena do kraja godine.

   

Postignut sporazum, vlast opstaje

PANČEVO, 14. aprila 2010. (Radio Pančevo) - Vladajuće stranke u Pančevu postigle su novi koalicioni sporazum kojim su rešile medjusobne probleme, saopštili su danas za Radio Pančevo predstavnici DS DSS i NS.

   

Održan seminar o upravljanju otpadom

Čak 30% propisa koje Srbija mora da donese da bi se približila EU pripada oblasti zaštite životne sredine. Privredna komora Pančevo danas je organizovala seminar na kome je bilo reči o dva najvažnija zakona koja se odnose na zaštitu životne sredine.