Baner
Baner

92.1 Info

92.1fm STEREO

Koncert u Galeriji Elektrika

PANČEVO, 06. maj 2010. (Radio Pančevo)- U Galeriji “Elekrtika” u okviru muzičkog programa u 21h počinje koncert švajcarskog gitariste Džulijana Bejloda.

 

 

Tadić danas slavi Đurđevdan u Pančevu

Pančevo, 06. maj 2010. (Radio Pančevo) – Srpska pravoslavna crkva i vernici danas slave Đurđevdan. Za ovaj praznik kod Srba je vezan veliki broj običaja, verovanja i magijskih radnji.

   

Aerozagađenje utiče na porast obolelih od astme

 

Pančevo, 06. maj 2010. (Radio Pančevo) – Aerozagađenje u Pančevu doprinosi porastu oboljevanja od astme, upozorio je u izjavi za Radio Pančevo pulmolog dečije bolnice doktor Staniša Bauman.

 

Više od 300 miliona dece i ljudi u svetu boluje od astme, a na teritoriji našeg grada broj obolele dece od astme je duplo veći u odnosu na decu u Srbiji, rekao je Bauman. 

   

Sutra nadmetanje harmonikaša u Pančevu

PANČEVO, 06. maj 2010. (Radio Pančevo) – U Muzičkoj školi „Jovan Bandur“ sutra će od 10 do 16h biti održano takmičenje harmonikaša. Nadmetaće se đaci harmonike iz Beograda, Zemuna, Smedereva, Aranđelovca, Požarevca, Bijeljine i Pančeva.

 (V.J.P.)

   

Sutra novi konkurs za osamostaljivanje izbeglica

Pančevo, 06. maj 2010. (Radio Pančevo) – Porodice izbeglica, porodice onih koji su ukinuli izbeglički status i porodice interno raseljenih mogu da konkurišu za sredstva za ekonomsko osnaživanje i osamostaljivanje porodice.

   

Bez struje danas deo Jabuke i Pančeva

PANČEVO, 06. maj 2010. (Radio Pančevo) – Zbog planiranih radova na mreži bez struje će ostati deo Pančeva i Jabuke. Od 8 do 10 sati struje neće biti u Naselju Ivan Milutinović (Dom penzionera).

   

Od večeras film "Besa" u Kulturnom centru

PANČEVO, 06. maj 2010. (Radio Pančevo) – Film “Besa” Srdjana Karanovića je na programu Kulturnog centra od večeras do 12.maja. Projekcije filma “Besa”  su u 20 i 22h. Uloge tumače: Iva Kranjc, Miki Manojlović, Nebojša Dugalić.