Baner
Baner

92.1 Info

92.1fm STEREO

Svetski dan borbe protiv osteoporoze

Izvor:Radio Pančevo, 20.10.2017.

Preventivni centar Doma zdravlja Pančevo će danas obeležiti Svetski dan borbe protivosteoporoze akcijom preventivnih pregleda za zaposlene u Poreskoj upravi i trezoru,od 8 do 10 časova.

 

NIS podržala pet projekata iz Pančeva

Izvor:Radio Pančevo, 16.10.2017.

U okviru ovogodišnjeg konkursa „Zajednici zajedno", kompanija NIS podržala je ukupno 42 projekta koji će doprineti unapređenju kvaliteta života u 11 gradova i opština širom Srbije.Izmedju ostalog, NIS će podržati i pet projekata iz Pančeva, sa petnaest milina dinara.

   

Konkurs za otvaranje novih radnih mesta

Izvor:Radio Pančevo, 16.10.2017.

Pokrajinski sekretarijat za regionalni razvoj, međuregionalnu saradnju i lokalnu samoupravu raspisao Konkurs za dodelu sredstava iz Budžetskog fonda za sprovođenje mera razvojne politike APV. Cilj konkursa je otvaranje novih radnih mesta u malim, srednjim i velikim privrednim društvima, pružanjem podsticaja za otvaranje najmanje 10, a najviše 100 radnih mesta.

   

Raspored odnošenja otpada za 16. oktobar

Izvor:Radio Pančevo, 16.10.2017.

U okviru akcije odnošenja kabastog otpada JKP "Higijena", danas je na rasporedu naselje ,,Mladost", Kajmakčalanska ,Pelisterska, Novoseljanski put do Nadela, Naselje ,,Kudeljarski nasip" i škole ,,Josif Pančić" i ,,Sveti Sava".

   

Obeležavanje Svetskog dana zdrave hrane

Izvor:Radio Pančevo, 16.10.2017.

Svetski dan zdrave hrane obeležava se 16. oktobra u više od 150 zemalja sveta u cilju podsećanja na osnovna načela pravilne ishrane.Dom zdravlja Pančevo će ovaj dan obeležiti u Gimnaziji " Uroš Predić " od 7,30 do 10 sati. Ovom prilikom će biti obavljeni preventivni pregledi koji podrazumevaju merenje težine , visine, procene uhranjenosti, merenje arterijskog krvnog pritiska, triglicerida, holesterola i šećera u krvi , kao i preventivni pregled lekara.Učenicima treće godine gimnazije biće održano predavanje na temu zdrave ishrane.

   

Broj telefona Železničke ambulante

Izvor:Radio Pančevo, 16.10.2017.

Zbog preseljenja ambulante Medicine rada "Centar" ( Želežnička ambulanta ) u prostorije bivšeg Kožnog dispanzera, u toku je i preseljenje telefonskih linija kako bi broj ostao isti. Dok linije ne budu ponovo aktivne , broj na koji pacijenti mogu dobiti potrebne informacije je 062 / 804 - 85 - 54 .

   

Isplata penzija 10. i 11. oktobra

Izvor:Radio Pančevo, 9.10.2017.

Isplata prvog dela septembarskih penzija počeće u utorak, 10. oktobra preko tekućih računa. Isplata penzija na kućne adrese i na šalterima pošta će početi u sredu, 11. oktobra, objavljeno je na sajtu Pio fonda.