Baner
Baner

92.1 Info

92.1fm STEREO

Izmene u gradskim foteljama?

Pančevo, 29. april 2010. (Radio Pančevo) – Kako Radio Pančevo nezvanično saznaje umesto dosadašnjeg zamenika gradonačelnice Pančeva Dušana Mrvoša danas će na sednici gradske Skupštine biti postavljen Dragan Katuca iz Nove Srbije.

 

Saobraćajci kontrolišu brzinu kretanja vozila na putevima u Pančevu i okolini

PANČEVO, 29. april 2010. (Radio Pančevo) – Saobraćajna policija će danas meriti brzinu kretanja vozila i kažnjavati vozače koji se ne pridržavaju propisane brzine. Kontrola će se obavljati na magistralnom putu Pančevo – Kovin i Pančevo - Vršac i u Pančevu u u ulicama Novoseljanski put, Spoljnostarčevačka, Bavaništanski put i Prvomajska, saopštila je saobraćajna policija.

   

Od sutra opet autobuska linija do Devojačkog bunara

PANČEVO, 29. april 2010. (Radio Pančevo) – Autobusi ATP-a za Devojački bunar krenuće u petak, 30. aprila u 17 časova, a povratak sa Bunara je planiran u 18 časova. Prvog, drugog i trećeg maja biće dva polaska dnevno - u 7.30 i 17 časova iz Pančeva, a povratak je u 8.30 i 19 časova.

   

Biometeorološke prilike povoljnije - oprez hroničnim bolesnicima

PANČEVO, 29. april 2010. (Radio Pančevo) – Biometeorološke prilike biće povoljnije, ali se hroničnim bolesnicima savetuje izvesna opreznost. Kod osetljivih osoba moguće je zamaranje i bolovi u kostima i zglobovima, pa im se preporučuje da smanje aktivnosti.

   

Danas bez struje pola Banatskog Novog Sela

PANČEVO, 29. april 2010. (Radio Pančevo) – Zbog planiranih radova na mreži bez struje će ostati deo Banatskog Novog Sela i to pola sela od centra ka Pančevu. Struje neće biti od 8 do 16 časova.

   

Danas deseto kolo Prvenstva u šahu za žene

PANČEVO, 29. april 2010. (Radio Pančevo) – Danas se u Domu Vojske u Pančevu igra deseto kolo Državnog prvenstva u šahu za žene. U Pančevu je juče odigrano 9. kolo. Duel između prvoplasirane Anđelije Stojanović i drugoplasirane Irine Čuljuškine završen je remijem.

   

Košarkaši Tamiša poraženi od Hemofarma

PANČEVO, 29. april 2010. (Radio Pančevo) – Košarkaši Tamiša Petrohemije poraženi su 5. kolu Superlige Srbije, na gostovanju u Vršcu od Hemofarma rezultatom 75:50.