Baner
Baner

92.1 Info

92.1fm STEREO

Lekari imali uobičajenu noć

PANČEVO, 06. maj 2010. (Radio Pančevo) – Noćas su lekari hitne pomoći imali uobičajenu noć. Najviše su se za pomoć lekarima obraćali hronični bolesnici kojima ove promene vremena ne prijaju. Intervencija na javnom mestu nije bilo.

 

Biometeorološka prognoza za 6. maj

PANČEVO, 06. maj 2010. (Radio Pančevo) – Očekivane vremenske prilike imaće nepovoljan uticaj na hronične bolesnike. Posebno se oprez savetuje cerebrovaskularnim i srčanim bolesnicima kao i astmatičarima. Kod meteoropata se očekuju reumatski bolovi i glavobolja.

 (V.J.P.)

   

Radarska kontrola danas u Pančevu

PANČEVO, 06. maj 2010. (Radio Pančevo) – Saobraćajna policija će danas sprovesti radarsku kontrolu u Pančevu u u ulicama Novoseljanski put i Prvomajska. Ovoga jutra putevi na teritoriji opštine Pančevo su prohodni, kolovozi su suvi, saobraćaj se odvija bez zastoja, ali ipak saobraćajna policija savetuje vozačima sporiju vožnju, izjavio je za radio Pančevo dežurni starešina saobraćajne policije Pančevo Goran Krasavčević.

   

Danas oblačno i svežije, temperatura do 26 stepeni

PANČEVO, 06. maj 2010. (Radio Pančevo) – U Pančevu se kao i u većem delu zemlje očekuje promenljivo oblačno, svežije, mestimično sa kratkotrajnom kišom ili pljuskovima sa grmljavinom.  Najviša dnevna temperatura biće oko 26 stepeni.

U 6 sati u Pančevu je izmereno 19 stepeni, relativna vlažnost vazduha je 65%, vazdušni pritisak je 1002 milibara, a duva jugoistočni vetar do 16 m/s.

   

Košarkaši Tamiša pobedili Metalac

PANČEVO, 06. maj 2010. (Radio Pančevo) – Košarkaši Tamiš Petrohemije pobedili su sinoć na svom parketu ekipu Metalca iz Valjeva rezultatom 66:59. U narednom 7. kolu Tamiš će gostovati FMP-U u Železniku.

   

Bez struje sutra delovi Pančeva i Jabuke

 

Pančevo, 5. maja 2010. (Radio Pančevo) –  Zbog planiranih radova na mreži bez struje će sutra biti deo Pančeva. Od 8 do 10 sati struje neće biti u Naselju Ivan Milutinović (Dom penzionera). Od 13 do 15 časova bez struje će biti stanovnici u ulicama Letnja, Ribarska od Letnje ka Jabuci i Jabučki put 41 – 81, kao i Jabučki put od pruge ka Stratištu, Letnja i Ribarska ulica.

   

Uništavanje ambrozije u maju

 

Pančevo, 5. maja 2010. (Radio Pančevo) – Uništavanje ambrozije na teritoriji Pančeva trebalo bi da počne ovog meseca, rečeno je našem radiju u Sekretarijatu za ekologiju.