Baner
Baner

92.1 Info

92.1fm STEREO

14. april - voda, struja, saobraćaj, higijena, zdravstvo

  

PROGNOZA
U Pančevu danas oblačno, povremeno sa kišom i pljuskovima praćenim grmljavinom. Duvaće slab i umeren južni i jugoistočni vetar. Jutarnja temperatura biće oko devet, a najviša dnevna oko 16 stepeni.

STRUJA
Bez struje će danas od 10.30 do 13 časova u Skrobari biti vikend naselje preko puta ciglane, a od 8 do 14 časova doći će do povremenih isključenja električne energije u ulici Maksima Gorkog u Pančevu zbog orezivanja granja duž niskonaponske mreže, saopštila je Elektrovojvodina.

 

Pomor ribe u Azotarinom kanalu ima veze sa otpadnim vodama?

PANČEVO, 13. aprila 2010. (Radio Pančevo) -  Još uvek nije poznat uzrok pomora ribe u Azotarinom kanalu koji se dogodio prošle nedelje, izjavio je za Radio Pančevo gradski većnik za ekologiju Vladimir Delja koji sumnja da pomor ima veze sa otpadnim vodama.

   

Srpska preduzeća ne ulažu u dodatno usavršavanje radnika

PANČEVO, 13. aprila 2010. (Radio Pančevo) -  Privrednici na teritoriji Vojvodine skoro i da ne obraćaju pažnju na važnost stručnog usavršavanja svojih zaposlenih, ocenjeno je danas na sastanku privrednika i Pokrajisnkog sekretara za privredu u Privrdenoj komori Pančeva.

   

Dan žalosti u Srbiji u četvrtak

PANČEVO, 13. aprila 2010. (Radio Pančevo) - Vlada Srbije je proglasila četvrtak, 15. april Danom žalosti u Srbiji zbog pogibije predsednika Republike Poljske Leha Kačinjskog i visookih državnih zvaničnika i državljana te zemlje u avionskoj nesreći. U Poljskoj je zbog ove nesreće proglašena sedmodnevna žalost.

   

„Ostavi i pobedi“ za 50 000 dinara

PANČEVO, 13. aprila 2010. (Radio Pančevo) - Nacionalna kampanja za odvikavanje od pušenja „Ostavi i pobedi“ počela je juče i trajaće do kraja maja. Pušačima koji žele da ostave duvan bar na mesec dana ponuđena je nagrada od 50 hiljada dinara, ali i osobi koja ih bude podržavala i kontrolisala u tome.

   

Nova Misa sutra nema vodu OSAM SATI

Pančevo, 13. april 2010. (Radio Pančevo) –  Zbog radova na vodovodnoj mreži celo naselje Nova Misa neće imati vodu sutra od 9 do 17 časova, saopšteno je iz Vodovoda.

   

Sanacija nadvožnjaka što pre

Pančevo, 13. april 2010. (Radio Pančevo) – Gradska vlast je dobila čvrsta obećanja iz preduzeća Putevi Srbije da će u što kraćem roku početi sanacija nadvožnjaka na Novoseljanskom putu.