Baner
Baner

92.1 Info

92.1fm STEREO

U "Libertatei" u podne promocija knjige Matije Bećkovića

PANČEVO, 13. maj 2010. (Radio Pančevo) – Novinsko izdavačka ustanova “Libertatea” objavila je novo dvojezično izdanje knjige Matije Bećkovića “Vera Pavladoljska”. Predstavljanje knjige počeće u 12 časova u prostorijama Libertatee u Pančevu.

 

U prodaji Informator za upis u srednje škole

PANČEVO, 13. maj 2010. (Radio Pančevo) –  Informator za upis u srednje škole u Srbiji od danas se može kupiti u knjižarama Prosvetnog pregleda ili naručiti preko škola po ceni od 200 dinara.

   

Isplata regresiranog prevoza studentima možda krajem maja

PANČEVO, 13. maj 2010. (Radio Pančevo) –  Studenti koji su ostvarili pravo na regresiran prevoz još uvek ne mogu da računaju na ovaj novac. U Gradskoj upravi nam je rečeno da pare iz pokrajine još uvek nisu prebačene i da se očekuje da će se to desiti do kraja maja.

   

"Prvi sportski korak" u 10 sati na Gradskom stadionu

PANČEVO, 13. maj 2010. (Radio Pančevo) –  Predškolska ustanova Dečja radost će danas obeležiti prolećne dane trkom najmlađih „Prvi sportski korak“, izjavila je za naš radio Sanja Ugren, stručni saradnik za fizičku kulturu Dečje radosti. Trka će početi u 10 sati na Dinamovom stadionu.

   

Tamiš izgubio od FMP-a

Pančevo, 13. maj 2010. (Radio Pančevo) - Košarkaši FMP-a pobedili su u Železniku Tamiš Petrohemiju 92:68  u sedmom kolu Superlige Srbije.

 

'Panteri' su zabeležili četvrtu pobedu i potpuno se vratili u borbu za mesto u plejofu i NLB ligi. Najbolji pojedinac meča bio je Miroslav Raduljica sa 23 poena.

   

Besplatno uklanjanje kamenca i naslaga sa zuba

PANČEVO, 13. maj 2010. (Radio Pančevo) –  Akcijom "Zajedno do lepog osmeha", koja se organizuje u okviru tradicionalne nedelja oralnog zdravlja u pančevačkim stomatološkim ambulantama, svim pacijentima će do 17. maja biti besplatno uklonjen kamenac i meke naslage.

 (V.J.P.)

   

Izmene u saobraćaju u centru grada

PANČEVO, 13. maj 2010. (Radio Pančevo) –  Zbog rekonstrukcije vodovodne mreže u ulicama Petra Drapšina i Dimitrija Tucovića zabranjeno je parkiranje u tim ulicama. Radovi će se do kraja jula obavljati radnim danima od 7 do 17 sati.