Baner
Baner

92.1 Info

92.1fm STEREO

Dežurstva lekara u vreme praznika

PANČEVO, 30. mart 2010. (Radio Pančevo) – Za vreme uskršnjih praznika od 2. do 5. aprila Dečiji i Školski dispanzer dežuraće od 7.00 do 19.00 časova, a Stomatologija od 8.00 do 18.00 časova. Zdravstvena stanica „Gornji grad“ radiće u dane praznika od 7.00 do 19.00 sati.

 

Isključenja struje za 30. mart

PANČEVO, 30. mart 2010. (Radio Pančevo) - Zbog planiranih radova na mreži bez struje će ostati deo Jabuke i ceo Glogonj.

   

Raspored odnošenja kabastog smeća u Pančevu

PANČEVO, 30. mart 2010. (Radio Pančevo) - Higijena je počela akciju „April - mesec čistoće“ u okviru koje će radnim danima u narednih pet nedelja odnositi kabasto smeće. Radnici će od 7 do 15 sati odnositi stari nameštaj, belu tehniku, ambalažu, staru limariju, gume, sve osim građevinskog šuta.

   

Servisne informacije za 30. mart

            PANČEVO, 30. mart 2010. (Radio Pančevo) – U Pančevu je svanulo u 6.21 i pred nama je sunčan i topao dan sa temperaturom od 23 stepeni. U 6h u Pančevu je izmereno 7 stepeni. Noć je u gradu i okolini bila mirna, saopštila je policija.

   

Dragan Milenković novi urednik Radio Pančeva

Pančevo, 29. marta 2010. (Radio Pančevo) - Upravni odbor RTV Pančevo izabrao je večeras Dragana Milenkovića novinara iz Beograda za novog Glavnog i odgovornog urednika Radio Pančeva, saopšteno je večeras. Milenković je u poslednjih mesec dana obavljao dužnost urednika našeg medija pošto je prethodni konkurs poništen zbog formalnih propusta.

 

 

   

Koalicioni partneri osuđuju paljenje auta Dušana Mrvoša

PANČEVO, 29. marta 2010. (Radio Pančevo) – Gradonačelnica Pančeva Vesna Martinović i predsednik Skupštine Grada Tigran Kiš izrazili su zabrinutost zbog paljenja auta Dušana Mrvoša, zamenika gradonačelnice.

   

Petroremont će otići u stečaj ako ga ne preuzme Azotara

PANČEVO, 29. mart 2010. (Radio Pančevo) - Državni sekretar Ministarstva ekonomije Nebojša Ćirić danas je na sastanku sa predstavnicima Štrajkačkog odbora i sindikata Petroremonta obećao da će pokušati da poveže direktora tog preduzeća i direktora Srbijagasa, kako bi Azotara preuzela Petroremont.