Baner
Baner

92.1 Info

92.1fm STEREO

Film "Život uživo" večeras u galeriji Elektrika

Pančevo /Izvor: Radio Pančevo/

U okviru programa „Alternativni bioskop”, galerije Elektrika možete pogledati izbor najboljih filmova sa festivala Slobodna Zona. Večeras je na programu film „Život uživo” rediteljke Ondi Timoner.

 

Dinar prešao 101 dinar

Pančevo /Izvor: Radio Pančevo/

Dinar je danas nastavio da slabi prema evru, i to za 47 para, tako da je zvanični srednji kurs 101,45 dinara za evro, što je nova rekordno niska vrednost domaće valute prema evru.

   

Košarkaši Tamiša najavljuju iznenađenje Crvenoj Zvezdi

Pančevo /Izvor: Radio Pančevo/

Košarkaši Tamiš Petrohemije pokušaće u večerašnjoj utakmici protiv Crvene zvezde u hali Pionir da prirede još jedno iznenađenje i ponovo pobede Beograđane, izjavio je kapiten pančevačkog tima Dejan Đokić.

   

Sajam obrazovanja za buduće srednjoškolce

U  Mašinskoj školi u Pančevu u subotu 22. maja biće održan sajam obrazovanja na kojem će  svršenim osnovcima  koji žele da upišu neku od tehničkih srednjih škola govoriti  direktori , profesori i  učenici koji već pohadjaju nastavu u tim obrazovnim ustanovama .Sajam  počinje u 10 i trajaće do 14 sati .

   

Omaž pančevačkom pesniku Dušanu Vukajloviću u Studiju 21

Pančevo, 19. maj 2010. (Radio Pančevo)- Sinoć je otvoren četvrti Beogradski festival poezije pod nazivom Trgni se! Poezija! na kome učestvuju brojni pesnici i prevodioci. U okviru omaža pančevačkom pesniku Dušanu Vukajloviću, koji nosi naziv po njegovoj pesmi „O svetlosti, o nežnosti, o mraku“, deo programa biće održan večeras u Studiju 21 u 19 časova.

   

Slobodna zona u bioskopu Elektrika

Pančevo, 19. maj 2010. (Radio Pančevo) - U okviru programa „Alternativni bioskop”, galerije Elektrika Kulturnog centra Pančeva možete pogledati izbor najboljih filmova sa festivala Slobodna Zona. Večeras je na programu film „Život uživo” rediteljke Ondi Timoner.

   

Sutra bez vode Cvijićeva ulica

 

Pančevo, 18. maj 2010. (Radio Pančevo) -  Bez vode će sutra od 8 do 13 časova biti Cvijićeva ulica od Bore Stankovića do Veljka Vlahovića zbog radova na mreži, saopštio je Vodovod.