Baner
Baner

92.1 Info

92.1fm STEREO

Penzije od danas popodne u Privrednoj banci

PANČEVO, 23. april 2010. (Radio Pančevo) –  Drugi deo penzija za mart će se isplaćivati od danas popodne na šalterima Privredne banke Pančevo, dok će Poštanska štedionica i ostale banke putem tekućih računa penzije isplaćivati od subote. Poštari će penzije na kućne adrese dostavljati od ponedeljka, 26. aprila.

 

Danas oblačno u Pančevu, temperatura do 20 stepeni

PANČEVO, 23. april 2010. (Radio Pančevo) –  U Pančevu se kao i u većem delu zemlje očekuje malo i umereno oblačno i toplije. Posle podne naoblačenje sa kišom. Najviša dnevna temperatura biće oko 20  stepeni.

   

Radarska kontrola danas u Pančevu i Omoljici

  Pančevo  /izvor: Radio Pančevo

Radarska kontrola policije danas je planirana u Omoljici, kao i u ulicama Bavaništanski put, Spoljnostarčevačka i Prvomajska.

   

Sutra bez struje delovi Pančeva

PANČEVO, 22. aprila 2010. (Radio Pančevo) - Zbog planiranih radova na mreži bez struje će sutra ostati delovi Pančeva.

   

Petroremont u Ministarstvu ekonomije

PANCEVO, 22. april 2010. (Radio Pancevo) - Radnike Petroremonta danas su primili predstavnici Ministarstva ekonomije.

   

Vremenska prognoza za 23.april

U Pančevu će biti malo i umereno oblačno i toplije. Posle podne naoblačenje sa kišom. Vetar slab i umeren, istočni i jugoistočni. Jutarnja temperatura oko deset, a najviša dnevna oko 20 stepeni Celzijusa.

 

   

Dan planete Zemlje u Pančevu

PANČEVO, 22. aprila 2010. (Radio Pančevo) - Dan planete zemlje obeležen je u Pančevu izložbom cveća i pčelarskih proizvoda, zabavnim programom za najmladje i sadnjom drveća, ali je “Prolećni karneval”  pančevačkih osnovaca otkazan zbog kiše.