Baner
Baner

92.1 Info

92.1fm STEREO

Koncert Maje Volk

PANČEVO, 27. April 2010. (Radio Pančevo)- Maja Volk i ansambl „Beogradski fadisti“ prirediće sutra koncert u dvorani Kulturnog centra. Ansambl “Beogradski fadisti” je jedan od retkih ansambala van portugalskog govornog područja koji izvodi poznate fado kompozicije, nastale od 19. veka do danas. Početak koncerta je u 20h.

 

 

Novi roman Vuleta Žurića

PANČEVO, 27. April 2010. (Radio Pančevo)- Novi roman Vuleta Žurića “Narodnjakova smrt”, biće predstavljen večeras u foajeu Kulturnog centra, sa početkom u 20h. Knjiga je izašla iz štampe pre nekoliko meseci u izdanju “Lagune”, a prati život folk pevača Sokola.

 

 

   

SRS - Kada će sanacija nadvožnjaka?

Pančevo, 27. april 2010. (Radio Pančevo) –  Poslanici opozicione Srpske radikalne stranke u Skupštini Srbije su na početku radnog dana u parlamentu od predstavnika vlasti zatražili informacije o sanaciji nadvožnjaka u Pančevu.

   

Dežustva za vreme praznika

Pančevo, 27. april 2010. (Radio Pančevo) –  Za vreme prvomajskih praznika Školski i Dečji dispanzer radiće od 7 do 19 časova, a Stomatologija od 8 do 18 sati, saopšteno je iz Doma zdravlja.

   

Pančevo finansira projekat "Kuća na pola puta"

Pančevo, 27. april 2010. (Radio Pančevo) –  Štićenici Spomenka i hraniteljskih porodica i ubuduće neće morati da brinu jer će po izlasku iz Doma ili porodice moći da borave u stanu godinu dana koji će plaćati Grad.

   

News in English April 27th

Negotiations Regarding Luka Pancvo (Pancevo Port) Not Heading in the Right Direction

 

Negotiations regarding the partnership between “Duisport” port from Duisburg and "Dunav” Port in Pancevo are going in the wrong direction, Ministry for Infrastructure has stated. The owner of “Dunav” port (“Inway Company”) has no right to negotiate about the strategic partnership with German’s “Duisport”, because after the process of privatization company owners have the right to use the land, but have no legal ownership rights to decide what and where is to be build.

   

Pregovori oko pančevačke Luke idu u pogrešnom smeru

Pančevo, 27. april 2010. (Radio Pančevo) – Pregovori o partnerstvu luke "Duisport" iz Duizburga i Luke "Dunav" u Pančevu odvijaju se u pogrešnom smeru, rečeno je u Ministarstvu za infrastrukturu.