Baner
Baner

92.1 Info

92.1fm STEREO

Inspekcija će kontrolisati proizvodnju u Rafineriji

 

PANČEVO, 12. marta 2010. (Radio Pančevo) - Inspekcija za ekologiju u Pančevu pojačano će kontrolisati Rafineriju kada počne probna proizvodnja bezolovnih benzina, izjavio je Radio Pančevu gradski većnik za ekologiju Vladimir Delja.

 

Slavni tenor sutra u Beogradu

 

BEOGRAD, 12. marta 2010. (Mondo) - Slavni tenor sutra u Beogradu gostovaće prvi put u operi Đakoma Pučinija "Madam Baterflaj".

   

Kolašinac bez finala u bacanju kugle u Dohi

NOVI PAZAR, 12. marta 2010. (Beta) - Reprezentativac Srbije u bacanju kulge Asmir Kolašinac nije uspeo da se plasira u finale na Svetskom atletskom prvenstvu u dvorani koje je danas počelo u Dohi.

   

Dojava o bombi u školi u Zrenjaninu

ZRENJANIN, 12. marta 2010. (Tanjug) - Učenici i nastavnici srednje škole "Nikola Tesla" u Zrenjaninu napustili su danas oko 10 časova učionice, posle anonimne telefonske dojave o postavljanju eksplozivne naprave.
   

Pošta naplačuje proviziju

 

PANČEVO, 12. marta 2010. (Radio Pančevo) - Pošte u Srbiji počele su da naplaćuju proviziju za plaćanje računa Telekoma Srbije za fiksnu telefoniju.

   

Sedam dana snižene cene

PANČEVO, 12. marta 2010.- (Radio Pančevo) - Danas je počela akcija „Nedelja potrošača“ tokom koje će biti sniženo 24 proizvoda u maloprodajnim objektima.

   

Tadiću nagrada za evropsko zajedništvo

 

BEOGRAD, 12. marta 2010. (Tanjug) –Predsedniku Srbije Borisu Tadiću ovog vikenda će u Bohumu, biti uručena nagrada "Štajger", koja se dodeljuje za doprinos evropskom zajedništvu, otvorenosti i toleranciji.