Baner
Baner

92.1 Info

92.1fm STEREO

Tri saobraćajne nesreće u prethodna 24 sata

PANČEVO, 07. maj 2010. (Radio Pančevo) – Na putevima u Pančevu i okolini u prethodna 24 sata zabeležene su tri saobraćajne nesreće, od toga dve pred zoru. Saobraćajna policija je saopštila da je u njima pričinjena samo manja materijalna šteta i da nije bilo povređenih lica. U toku noći više lica je privedeno zbog alkohola u krvi u prostorije policije do istrežnjenja.

 

Dobitnici Nagrade "Pro futuro"

PANČEVO, 07. maj 2010. (Radio Pančevo) – Povodom Dana Evrope, „In medias res“, dodeljuje povelju “Pro futuro” Galeriji Elektrika Centra za kulturu, Osnovnoj školi “Đura Jakšić” u Pančevu i Sanji Simić, direktorki Osnovne škole “Moša Pijade” u Ivanovu. Dodela priznanja biće upriličena u nedelju, 9. maja u 12 časova u galeriji Elektrika.

 (V.J.P.)

   

U bioskopu Kulturnog centra - film "Besa"

PANČEVO, 07. maj 2010. (Radio Pančevo) – Film “Besa” Srdjana Karanovića je na programu Kulturnog centra do 12.maja. Projekcije filma “Besa”  su u 20 i 22h. Uloge tumače: Iva Kranjc, Miki Manojlović, Nebojša Dugalić.

   

Radarska kontrola: danas u Skrobari i Pančevu

PANČEVO, 07. maj 2010. (Radio Pančevo) – Saobraćajna policija će danas sprovesti radarsku kontrolu u Skrobari i u Pančevu u ulicama Novoseljanski put, Bavaništanski put, Spoljnostarčevačka i Prvomajska. Ovoga jutra putevi na teritoriji opštine Pančevo su prohodni, ali su kolovozi vlažni zbog kiše.

   

U Muzičkoj školi takmičenje harmonikaša

PANČEVO, 07. maj 2010. (Radio Pančevo) – U Muzičkoj školi „Jovan Bandur“ će od 10 do 16h biti održano takmičenje harmonikaša. Nadmetaće se đaci harmonike iz Beograda, Zemuna, Smedereva, Aranđelovca, Požarevca, Bijeljine i Pančeva.

(V.J.P.)

   

Hitna pomoć: uobičajena noć

PANČEVO, 07. maj 2010. (Radio Pančevo) – Noćas su lekari hitne pomoći imali uobičajenu noć. Najviše su se za pomoć lekarima obraćali hronični bolesnici kojima ove promene vremena ne prijaju. Intervencija na javnom mestu nije bilo.

   

Od danas otvoren novi konkurs za izbegla lica

PANČEVO, 07. maj 2010. (Radio Pančevo) – Izbegla i raseljena lica od danas će moći da konkurišu za novčana sredstva za ekonomsko osamostaljivanje i osnaživanje porodica. To znači da mogu, ako se već bave nekim poslom ili biznisom, da eventualno dobiju novac za neku novu mašinu, izjavio je za Radio Pančevo poverenik za izbeglice Zoran Graovac. Konkurs je otvoren do ponedeljka, 17. maja.