Baner
Baner

92.1 Info

92.1fm STEREO

Regionalno baletsko takmičenje u Pančevu

Izvor:Radio Pančevo, 21.6. 2017.

Prvo baletsko takmičenje "Konstadinka Dina Nikolić", biće održano u Kulturnom centru Pančeva od 25 – 27. juna, u organizaciji Baletske škole „Dimitrije Parlić", a pod pokroviteljstvom Ministarstva kulture i informisanja Republike Srbije. Na takmičenje se prijavilo četrdseset učesnika. Obe večeri, početak takmičenja je u 19 časova, a ulaz za publiku besplatan.

 

Letnji red vožnje autobusa ATP-a

Izvor:Radio Pančevo, 21.6.2017.

Autobusi Autotransportnog preduzeća Pančevo od danas do 31. avgusta saobraćaju po letnjem redu vožnje, u gradskom i međumesnom saobraćaju.

   

Bazen na Strelištu počinje sa radom 23. juna

Izvor:Radio Pančevo, 21.6. 2017.

U petak, 23. juna će početi da radi bazen na otvorenom, na Sportskom centru "Strelište".Cena ulaznica će biti ista kao prošle godine, za odrasle će koštati sto pedeset, a za decu sto dinara.

   

Voda Dunava na "Beloj steni" nije za kupanje

Izvor:Radio Pančevo, 20.6.2017.

Nakon analiza površinskih voda koje je uradio Zavod za javno zdravlje, voda je ispravna za kupanje samo u Kačarevačkom jezeru. Na kupalištu "Bela stena" na Dunavu, kao u Ivanovu, voda nije za kupanje. Na reci Tamiš u Pančevu, Jabuci i Glogonju, kao i Ponjavici, voda nije preporučljiva za kupanje osetljivih osoba.

   

Predsednik Vučić danas u Pančevu

Izvor:Radio Pančevo, 20.6.2017.

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić prisustvovaće danas u 12 sati, primopredaji kineske donacije u kasarni „Narodni heroj Stevica Jovanović" u Pančevu .

   

Distribucija preparata protiv komaraca

Izvor:Radio Pančevo, 20.6.2017.

Zavod „Eko-san" će danas započeti distribuciju larvicidnog preprata po domaćinstvima za suzbijanje larvi komaraca u septičkom jamama na teritoriji Grada Pančeva.

   

Gradski štab-sačuvati useve od požara

Izvor:Radio Pančevo, 19.6.2017.

Gradski štab za zaštitu od požara strnih i ostalih poljoprivrednih useva, uputio je apel za preduzimanje preventivnih mera, kako tokom žetve ne bi dolazilo do požara. U periodu sazrevanja i tokom žetve, zabranjeno je paljenje otvorene vatre u blizini useva, a žetva i transport se moraju obavljati tehnički ispravnim poljoprivrednim mašinama i transportnim dredstvima.Tokom žetve, prevoza i kamarisanja slame, zabranjeno je i pušenje i korišćenje sredstava sa otvorenim plamenom, saopštio je Gradski štab za zaštitu od požara.