Baner
Baner

92.1 Info

92.1fm STEREO

Snabdevanje prodavnica u gradu od sada samo noću

PANČEVO, 23. april 2010. (Radio Pančevo) – Gradsko veće usvojilo je odluku o uredjenju saobraćaja na teritoriji Pančeva kojom se u pešakoj zoni grada zabranjuje snabdevanje prodavnica vozilima, već se dopremanje robe dozvoljava samo ručnim kolicima. Snabdevanje vozilima biće dozvoljeno van centralne zone grada u vremenu od 18 sati do 7 sati i 30 minuta narednog dana.

 

Higijena: još nedelju dana će se odnositi kabasto smeće

PANČEVO, 23. april 2010. (Radio Pančevo) – Radnici Higijene će danas još jednom obići teren sa kojeg su odnosili kabasto smeće u prva četiri dana ove radne nedelje. Higijena će još nedelju dana odnositi kabasto smeće iz pančevačkih ulica.

   

Besplatno merenje šećera u krvi u nedelju

PANČEVO, 23. april 2010. (Radio Pančevo) –  Akcija besplatnog merenja nivoa šećera u krvi i krvnog pritiska organizovaće se u nedelju, 25. aprila, od 9 do 12 sati u prostorijama Društva za borbu protiv šećerne bolesti u Savskoj 14 u Pančevu.

   

Bez struje sutra celo Dolovo i Brestovac

PANČEVO, 23. april 2010. (Radio Pančevo) –  Zbog planiranih radova na viskonaponskoj mreži u subotu 24.aprila bez struje će ostati celo Dolovo i Banatski Brestovac od 8 do 14 časova, saopštila je Elektrovojvodina.

   

Deo Kudeljarca i Centra danas bez struje

PANČEVO, 23. april 2010. (Radio Pančevo) –  Zbog planiranih radova na mreži bez struje će ostati delovi Pančeva. Zbog orezivanja granja duž trase niskonaponske mreže od 8 do 14 sati povremeno će biti isključivana struja u ulici Maksima Gorkog, a zbog planiranih radova na mreži od 9 do 12 sati bez struje će biti potrošači na Novoseljanskom putu (Prvi prosek do Nadele) i potrošači preko od Stovarišta Kutko, kao i samo stovarište Kutko, saopštila je Elektrovojvodina.

   

Bez vode deo Margite od 8 do 17 časova

PANČEVO, 23. april 2010. (Radio Pančevo) –  Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži bez vode će ostati potrošači u Pančevu, u ulici Stevice Jovanović od Svetog Save do Karađorđeve, Karađorđeve od MoŠe pijade do Matije Gupca, Patrijarha Čarnojević od Karađorđeve do Branka Radičevića. Vode neće biti od 8 do 17 časova, saopštio je Vodovod.

   

Ragbi: Sutra igraju reprezentacije Srbije i Litvanije

PANČEVO, 23. april 2010. (Radio Pančevo) –  Reprezentacija Srbije odigraće ragbi utakmicu sa reprezentacijom Litvanije u Pančevu, na terenu Sportskog centra „Mladost“, u subotu, 24. aprila u 15 sati.  Utakmica će se igrati u okviru Kupa evropskih nacija, a ulaz na ovu međunarodnu utakmicu je besplatan.