Baner
Baner

92.1 Info

92.1fm STEREO

Požar u ulici Ž.Zrenjanina - povređenih nema

Pančevo, 14. april 2010. (Radio Pančevo) - U stanu u ulici Žarka Zrenjanina 18 dogodio se požar u kojem je izgorela kuhinja. Vlasnica stana zbrinuta je u Hitnoj pomoći jer joj je od straha povišen krvni pritisak, ali nije povređena.

 

Budžet kratak za 500 miliona

Pančevo, 14. april 2010. (Radio Pančevo) - Prihodi gradskog budžeta se ostavruju znatno manje nego što je planirano, upozorio je ponovo u programu Radio Pančeva gradski većnik za finansije Zoran Jovanović. Prema njegovim rečima budžetu će nedostajati oko 500 miliona da bi se pokrili svi troškovi funkcionisanja javnih službi.

   

Stanovnici D.Tucovića žale se na nesavesne vozače

Pančevo, 14. april 2010. (Radio Pančevo) - Građani ulice Dimitrija Tucovića predaće sutra gradonačelnici Vesni Martinović više od 200 prikupljenih potpisa sa zahtevom da gradska vlast reši nepoštovanje saobraćajnih propisa u toj ulici.

   

Petorici optuženih za pucnjavu produžen pritvor

PANČEVO, 14. april 2010. (Radio Pančevo) - Suđenje petorici optuženih za pucnjave u našem gradu tokom leta prošle godine nastavljeno je početkom ove nedelje. Nakon novog ročišta Sud je odlučio da Miloš Vidaković, Dušan Vujanić, Nenad Cakić i Đorđe Pejčić i dalje ostanu u pritvoru, saznaje Radio Pančevo.

   

Košarkaši Zvezde večeras u Pančevu

Pančevo, 14. aprila 2010. (Radio Pančevo) -  Košarkaši Crvene zvezde gostuju večeras u Pančevu ekipi Tamiša u drugom kolu Superlige Srbije. Iako je Tamiš u prvom kolu ubedljivo poražen od Partizana atmosfera u ekipi je dobra, rekao je za radio Pančevo trener Bojan Jovičić. 

   

Naselje Tesla dobija Klub za stara lica

PANČEVO, 14. aprila 2010. (Radio Pančevo) - Na izgradnju objekta u kojem će se skupljati penzioneri iz naselja Tesla, čekalo se tri godine. Pre dva dana postavljeni su temelji, a juče je obeležen početak izgradnje, rekla je za Radio Pančevo načelnica Kluba za stara lica, Ivanka Raduh Halabrin.

   

14. april - voda, struja, saobraćaj, higijena, zdravstvo

  

PROGNOZA
U Pančevu danas oblačno, povremeno sa kišom i pljuskovima praćenim grmljavinom. Duvaće slab i umeren južni i jugoistočni vetar. Jutarnja temperatura biće oko devet, a najviša dnevna oko 16 stepeni.

STRUJA
Bez struje će danas od 10.30 do 13 časova u Skrobari biti vikend naselje preko puta ciglane, a od 8 do 14 časova doći će do povremenih isključenja električne energije u ulici Maksima Gorkog u Pančevu zbog orezivanja granja duž niskonaponske mreže, saopštila je Elektrovojvodina.