Baner
Baner

92.1 Info

92.1fm STEREO

Radio Pančevo bez signala zbog krađe kablova na predajniku

PANČEVO, 04. maj 2010. (Radio Pančevo) –  Nepoznate osobe juče su ponovo ukrale 20 metara koaksijalnog kabla sa predajnika Radio Pančeva na Milića Brdu u Beogradu zbog čega ne emitujemo program od juče u 15 časova.

O ovome je obaveštena beogradska policija od koje se očekuje da obavi uviđaj.
U toku dana biće poznato kada ćemo ponovo biti u etru. Do tada možete nas slušati putem interneta.

 

Penzije za samostalne delatnosti i poljoprivrednike od 5. maja

Pančevo, 4. maja 2010. (Radio Pančevo) - Penzionerima samostalnih delatnosti penzije za april isplaćivaće se od 5. maja, saopšteno je iz PIO fonda. Prvi deo aprilskih penzija za penzionisane poljoprivrednike isplaćivaće se od 7. maja.

 

   

Krpelji i visoke temperature noćas u Hitnoj pomoći

PANČEVO, 04. maj 2010. (Radio Pančevo) –  Noćas su lekari hitne pomoći imali napornu noć. Dosta naših sugrađana tražilo je pomoć lekara zbog ujeda krpelja, pa vodite računa o tome kad ste u prirodi.

   

Radarska kontrola: u Skrobari i Pančevu

PANČEVO, 04. maj 2010. (Radio Pančevo) –  Saobraćajna policija će danas sprovesti radarsku kontrolu u Skrobari i u Pančevu u u ulicama Novoseljanski put, Bavaništanski put i Prvomajska.

   

Autobusi i Beovoz "idu" po redu vožnje

PANČEVO, 04. maj 2010. (Radio Pančevo) –  Autobusi ATP-a na svim linijama danas će saobraćati po redu vožnje za radni dan. Ne izostaju i ne kasne. Prvi Beovoz za Beograd krenuće u 6.45 sa pančevačkih železničkih stanica.

   

Biće sunčano i toplo sa temperaturom do 29 stepeni

PANČEVO, 04. maj 2010. (Radio Pančevo) –  U Pančevu se kao i u većem delu zemlje očekuje pretežno sunčano i toplo vreme. Najviša dnevna temperatura biće oko 29 stepeni. U 6 sati u Pančevu je izmereno 17 stepeni, relativna vlažnost vazduha je 74%, vazdušni pritisak je 1007 milibara, a duva jugoistočni vetar od 1 do 2 m/s.

   

Bez signala na Dan slobode medija

PANČEVO, 3. maja 2010. (Radio Pančevo) - Nepoznate osobe danas su ponovo ukrale 20 metara koaksijalnog kabla sa predajnika Radio Pančeva na Milića Brdu u Beogradu zbog čega ne emitujemo program od 15 časova.

O ovome je obaveštena beogradska policija od koje se očekuje da obavi
uviđaj.