Baner
Baner

92.1 Info

92.1fm STEREO

Od ponedeljka večernja klinika u bolnici

PANČEVO, 09. april 2010. (Radio Pančevo) – Od ponedeljka 12. aprila počeće sa radom večernja klinika u okviru koje će se obavljati pregledi, dijagnostičke metode i hirurške intervencije na lični zahtev pacijenata, saopšteno je iz bolnice.

 

Besplatni zdravstveni pregledi

PANČEVO, 09. april 2010. (Radio Pančevo) – Građani Pančeva od 12 do 14 časova u gradskom parku mogu besplatno proveriti svoje zdravstveno stanje, izmeriti pritisak, nivo šećera i masnoće u krvi.

   

SPORT

NAĐA HIGL: „TRENIRAM U ISTIM USLOVIMA“

PANČEVO, 9. aprila - Svetska prvakinja na 200m prsno, Nađa Higl, izjavila je da se naporno priprema za predstojeće EP, ali da se uslovi u kojima trenira nisu promenili.

   

KULTURA

Gašini akordi

Finalno veče šestog Festivala akustične gitare „Gašini akordi“ počeće večeras u 20h u Kreativnom kulturnom klubu u Starčevu. Nastupiće muzičari iz Starčeva, Smedereva, Pančeva, Beograda i Hrvatske, a žiri će dodeliti nagrade za najbolju interpretaciju i autorsku pesmu.

   

SAOBRAĆAJ

Mirno u Pančevu

U Policiji kažu da je noć u gradu protekla manje više mirno, nije bilo incidenata na javnim mestima, saobraćajnih nezgoda, ni remećenja javnog reda i mira.

   

ZDRAVLJE

Naporna noć u Hitnoj pomoći

Lekari Hitne pomoći imali su napornu noć. Uglavnom je reč o hroničnim bolesnicima kojima ne prijaju promene vremena.

   

PANČEVO 09. APRIL

 

U PANČEVU DANAS

Prognoza vremena

U Pančevu se kao i u većem delu zemlje očekuje pretežno sunčano vreme. Najviša dnevna temperatura biće oko 20  stepeni.

U nedelju će biti pretežno oblačno, hladnije, mestimično s kišom, pljuskovima i grmljavinom. Od ponedeljka će biti pretežno sunčano i uglavnom suvo vreme. Temperatura oko prosečnih vrednosti.