Baner
Baner

92.1 Info

92.1fm STEREO

Tribina Kultura i dete

Pančevo /Izvor: Radio Pančevo/

U okviru Bijenala umetničkog dečijeg izraza danas u 18 časova u izvanbinskom prostoru Kulturnog centra, održaće se BUDI tribina pod nazivom „Kultura i dete“

 

Film "Na ivici tame" u Kulturnom centru

Pančevo /Izvor: Radio Pančevo/

Od danas do 23. maja na repertoaru Dvorane Kulturnog centra je film Martina Kembela „Na ivici tame“. U glavnim ulogama se pojavljuju Mel Gibson, Rej Vinston i Bojana Novaković. Projekcija je u 22 časa i 15 minuta.

   

Studenti solo pevanja u muzičkoj školi

Pančevo /Izvor: Radio Pančevo/

Povodom obeležavanja proslave 60 godina rada muzičke škole „Jovan Bandur“ danas u 18 i 30 u Sali muzičke škole nastupaju studenti solo pevanja Fakulteta muzičke umetnosti iz Beograda.

   

"Policijski dosije" Vojislava Šešelja u Pančevu

Pančevo /Izvor: Radio Pančevo/

Večeras će u velikoj sali gradske Skupštine biti promovisana knjiga dr. Vojislava Šešelja „Policijski dosije“.

   

Komarci: zaprašivanje u Pančevu, Omoljici i Jabuci

Pančevo /Izvor: Radio Pančevo/

U okviru akcije biološkog suzbijanja larvi komaraca na teritoriji Vojvodine danas će se zaprašivanje obaviti tretmanom sa zemlje, preparatom K stop, u delovima pančevačke opštine. Suzbijanjem larvi komaraca biće obuhvaćeni kanali i bare u Pančevu, Omoljici i Jabuci. Zaprašivanje počinje u 9 sati.

   

Promocija knjige Vojislava Šešelja večeras u Pančevu

Pančevo /Izvor: Radio Pančevo/

Večeras će u velikoj sali gradske Skupštine biti promovisana knjiga dr. Vojislava Šešelja „Policijski dosije“. Na promociji, koja počinje u 19 časova, govoriće radikali Dragan Todorović, Aleksandar Martinović, Gordana pop Lazić, Petar Jojić i Marina Raguš.

   

Opovo: aktuelni programi EU fondova

Opovo /Izvor: Radio Pančevo/

U organizaciji Kancelarije za evropske poslove, danas će  u Opovu, u zgradi Skupštine opštine, u 11 časova, biti predstavljeni trenutno aktuelni programi finansirani od strane EU fondova.