Baner
Baner

92.1 Info

92.1fm STEREO

Isplata drugog dela majskih penzija 23. i 25. juna

Izvor:Radio Pančwvo, 18.6.2018.

Isplata drugog dela penzija za maj, počeće 23. juna preko tekućih računa i na kućne adrese.Za penzionere koji podižu penzije na šalterima pošta, isplata će početi 25. juna, objavljeno je na sajtu Pio fonda.

 

Pančevo dočekalo NIS-ov „karavan“ društvene odgovornosti

Izvor:Radio Pančevo, 15.6.2018.

NIS-ov karavan društvene odgovornosti „Zajednici zajedno" nastavlja put kroz gradove i opštine u Srbiji, a ovoga puta zaustavio se u Pančevu gde je obeležena decenija uspešne saradnje kompanije i lokalne zajednice tokom koje je realizovano 132 projekta koji su značajno doprineli kulturnom, socijalnom i ekološkom boljitku Pančeva i okoline.

   

Pokrajina podržala Baletsku školu sa osamdeset hiljada dinara

Izvor:Radio Pančevo, 15.6.2018.

Baletskoj školi „Dimitrije Parlić" Pančevo na Konkursu za finansiranje i sufinansiranje programa i projekata koji je raspisao Pokrajinski sekretarijat za obrazovanje, propise, upravu i nacionalne manjine – nacionalne zajednice, dodeljena su sredstva u iznosu od 80.000 dinara, za Letnji baletski kamp u Vranju.U kampu će boraviti šestoro učenika pančevačke Baletske škole.

   

Drugačije trase autobusa ATP-a 16. juna

Izvor:Radio Pančevo, 15.6.2018.

Zbog održavanja Internacionalnog krnevala u Pančevu, autobusi ATP-a će se 16. juna kretati privremenim trasama.

   

Deca obilaze grad u organizaciji Turističke organizacije

Izvor:Radio Pančevo, 14.6.2018.

Turistička organizacija grada Pančeva danas sprovodi akciju „Upoznaj svoj grad" u saradnji sa osnovnim i srednjim školama na teritoriji grada Pančeva tokom koje  se planira edukacija i upoznavanje osnovaca i srednjoškolaca sa znamenitostima grada Pančeva, uz pratnju stručnog turističkog vodiča kao i upoznavanje grada sa reke uz vožnju kamatamaranom „Panuka". Obilazak grada će trajati od 10,30 do 15 časova.

   

Izmene režima saobraćaja i radnog vremena ugostiteljskih objekata zbog karnevala

Izvor:Radio Pančevo, 14.6.2018.

Povodom međunarodne i gradske manifestacije ''Internacionalni karneval Pančevo 2018'', koji će biti održan 15. i 16. juna, doći će do izmena režima saobraćaja I produženo radno vreme za ugostiteljske objekte, saopšteno je izUdruženja ''Prijatelji Pančeva", koje je organizator karnevala.

   

O bezbednosti privrednih subjekata u RPK

Izvor:Radio Pančevo, 13.6.2018.

U Regionalnoj privrednoj komori će 14. juna od 13 časova, u saradnji sa Centrom za analizu rizika i upravljanje krizama biti organizovan stručni skup sa temom:"Bezbednost privrednih subjekata i lokalne zajednice".