Baner
Baner

92.1 Info

92.1fm STEREO

Isplata drugog dela julskih penzija u petak

Izvor:Radio Pančevo, 21.8.2017.

Drugi deo julskih penzija će biti isplaćen 25. avgusta preko tekućih računa, na kućne adrese i na šalterima pošta, objavljeno je na sajtu Pio fonda.

 

Koncert Dua "Feerie" u Svetosavskom domu

Izvor:Radio Pančevo, 21.8.2017.

Duo "Feerie" koji čine harfistkinja Ana Brateljević i violinista Milan Berginc, prirediće koncert u Svetosavskom domu, 25. avgusta od 20 časova.

   

Sednica Skupštine grada Pančeva 22. avgusta

Izvor:Radio Pančevo, 18.8.2017.

Predsednik Skupštine grada Pančeva sazvao je 13. sednicu Skupštine grada za 22. avgust, sa početkom u 10 časova. Na dnevnom redu će se, izmedju ostalog, naći Predlog Odluke o maksimalnom broju zaposlenih u sistemu Lokalne samouprave grada Pančeva za ovu godinu, Izveštaj o izvršenju Odluke o budžetu grada Pančeva za period januar - jun i Predlog Strategije komunikacije.Takodje, na dnevnom redu su i finansijski izveštaji, izveštaji o radu i planovi rada gradskih preduzeća.

   

Dobrovojno davanje krvi u ATP-u i PTT-u

Izvor:Radio Pančevo, 18.8.2017.

Akcija dobrovoljnog davanja krvi za zaposlene u Autotransportnom preduzeću Pančevo zakazana je za 21.avgust. Radnici Telekoma i PTT-a će dobrovoljno dati krv 23.avgusta, saopšteno je iz Službe za transfuziju krvi Opšte bolnice Pančevo.

   

"Pančevo grad igre" od 22. do 24. avgusta

Izvor:Radio Pančevo, 18.8.2017.

U Pančevu će od 22. do 24. avgusta biti održan 9. Medjunarodni festival folklornih ansambala „Pančevo-grad igre", u organizaciji KUD „Stanko Paunović" NIS RNP. Na festivalu će učestvovati deca iz kulturno-umetničkih društava Pančeva, Vršca, Banatskog Novog Sela, kao i gosti iz Toronta u Kanadi. Pored koncerata biće održane koreografska radionica „Narodne igre Banata", etnološko-likovna radionica „Narodne nošnje Banata", kao i izložba dečijih radova.Koncerti folklornih ansambala će biti priredjeni u bašti Doma omladine 23. avgusta od 20 časova i u Kulturnom centru 24.avgusta od 19 časova.

   

Triatlonac Vladimir Savić u pokušaju Everestinga

Izvor:Radio Pančevo, 17.8.2017.

Jedan od najuspešnijih triatlonaca Srbije, Pančevac Vladimir Savić će danas na Kopaoniku pokušati da stavi Srbiju na mapu država u kojima postoje sportisti koji su izveli podvig Everesting. Everesting podrazumeva neprekidnu vožnju bicikla do vrha odabrane planine, uz ponavljanje do osvajanja "ličnog Everesta" /8848 m visine/. Vladimir Savić će voziti neprekidno sedamnaest sati na relaciji Rudnica – Kopaonik, koju će u kontinuitetu preći sedam puta.

   

Besplatan koncert Lene Kovačević u KC-u

Izvor:Radio Pančevo, 17.8.2017.

U okviru Letnjeg programa Kulturnog centra, Lena Kovačević će sa bendom održati besplatan koncert na Platou, u petak 18. avgusta od 21 sat.