Baner
Baner

92.1 Info

92.1fm STEREO

Raspored odnošenja otpada za 11.april

Izvor:Radio Pančevo, 11.4.2017.

U okviru akcije sakupljanja i odnošenja kabastog otpada JKP "Higijena", danas su od 7 do 15 časova na rasporedu sledeće ulice: Svetog Save, Ružina, Kočina, Sinđelićeva, Braće Jugovića, Jug Bogdana, Miloša Obilića, Majke Jugovića ,Toplice Milana, Kosančić Ivana, Moše Pijade ,Niška, Kraljevačka, Ivana Milutinovića, Stevice Jovanović, naselja „Kotež I i Kotež II i Mašinska škola.

 

Pozorišna predstava "Transilvanija" u KC-u

Izvor:Radio Pančevo, 11.4.2017.

Pozorišna predstava "Transilvanija" Dragana Nikolića, u izvodjenju ansambla Beogradskog dramskog pozorišta, na programu je Kulturnog centra u 19,30h. Režija:Milan Karadžić, uloge tumače: Nataša Ninković,Vojin Ćetković, Vesna Čipčić,Vuk Kostić i drugi. „Transilvanija" je debitantski komad Dragana Nikolića, koji prati liniju domaće crne komedije obeleženu dramama Aleksandra Popovića, Dušana Kovačevića i Đorđa Milosavljevića.

   

Pančevački osnovci uspešni na takmičenju iz fizike

Izvor:Radio Pančevo, 10.4.2017.

Na 39. državnom prvenstvu iz fizike za osnovce koje je održano u Šapcu, učestvovalo je osamnaestoro učenika sa teritorije grada Pančeva. Uspešni mladi fizičari Pančeva koji pohadjaju šesti, sedmi i osmi razred, osvojili su jedanaest nagrada na državnom prvenstvu.

   

Preventivni pregledi u "Dečjoj radosti"

Izvor:Radio Pančevo, 10.4.2017.

Dom zdravlja Pančevo će sutra od 8 do 10 časova u Predškolskoj ustanovi "Dečja radost", organizovati preventivne preglede za zaposlene. Pored osnovnih antropometrijskih merenja, zaposleni će moći da  izmere nivo šćcera i masnoća u krvi, kao i da na licu mesta urade hemokult test .

   

Otvoren teniski turnir "Pecin memorijal"

Izvor:Radio Panlevo, 10.4.2017.

U Pančevu je otvoren 28. teniski turnir „Pecin memorijal", a učestvovaće 128 teniserki i tenisera uzrasta do 16 godina, iz više od 30 zemalja.Takmičenje je otvorio Slobodan Bitević, predsednik Sportskog saveza Pančeva, a publika će do 16. aprila moći da prati mečeve na teniskim terenima Sportskog centra Mladost". Organizator turnira je Teniski klub "Dinamo".

   

Koncert učenika saksofona u Muzičkoj školi

Izvor:Radio Pančevo, 10.4.2017.

Učenici saksofona iz klase profesora Darka Armenskog, prirediće koncert od 18,30 sati u sali Muzičke škole „Jovan Bandur". Publika će čuti dela klasične, ali i popularne muzike. Na programu će biti kompozicije ;Šumana, Montija, Ituraldea, Mančinija, Lenona i drugih autora.

   

Raspored odnošenja otpada za 10.april

Izvor:Radio Pančevo, 10.4.2017.

U okviru akcije sakupljanja i odnošenja kabastog otpada JKP "Higijena", danas su od 7 do 15 časova na rasporedu sledeće ulice:Karađorđeva od Moše Pijade do Knićaninove, Tanaska Rajića, Knićaninova, Svetozara Šemića, Jove Bezuljevića, Slavka Bokšana i prostor oko Železničke stanice,,Aerodrom", Jabučki put i Karaule, naselje Skrobara. Za potrebne informacije, gradjani se mogu obratiti na telefone  327-010 i 310- 931.