Baner
Baner

92.1 Info

92.1fm STEREO

Niko ne kažnjava nesavesne vlasnike pasa

Pančevo, 28. april 2010. (Radio Pančevo) – Šef sanitacije Vladimir Zec upozorio je da je prošle godine u Pančevu bilo 187 prijavljenih ujeda pasa, od čega su 72 od poznatih vlasnika, ali da nijedan vlasnik nije kažnjen. Više od 50 odsto vlasničkih pasa nije vakcinisano niti čipovano, iako je to zakonska obaveza. Vladimir Zec kaže da tu ni inspektori ne rade svoj posao. 

 

 

Luka Pančevo strateški interes grada

Pančevo, 28. april 2010. (Radio Pančevo) – Povodom pregovora o strateškom partnerstvu najveće kontinentalne luke ,Duisport" i  ,Luke Dunav" u Pančevu i oprečnih mišljenja o pravcu u kom treba voditi pregovore, pomoćnik gradonačelnice Filip Mitrović ocenjuje da je za gradjane Pančeva najvažnije da se pregovorima ostvari konkretan rezultat – da luka efikasnije koristi svoje kapacitete i uposli što više ljudi.

   

Danas prepodne oblačno, popodne sunčano vreme

PANČEVO, 28. april 2010. (Radio Pančevo) – U Pančevu se kao i u većem delu zemlje tokom prepodneva očekuje umereno oblačno vreme, a tokom poslepodneva biće sunčano.

Najviša dnevna temperatura biće oko 19 stepeni.

   

Prijave za kampanju odvikavanja od pušenja još tri dana

PANČEVO, 28. april 2010. (Radio Pančevo) – Pušači koji žele da ostave duvan i podržavaoci za učešće u Nacionalnoj kampanji “Ostavi i pobedi” još tri dana, do 30. aprila mogu se prijaviti na ovaj konkurs. Proglašenje pobednika u kategoriji pušača i kategoriji podržavaoca planirano je za 31. maj, na Svetski dan borbe protiv pušenja. Nagrada za nacionalne pobednike iznosiće po 50.000 dinara. Prijave u Pančevu mogu se podneti u Savetovalištu za odvikavanje od pušenja i u Zavodu za javno zdravlje.

   

Večeras otvaranje Omladinskog resursnog centra

PANČEVO, 28. april 2010. (Radio Pančevo) –      Omladinski resursni centar biće otvoren večeras u Pančevu. Svečano otvaranje zakazano je za 19 časova u ulici Vojvode Radomira Putnika 15 na Košarkaškom terenu Kluba “Tamiš”. Otvaranje Centra organizovali su Kancelarija za mlade grada Pančeva, Unija studenata grada Pančeva, Refraction tim i KOMPAS.

   

Prijem dokumentacije za start up kredite danas u Pančevu

PANČEVO, 28. april 2010. (Radio Pančevo) – Svi koji su pripremili dokumentaciju za konkurs Fonda za razvoj mogu je predati i u Pančevu ljudima iz Regionalne agencije Banat koja je ovlašćena da u ime Fonda takođe prikuplja prijave. Dokumentacija i prijave moći će danas da se predaju u Gradskoj upravi Pančevo od 11 do 13 časova u kancelariji 814.

   

Kabasto smeće će se odnositi još danas i sutra

PANČEVO, 28. april 2010. (Radio Pančevo) – Radnici Higijene će još danas i sutra od 7 do 15 časova odnositi kabasto smeće iz pančevačkih ulica. U sredu i četvrtak, 28. i 29. aprila, radiće se po pozivu građana i obilaziti celokupni teren sa kojeg su u vreme trajanja akcije „April mesec čistoće“ već odnosili kabasto smeće.