Baner
Baner

92.1 Info

92.1fm STEREO

Veče kamerne muzike u MŠ "Jovan Bandur"

Izvor:Radio Pančevo, 26.4.2017.

Veče kamerne muzike će biti priredjeno od 18,30h u sali Muzičke škole „Jovan Bandur". Nastupiće učenici mr Vere Carine, koji će interpretirati najpoznatija dela klasične muzike. Publika će čuti kompozicije: Albinonija, Mendelsona, Dvoržaka, Pjacole, Geršvina i drugih autora.

 

Terenska vežba u Azotari

Izvor:Radio Pančevo, 26.4.2017.

Sektor za vanredne situacije i Nacionalni trening centar za vanredne situacije Odeljenja za stručno obrazovanje i obuku u saradnji sa Odeljenjem za odbranu i vanredne situacije Gradske uprave Grada Pančeva, u okviru HBRN Projekta 44 „Jačanje sposobnosti prvog odgovora na hemijske, biološke, radiološke i nuklearne HBRN materijale i pretnje i regionalne saradnje u Jugoistočnoj Evropi, Južnom Kavkazu, Moldaviji i Ukrajini", kojim rukovode Evropska Komisija i Ujedinjene Nacije, kao i Inicijativa EU za formiranje Centra izvrsnosti, organizuje terensku HBRN vežbu koja će biti realizovana u 10 časova, u krugu HIP „Azotara" Pančevo.

   

Dolovo-odnošenje kabastog otpada

Izvor:Radio Pančevo, 26.4.2016.

U okviru prolećne akcije sakupljanja i odnošenja kabastog otpada JKP "Higijena", 26. i 27. aprila je od 7 do 15 časova na rasporedu naseljeno mesto Dolovo. U sredu će otpad biti odnošen iz trećeg i četvrtog rejona, a u petak iz prvog i drugog rejona.Za dodatne informacije, gradjani se mogu obratiti na telefone 327-010 i 310- 931.

   

Naknada dela troškova za privatne vrtiće

Izvor:Radio Pančevo, 25.4.2017.

Gradska uprava grada Pančeva obaveštava roditelje dece, zainteresovane za korišćenje usluga privatnih vrtića, da je Skupština grada Pančeva donela Odluku o pravu na naknadu dela troškova boravka dece u predškolskoj ustanovi čiji je osnivač drugo pravno ili fizičko lice na teritoriji grada Pančeva za radnu 2017/2018 godinu

   

O konkursima Razvojnog fonda Vojvodine

Izvor:Radio Pančevo, 25.4.2017.

U Gradskoj upravi će 26. aprila od 12 časova biti održana prezentacija novih konkursa za pravna lica, preduzetnike i registrovana poljoprivredna gazdinstva Razvojnog fonda Vojvodine. Izmedju ostalog, reči će biti o konkursu za dugoročne kredite za investiciona ulaganja za pravna lica i preduzetnike, i konkursu za dugoročne kredite za poljoprivredu.Dogadjaj organizuju Grad Pančevo i Regionalna privrena komora.

   

Veče sećanja na Violetu Blaga

Izvor:Radio Pančevo, 25.4.2017.

U Gradskoj biblioteci Pančeva će u sredu 26. aprila od 19 časova biti održano književno veče povodom prerane smrti pesnikinje Violete Blaga, pod nazivom „Veče sećanja na pesnikinju Violetu Blaga". Organizator je Udruženje književnika i književnih prevodilaca Pančeva.

   

Isplata učeničkih stipendija i kredita za april

Izvor:Radio Pančevo, 25.4.2017.

Danas počinje isplata učeničkih stipendija i kredita za april. Mesečni iznos učeničkih stipendija i kredita je 5.400 dinara, saopšteno je iz Ministarstva prosvete,nauke i tehnološkog razvoja.