Baner
Baner

92.1 Info

92.1fm STEREO

U Muzičkoj školi takmičenje harmonikaša

PANČEVO, 07. maj 2010. (Radio Pančevo) – U Muzičkoj školi „Jovan Bandur“ će od 10 do 16h biti održano takmičenje harmonikaša. Nadmetaće se đaci harmonike iz Beograda, Zemuna, Smedereva, Aranđelovca, Požarevca, Bijeljine i Pančeva.

(V.J.P.)

 

Hitna pomoć: uobičajena noć

PANČEVO, 07. maj 2010. (Radio Pančevo) – Noćas su lekari hitne pomoći imali uobičajenu noć. Najviše su se za pomoć lekarima obraćali hronični bolesnici kojima ove promene vremena ne prijaju. Intervencija na javnom mestu nije bilo.

   

Od danas otvoren novi konkurs za izbegla lica

PANČEVO, 07. maj 2010. (Radio Pančevo) – Izbegla i raseljena lica od danas će moći da konkurišu za novčana sredstva za ekonomsko osamostaljivanje i osnaživanje porodica. To znači da mogu, ako se već bave nekim poslom ili biznisom, da eventualno dobiju novac za neku novu mašinu, izjavio je za Radio Pančevo poverenik za izbeglice Zoran Graovac. Konkurs je otvoren do ponedeljka, 17. maja.

   

Bez struje: Pančevo, Jabuka i Starčevo

PANČEVO, 07. maj 2010. (Radio Pančevo) – Zbog planiranih radova na mreži bez struje će ostati deo Pančeva, Starčeva i Jabuke. Od 8 do 10 sati bez struje će biti u Pančevu ulice Moše Pijade od Karađorđeve do Sinđelićeve, Svetog Save od Stevice Jovanović do Svetozara Miletića.

   

Izmeštanje infrastrukture na Nadvožnjaku u dane vikenda

PANČEVO, 07. maj 2010. (Radio Pančevo) – Vodovod, PTT i Elektrodistribucija u dane vikenda izmeštaće infrastrukturu iz okoline nadvožnjaka prema Misi kako bi počela sanacija ove deonice puta, izjavio je gradski većnik za saobraćaj Miladin Šakić.

   

Beovoz i autobusi: po redu vožnje

PANČEVO, 07. maj 2010. (Radio Pančevo) – Autobusi ATP-a na svim linijama danas će saobraćati po redu vožnje za radni dan. Ne izostaju i ne kasne. U subotu će se primenjivati subotnji, a u nedelju praznični red vožnje. Prvi Beovoz za Beograd krenuće u 6.45 sa pančevačkih železničkih stanica, a nakon njega u 7.50.

 (V.J.P.)

   

Od danas penzije za poljoprivrednike

PANČEVO, 07. maj 2010. (Radio Pančevo) – Prvi deo aprilskih penzija za penzionisane poljoprivrednike isplaćivaće se od danas, 7. maja.

(V.J.P.)