Baner
Baner

92.1 Info

92.1fm STEREO

Rukomet: Dinamo i Zvezda danas u Pančevu

Pančevo /Izvor: Radio Pančevo/

 Rukometaši Dinamo Petrohemije igraće danas u Hali na Strelištu protiv Crvene zvezde jednu od najbitnijih utakmica ove sezone u Superligi. Utakmica će početi u 19.15h.  

Ekipa Rukometnog kluba Dinamo Petrohemije igraće večeras u 28. kolu protiv Crvene zvezde jednu od odlučujućih utakmica, kada je u pitanju opstanak u Superligi.

 

Košarka: Tamiš i Radnički večeras u Pančevu

 

Pančevo /Izvor: Radio Pančevo/

 

Košarkaši Tamiša Petrohemije dočekaće danas u Hali na Strelištu ekipu Radničkog iz Kragujevca u 10. kolu Superlige Srbije. Početak utakmice zakazan je za 17 časova.Cene ulaznica iznose 200 dinara za tribine, odnosno 400 dinara za parter.

 

(V.J.P.)

   

Vreme: oblačno s temperaturom do 20 stepeni

Pančevo /Izvor: Radio Pančevo/

U Pančevu će kao i u većem delu zemlje  – umereno do potpuno oblačno, povremeno sa kišom ili pljuskovima sa grmljavinom.

Najviša dnevna temperatura biće oko 20 stepeni.

U 7 sati u Pančevu je izmereno 14 stepeni, relativna vlažnost vazduha je 99%, vazdušni pritisak je 1010 milibara, a duva severozapadni vetar do 3 m/s.

 

   

Koncert Baletske škole u Kulturnom centru

Pančevo /Izvor: Radio Pančevo/

Baletska škola „Dimitrije Parlić“ predstaviće se sa dva koncerta u nizu u Dvorani Kulturnog centra. Danas od 18 časova nastupaju prvonagrađeni učenici sa Republičkog takmičenja baletskih škola Srbije.

   

Novo izdanje Rukopisa

Pančevo /Izvor: Radio Pančevo/

Najnoviji, 33. po redu Zbornik poezije i kratke proze mladih Jugoslavije izašao je iz štampe.

   

Stvaranje nove agencije za privredni razvoj

Pančevo /Izvor: Radio Pančevo/

 

Predlog za formiranje nove agencije za privredni razvoje izavao je nesleganje u lokalnoj koaliciji. Stvaranje Agenciji inicirale su demokrate čime se praktičnu novosrbijancima umanjuju odgvornosti u resoru.

   

Rukometaši Dinama Petrohemije protiv Crvene zvezde sutra

Pančevo /Izvor: Radio Pančevo/

Ekipa Dinama dočekaće sutra Crvenu zvezdu u 28. kolu Superlige, a trener pančevačkog tima, Ivan Petković ističe za Radio Pančevo, da će sutrašnji duel sa Zvezdom biti jedan od odlučujućih za njegovu ekipu kada je u pitanju opsatnak u Superligi.