Baner
Baner

92.1 Info

92.1fm STEREO

Od sada reciklaža sijalica i fluorescentnih cevi u Omoljici

PANČEVO, 30. april 2010. (Radio Pančevo) – -Kompanija Božić i sinovi je prva u Srbiji dobila dozvolu za reciklažu otpadnih sijalica i fluorescentnih cevi koje sadrže živu u pokretnom postrojenju. Kako se navodi u saopštenju, Ministarstvo zaštite životne sredine Srbije izdalo je kompaniji Božić i sinovi dozvolu za prikupljanje otpadnih neonskih lampi, elektronskih i električnih proizvoda i ostalih vrsta otpada.

 

Danas se završava Državno prvenstvo u šahu za žene

PANČEVO, 30. april 2010. (Radio Pančevo) – Danas se u Domu Vojske u Pančevu igra 11. kolo Državnog prvenstva u šahu za žene. U Pančevu je juče odigrano 10. kolo. Anđelija Stojanović remizirala je sa Jelenom Mladenović i tako propustila da kolo pre kraja takmičenja obezbedi prvo mesto.

   

Poboljšanje biometeoroloških prilika

PANČEVO, 30. april 2010. (Radio Pančevo) – Očekivano poboljšanje biometeoroloških prilika osetiće većina hroničnih bolesnika, izuzev onih sa psihičkim tegobama kojima se preporučuje oprez. Od meteoropatskih reakcija će najizraženiji biti glavobolja i nervoza. U saobraćaju je neophodan dodatni oprez.

   

Sunčano i toplo u Pančevu, temperatura do 25 stepeni

PANČEVO, 30. april 2010. (Radio Pančevo) – U Pančevu se kao i u većem delu zemlje očekuje toplo i sunčano vreme. Najviša dnevna temperatura biće oko 25 stepeni.

   

Od danas autobus i do Devojačkog bunara

PANČEVO, 30. april 2010. (Radio Pančevo) – Od danas će autobusi ATP-a voziti za Devojački bunar. Danas će prvi autobus krenuti u 17 časova, a povratak sa Bunara je planiran u 18 časova. Prvog, drugog i trećeg maja biće dva polaska dnevno - u 7.30 i 17 časova iz Pančeva, a povratak je u 8.30 i 19 časova.

   

Besplatno parkiranje u dane praznika

PANČEVO, 30. april 2010. (Radio Pančevo) – Parking servis Pančevo saopštio je da se parkiranje na uličnim parkiralištima neće naplaćivati od 1. do 3. maja.

   

Radno vreme radnji u dane praznika

PANČEVO, 30. april 2010. (Radio Pančevo) – Radno vreme prodavnica u vreme praznika: Prvog maja će uobičajeno, do 21 sat raditi samo Rodić u Skadarskoj ulici. U nedelju, 2. maja Rodić će raditi skraćeno do 15 časova, Maksi do 17 časova, DIS uobičajeno do 22 sata, a Tempo neće raditi.