Baner
Baner

92.1 Info

92.1fm STEREO

Škola za trudnice na porodiljskom odeljenju

Buduće majke koje su ušle u 36 nedelju trudnoće u besplatnoj školi mogu da se pripreme za porođaj i prve korake materinstva, da naučiće kako da doje, kao i šta da rade ako se pojave problemi posle porođaja. Predavanja drži tim babica I medicinskih sestara na porodiljskom odeljenju Pančevačke bolnice svakog četvrtaka u 11 sati.(AV)

 

 

Nadvožnjak od ponedeljka zatvoren za saobraćaj

PANČEVO, 8. maj 2010. (Radio Pančevo) - Zbog sanacije nadvožnjaka na Novoseljanskom putu od ponedeljka, 10. maja od 7 sati ujutru biće potpuno obustavljen saobraćaj preko nadvožnjaka sve dok traju radovi.

   

Penzije od ponedeljka

PANČEVO, 8. maj 2010. (Radio Pančevo) - Isplata prvog dela aprilske penzije počinje u ponedeljak, 10. maja na šalterima Privredne banke. Ostale banke i Poštanska štedionica sa isplatom penzija počunju u utorak, 11. maja, dok će poštari dostavljati penzije na kućne adrese od srede, saznaje Radio Pančevo.

   

Teška noć za pančevačke saobraćajce

PANČEVO, 8. maj 2010. (Radio Pančevo) - U Pančevu noćas čak pet saobraćajnih nesreća. Sinoć oko 20 sati pešaka koji je bio u alkoholisanom stanju i kojije prelazio put na crvenom na uglu Ulica Cara Dušana i vojvode Radomira Putnika udario je auto. Pešak je zadobio teške telesne povrede i zadržan je u pančevačkoj Bolnici na odeljenju ortopedije.

   

9. maj - Dan Evrope

PANČEVO, 8.maj 2010. (Radio Pančevo) - Dan Evrope, 9. maj, biće obeležen i u Pančevu različitim manifestacijama s ciljem da se građani informišu o tome šta za Srbiju znači članstvo u EU. Koncerti i promocije knjiga biće održani 9. i 10. maja, a Pančevce očekuje i interesantan gost - najmlađi borac za ljudska prava Rastko Pocesta, koji ima samo 12 godina.

   

Otklonjen kvar, Radio Pančevo ponovo u etru

Izvor: Radio Pančevo. 12.4.2016.

Kvar na predajniku je otklonjen, te se program Radio Pančeva od 13 sati i 35 minuta ponovo čuje na frekvenciji 92,1. Budite uz nas.

 

   

Patić: LDP jedina opoziciona stranka u Pančevu

PANČEVO, 8. maj 2010. (Radio Pančevo) -Menadzer Gradskog odbora Liberalno demokratske partije u pančevu predrag patić ocenio je na konferenciji za novinare 7. maja da poslednja sednica Skupštine grada i kadrovske promene koje su na njoj prihvaćene neće doneti deblokadu vlasti i poboljšanje stanja u gradu.