Baner
Baner

92.1 Info

92.1fm STEREO

Promocija knjige "Mladi Atlas" u Apolu

Izvor:Radio Pančevo, 10.3.2017.

U dvorani Apolo će 17. marta od 20 časova biti održana promocija poetske zbirke Stefana Stanojevića, "Mladi atlas".Stefan Stanojević je rodjen 1995. godine u Pančevu, studira srpsku književnost i jezik na Filološkom fakultetu u Beogradu.Održao je  više od petnaest samostalnih večeri poezije u Pančevu, Beogradu i Zemunu. „Mladi Atlas" je  prva objavljena knjiga poezije Stefana Stanojevića. Izdavač je Balkanski književni glasnik.

 

Pančevci učestvuju na Specijalnim olimpijskim igrama

Izvor:Radio Pančevo, 10.3.2017.

Gradonačelnik Saša Pavlov dočekao je juče u svom kabinetu reprezentativce Specijalne Olimpijade Srbije i poželeo im sreću i uspeh na predstojećim Specijalnim zimskim olimpijskim igrama.Reč je o petoro sportista – članova Sportskog kluba za decu i omladinu sa posebnim potrebama „Kliker" i troje sportista – članova Sportskog kluba pri Domu „Srce u jabuci", koji će se, u pratnji dvoje trenera, takmičiti u nordijskom trčanju na Specijalnim zimskim olimpijskim igrama, koje će biti održane u Austriji sredinom marta.Gradonačelnik je tom prilikom istakao da je rezultat već postignut, činjenicom da ćemo u Austriji imati osam naših predstavnika, koji će na Specijalnim zimskim olimpijskim igrama, u društvu 2500 sportista iz celog sveta, predstavljati našu zemlju i naš grad.

   

Rekonstrukcija saobraćajnice u Ulici 7. jula

Izvor:Radio Pančevo, 9.3.2017.

U sredu, 15. marta će početi radovi na rekonstrukciji saobraćajnice u Ulici 7.jula. Zbog toga će saobraćaj biti obustavljen u ovoj ulici, od Spoljnostarčevačke do Radivoja Koraća, kao i Ulici Svetozara Markovića, od Ulice 7. jula do Ulice Janka Čmelika. Radovi će trajati od 15. marta do 15. jula, a u tom periodu saobraćaj će biti preusmeren prema postavljenoj radnoj signalizaciji, saopšteno je iz Vojvodinaputa Pančevo.

   

Isplata penzija za februar 10. i 13. marta

Izvor:Radio Pančevo, 9.3.2017.

Isplata prvog dela penzija za februar počeće u petak, 10. marta preko tekućih računa, a u ponedeljak, 13. marta na kućne adrese i na šalterima pošta, objavljeno je na sajtu Pio fonda.

   

Koncert solo pevača u MŠ "Jovan Bandur"

Izvor:Radio Pančevo,9.3.2017.

Tradicionalni koncert povodom Dana žena, u Muzičkoj školi će večeras od 18,30 h prirediti učenici solo pevanja profesorke Ivane Josić. Uz klavirsku saradnju profesorke Ane Milatović, oni će izvesti solo pesme i arije Šumana, Hacea, Varlamova i drugih autora.

   

Čestitka Željka Sušeca povodom 8. marta

Izvor:Radio Pančevo, 8.3.2017.

Željko Sušec, predsednik gradskog odbora Srpske napredne stranke Pančevo uputio je čestitku povodom 8. marta, Medjunarodnog praznika žena, u kojoj se navodi:

„Drage dame, 8. mart je Vaš praznik, ali to ne treba biti jedini datum posvećen Vama. Život Vam je podario brojne, ni malo lake uloge. Vi rađete, odgajate decu, borite se.Vi ste stub i temelj naših porodica, našeg društva.Vas krasi borbenost, požrtvovanje, odlučnost, posvećenost, energičnost.Od srca Vam čestitamo praznik i poručujemo da je Vaša ravnopravna uloga kako u društvenom, tako i u političkom životu izuzetno važna za napredak i razvoj jednog društva.

   

KUD "Stanko Paunović" u Švajcarskoj

Izvor:Radio Pančevo, 8.3.2017.

KUD „Stanko Paunović" gostovalo je u Soloturnu u Švajcarskoj, od 2. do 6. marta.U Švajcarsku je putovalo šezdeset dvoje članova prvog izvođačkog ansambla, narodnog i tamburaškog orkestra, koji su učestvovali na zajedničkom koncertu sa ansamblom domaćina SKUD-om „Petar Kočić", koji je održan u gradskoj koncertnoj dvorani.