Baner
Baner

92.1 Info

92.1fm STEREO

Četrdeset stambenih jedinica u zakup izbeglim licima

Izvor:Radio Pančevo, 6.12.2017.

U okviru Regionalnog stambenog programa, 7. decembra će biti objavljen Javni poziv za dodelu pomoći za rešavanje stambenih potreba izbeglih lica,davanjem četrdeset stambenih jedinica u zakup na odredjeno vreme na teritoriji Grada Pančeva, sa mogućnošću kupovine. Javni poziv će biti objavljen na oglasnim tablama grada Pančeva, mesnih zajednica, internet stranici grada Pančeva i Komesarijata za izbeglice i migracije www.kirs.gov.rs,

 

Promocija projekta "Budi zdrav-igraj pošteno"

Izvor:Radio Pančevo, 5.12.2017.

U Gradskoj upravi će 8. decembra u 11,30h biti održana prezentacija projekta Ministarstva omladine i sporta „ Budi zdrav- igraj pošteno", koju je osmislila Anti doping agencija Srbije.Projekat se realizuje kroz vršnjačke edukacije, a edukatori su obučeni učenici medicinskih škola. Ciljna grupa su prvenstveno učenici završnih razreda osnovnih škola, učenici srednjih škola, kao i svi koji se bave sportom profesionalno, ali i rekreativno.

   

Dodela sertifikata za pekare, kuvare i poslastičare

Izvor:Radio Pančevo, 4.12.2017.

Nakon uspešno završenih obuka za pekare, pomoćnike kuvara i poslastičare, Filijala Pančevo Nacionalne službe za zapošljavanje organizovaće svečanu dodelu sertifikata polaznicima, u četvrtak 7. decembra u 12 časova.

   

Javni poziv za izradu slogana kampanje u cilju podsticanja radjanja u Srbiji

Izvor:Radio Pančevo, 4.12.2017.

Ministarstvo kulture i informisanja, a po ovlašćenju Saveta za populacionu politiku Vlade Republike Srbije upućuje Javni poziv za izradu slogana, koji će biti korišćen u kampanji za promociju mera populacione politike sa ciljem podsticanja rađanja u Republici Srbiji.

   

"Nove tehnologije" 5. decembra

Izvor:Radio Pančevo, 4.12.2017.

U Galeriji savremene umetnosti će 5. decembra u 19 časova biti predstavljena multimedijalna instalacija u okviru programa „Nove tehnologije".

   

Obeležavanje Medjunarodnog dana osoba sa invaliditetom

Izvor:Radio Pančevo, 1.12.2017.

U okviru obeležavanja Međunarodnog dana osoba sa invaliditetom, u dvorani Apolo će 4. decembra u 16,30h biti otvorena izložba radova članica i članova iz udruženja koja okupljaju osetljive društvene grupe.

   

70 godina beletristike na rumunskom jeziku

Izvor:Radio Pančevo, 1.12.2017.

Novinsko-izdavačka ustanova „Libertatea" će 7. decembra obeležiti 70 godina objavljivanja beletristike na rumunskom jeziku.Dogadjaj su podržali Grad Pančevo i Gradska biblioteka.U NIU „Libertatea" će 7. decembra od 10h biti održano savetovanje „70 godina beletristike na rumunskom jeziku" i dodela priznanja.Od 14h u Gradskoj biblioteci će biti otvorena izložba knjiga i publikacija „Libertatee", kao i književni matine, čiji će učesnici biti autori „Libertatee" i drugi pisci iz Pančeva.