Baner
Baner

92.1 Info

92.1fm STEREO

Srbija ima jednog finalistu "Pecinog memorijala"

PANČEVO, 23. aprila 2010 (Radio Pančevo) - Prvi finalista u muškom singlu na teniskom turniru ’’Pecin memorijal’’ je srpski predstavnik Laslo Đere, pošto je danas bio bolji od Grka Markosa Kalovelonisa sa 2:0 u setovima. Za mesto u finalu trenutno se igra meč između Luke Ilića i Meksikanca Andreasa Zapeda.

Belgijanka Kristina Ene je savladala Ninu Stojanović sa 2:0 u setovima i ona je prva finalistkinja u ženskom isnglu. U toku je meč za drugog finalistu u ženskom singlu između Ive Banićević i teniserke iz Mađarske Doroti Jonas.

Posle polufinalnih mečeva u singlu, na programu su finala u muškom i ženskom dublu.

 

Bodiroga: Zaštititi radna mesta

PANČEVO, 23. aprila 2010. (Radio Pančevo) - Prioritetni cilj Saveza samostalnih sindikata Vojvodine je zaštita radnih mesta kroz pregovore sa poslodavcima oko posebnog kolektivnog ugovora za pokrajinu, izjavio je za Radio Pančevo potpredsednik pokrajinskog veća sindikata Milanko Bodiroga.

   

Godišnjica bombardovanja RTS-a

BEOGRAD, 23. aprila 2010. (RTS) - Paljenjem sveća i polaganjem venaca na spomenik “Zašto” u Aberdarevoj ulici u 2,06 časova noćas porodice, kolege i prijatelji odali su poštu radnicima

RTS-a koji su poginuli u bombardovanju zgrade te medijske kuće 1999. godine.

   

Počinje nedelja imunizacije

PANČEVO, 23. april 2010. (Radio Pančevo) – Od sutra počinje Nedelja imunizacije, prema odluci Svetske zdravstvene organizacije i organizovaće se i u Pančevu. Nedelja imunizacije će trajati do 01. maja.

   

Folklor: Zonska smotra u nedelju u Pančevu

PANČEVO, 23. april 2010. (Radio Pančevo) – Zonska smotra muzičko-folklornog stvaralaštva dece Južnog Banata biće održana u nedelju, 25.aprila od 17h u Dvorani Kulturnog centra Pančevo.

   

Snabdevanje prodavnica u gradu od sada samo noću

PANČEVO, 23. april 2010. (Radio Pančevo) – Gradsko veće usvojilo je odluku o uredjenju saobraćaja na teritoriji Pančeva kojom se u pešakoj zoni grada zabranjuje snabdevanje prodavnica vozilima, već se dopremanje robe dozvoljava samo ručnim kolicima. Snabdevanje vozilima biće dozvoljeno van centralne zone grada u vremenu od 18 sati do 7 sati i 30 minuta narednog dana.

   

Higijena: još nedelju dana će se odnositi kabasto smeće

PANČEVO, 23. april 2010. (Radio Pančevo) – Radnici Higijene će danas još jednom obići teren sa kojeg su odnosili kabasto smeće u prva četiri dana ove radne nedelje. Higijena će još nedelju dana odnositi kabasto smeće iz pančevačkih ulica.