Baner
Baner

92.1 Info

92.1fm STEREO

Kiša pogoduje smanjenju zagađenja

 

Pančevo, 19. aprila 2010. (Radio Pančevo) Današnje vremenske prilike pogoduju smanjenju pojave vulkanske prašine, jer kiša spira čestice čađi, rekla je za Radio Pančevo specijalista Higijene, doktorka Jelena Marić.

 

Bajatović danas u Petroremontu

 

Pančevo, 19. aprila 2010. (Radio Pančevo)- Radnci Petroremonta očekuju da će danas doći do sastanka sa Dušanom Bajatovićem, direktorom Srbijagasa, rekao je za naš radio predsednik štrajkačkog odbora Radovan Kočić. Zaposleni se nadaju da će posle 14 nedelja štrajka znati na čemu su, jer im je ranije rečeno da ne postoji izlaz iz teške situacije u kojoj se Petroremont nalazi i da novca nema za isplatu osam zaostalih zarada.

 

 

   

ODLOŽEN TURNIR

 

Kvalifikacije za 20. teniski turnir ‘’Pecin memorijal’’odložen je za sada je zbog kiše. Igrači čekaju da se vreme prolepša i sudsku odluku kada će igra početi, rekao je za radio Pančevo Miodrag Lazić direktor teniskog kluba Dinamo.Ovo je internacionalni teniski turnir za juniore i juniorke do 16 godina, a od ove godine je postao Turnir 2. Kategorije.

 

   

Ponovo kvar na predajniku Radio Pančeva

Pančevo, 07.maj (Radio Pančevo) Program Radio Pančeva ponovo je danas popodne prekinut zbog kradje koaksijalnih kablova sa predajnika. To je drugo oštećenje emisione opreme Radio Pančeva za poslednjih pet dana, a treće u proteklih dvadeset dana.

   

Vremenska prognoza, 19.04.

 

PANČEVO, 19. april 2010. (Radio Pančevo) U Pančevu se kao i u većem delu zemlje očekuje  oblačno i svežije vreme, povremeno sa kišom i pljuskovima praćenim grmljavinom.

Najviša dnevna temperatura biće oko 15 stepeni.

   

Higijena i dalje odnosi kabasto smeće

PANČEVO, 19. april 2010. (Radio Pančevo) - Higijena i dalje sprovodi akciju „April - mesec čistoće“ u okviru koje će radnim danima do kraja aprila odnositi kabasto smeće. Radnici će od 7 do 15 sati odnositi stari nameštaj, belu tehniku, ambalažu, staru limariju, gume, sve osim građevinskog šuta.

   

Ragbisti "Dinama" postali prvaci B lige

 PANČEVO, 19. april 2010. (Radio Pančevo) – Ragbisti pančevačkog „Dinama“ postali su prvaci B Lige nakon što su juče savladali Ragbi Klub "Žarkovo" rezultatom 41-11 i time se plasirali na vrh tabele i uzeli ulaznicu u elitno drustvo Prve A Lige.