Baner
Baner

92.1 Info

92.1fm STEREO

Koncert "Harfantazija" u KC-u

Izvor:Radio Pančevo, 23.3.2017.

U Kulturnom centru će od 19h nastupiti duo harfi:Ljiljana Nestorovska i Milena Stanišić, u okviru ciklusa koncerata „Harfantazija".Na programu će biti četiri kompozicije srpskih autora, a duo harfi  će u julu izvesti koncert muzike srpskih kompozitora, na Svetskom kongresu harfe u Hong Kongu

 

Obuka o pravilnoj upotrebi autosedišta za decu

Izvor:Radio Pančevo, 22.3.2017.

Obuka o pravilnoj upotrebi bezbednosnih autosedišta za decu, biće održana 23. marta u Gradskoj upravi od 11 do 13, 15 časova.Obuku organizuje Agencija za bezbednost saobraćaja Republike Srbije, u saradnji sa Agencijom za saobraćaj grada Pančeva i Komitetom za bezbednost saobraćaja grada Pančeva.

   

Pančevo u akciji "Sat za našu planetu"

Izvor:Radio Pančevo, 22.3.2017.

U subotu, 25. marta u 20,30h, gradovi širom sveta će desetu godinu za redom isključiti svetla na sat vremena, u okviru akcije „Sat za našu planetu". Grad Pančevo se, osmi put pridružuje obeležavanju ove globalne akcije.

   

Svetski dan voda 22. mart

Izvor:Radio Pančevo, 22.3.2017.

Danas se širom planete obeležava Svetski dan voda, koji je usvojen rezolucijom Ujedinjenih nacija u decembru 1992. godine.Ovim danom Ujedinjene nacije žele da podsete na važnost zaštite voda i na nedostatak vode za piće u mnogim krajevima sveta.

   

Promocija romana "Kukuriku"

Izvor:Radio Pančevo, 22.3.2017.

Promocija romana kanadskog pisca Pana Bujukasa "Kukuriku", biće održana u Gradskoj biblioteci u četvrtak, 23. marta od 19 časova.Pored autora, o knjizi će govoriti Jelena Angelovski, Vasa Pavković i Jagos Djuretic.

   

Grad sufinansira troškove vantelesne oplodnje

Izvor:Radio Pančevo, 22.3.2017.

Sekretarijat za javne službe i socijalna pitanja Gradske uprave grada Pančava poziva sve zainteresovane parove bez dece sa teritorije grada Pančeva, da podnesu zahtev za ostvarivanje prava na sufinansiranje troškova za vantelesnu oplodnju u 2017. godini.

   

Isplata novčane naknade za nezaposlene

Izvor:Radio Pančevo, 22.3.2017.

Nacionalna služba za zapošljavanje će danas, preko Poštanske štedionice, isplatiti redovnu novčanu naknadu nezaposlenim licima za februar. Privemena novčana naknada za februar nezaposlenim licima koja žive na i izvan teritorije AP Kosova i Metohije, biće isplaćena sutra.