Baner
Baner

92.1 Info

92.1fm STEREO

KOŠARKA - SUPERLIGA: Novi izazov u Kragujevcu

 

Košarkaši Tamiša Petrohemije gostuju sutra Radničkom u Kragujevcu, u okviru trećeg kola Superlige Srbije. Posle pobede nad Crvenom Zvezdom, atmosfera u ekipi je odlična i nadamo se novom iznenađenju u Kragujevcu, rekao je za radio Pančevo igrač Tamiša Petrohemije Davor Perak.

Utakmica između Radničkog i Tamiša, biće odigrana sutra od 19 časova u Kragujevcu, a uoči ove utakmice obe ekipe imaju po 3 boda.

 

 

Koncert Pevačkog društva SLAVJANSKAJA BESEDA

 

Pančevo, 16. aprila 2010. (Radio Pančevo) - Sutra će u Svetouspenskom hramu biti održan koncert Pevačkog društva SLAVJANSKAJA BESEDA iz Sofije. Koncert počinje u 19.30 časova, a na programu će biti dela pravoslavne duhovne muzike. SLAVJANSKAJA BESEDA će u nedelju, od 9 časova, takođe u Svetouspenskom hramu pevati na Arhijerejskoj liturgiji zajedno sa Pančevačkim srpskim crkvenim pevačkim društvom.

 

   

Fudbal - Vojvođanska liga

Predstojećeg vikenda na programu su utakmice 25. kola Vojvođanske fudbalske lige, grupe istok.Radnik sa starog Tamiša će sutra od 16 časova ugostiti BAK iz Bele Crkve, Dinamo će gostovati u Alibunaru, dok će Borac iz Starčeva u nedelju od 16 časova biti domaćin ekipi Budućnosti iz Srpske Crnje.

   

pozorišna predstava "Kovači" Miloša Nikolića na kosovskoj turneji

 

Pančevo, 16. aprila 2010. (Radio Pančevo) Narodno pozorište u Beogradu gostuje na Kosovu sa predstavom „Kovači“ našeg sugradjanina, dramaturga Miloša Nikolića.

   

Otvara se Resursni centar za mlade

Pančevo, 16. aprila 2010. (Radio Pančevo) Kancelarija za mlade će sledeće nedelje otvoriti Resursni centar, koji bi trebao da pruži logističku i tehničku podršku za realizaciju projekata i ideja mladih. Gradska uprava je nedavno formirala i opremila ovaj prostor kome će upravljati pobednici na konkursu, a u pitanju su Rifrekšn tim, Unija studenata Pančeva i organizacija mladih Kompas.

   

Počele kvalifikacije za "Pecin memorijal"

Danas i sutra biće odigrane kvalifikacije za 20. teniski turnir "Pecin memorijal". Ovo je internacionalni teniski turnir za juniore i juniorke do 16 godina, a od ove godine je postao Turnir 2. kategorije tako da će glavnom turniru prethoditi kvalifikacije rekao je direktor TK Dinamo Miodrag Lazić, gostujući u jutarnjem programu Radio Pančeva.
   

Povređen policajac u Pančevu

Pančevo, 16. aprila 2010. (Radio Pančevo) - U nastavku akcije “Morava” u Pančevu lakše je povređen jedan policajac, koga su prilikom hapšenja J.B. napali psi rase staford, koje je uhapšeni pustio na policajce. Povređeni policajac je u odbrani ubio jednog psa, a metak je rikošetirao i lakše povredio uhapšenog, saopštila je pančevačka policija.