Baner
Baner

92.1 Info

92.1fm STEREO

Predsednik Aleksandar Vučić danas u Pančevu

Izvor:Radio Pančevo, 1.6.2017.

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić će danas prisustvovati primopredaji 19 vozila Hamvi u kasarni „Narodni heroj Stevica Jovanović" u Pančevu.Ovo će biti prva aktivnost Vučića kao predsednika Srbije, a primopredaja je zakazana u 12 časova, saopštila je pres služba predsednika.

 

TOP na "Danima Vojvodine" u Beogradu

Izvor:Radio Pančevo, 1.6.2017.

Turistička organizacija Pančeva će predstaviti turističku ponudu našeg grada na manifestaciji "Dani Vojvodine" u Beogradu, od 1. do 3. juna. Organizator manifestacije na Trgu Republike je Turistička organizacija Vojvodine, a turistička ponuda Pančeva će biti promovisana u pagodi broj tri, od 12 do 19 časova.

   

Zalihe krvi u Transfuziji na minimumu

Izvor:Radio Pančevo, 1.6.2017.

Prema informaciji iz Službe za transfuziju zalihe krvi svih krvnih grupa, osim B pozitivne, su na minimumu.Dobrovoljni davaoci krv mogu dati radnim danima od 7 do 15 časova, kao i subotom od 8 do 13 sati.U Banatskom Novom Selu akcija dobrovoljnog davanja krvi zakazana je za subotu, 3. jun od 8 do 11 časova.

   

DJaci iz Kačareva prikupili najviše otpada

Izvor:Radio Pančevo, 31.5.2017.

Danas je završen 3. ciklus akcije "Sakupi i uštedi,videćeš da vredi", a najuspešniji su bili djaci OŠ "Žarko Zrenjanin" iz Kačareva koji su sakupili 21.66 kilograma reciklažnog otpada po učeniku.Akciju su pre tri godine pokrenuli Sekretarijat za zaštitu životne sredine Gradske uprave grada Pančeva i JKP Higijena, uz podršku JKP Zelenilo.

   

Preventivni pregledi u MZ Kotež 2.juna

Izvor:Radio Pančevo, 31.5.2017.

Dom zdravlja Pančevo će u petak, 2. juna od 8-10 časova u Mesnoj zajednici "Kotež" organizovati akciju preventivnih pregleda.Građani će imati priliku da izmere visinu, težinu, šećer, trigliceride i holesterol u krvi i obave kompletan preventivni pregled.

   

Uspeh dečijih ansambala "Paunovića"

Izvor:Radio Pančevo, 31.5.2017.

Na 56. Muzičkom festivalu dece Vojvodine koji je održan u Bačkoj Topoli, KUD „Stanko Paunović" NIS RNP osvojio je zlato u obe dečije kategorije, kao i tri specijalne nagrade.

   

Pančevo u medjunarodnom "Danu izazova"

Izvor:Radio Pančevo,30.5.2017.

Grad Pančevo će 31. maja učestvovati u Danu izazova, manifestaciji čiju realizaciju koordinira Međunarodna Asocijacija za Sport za sve, sa ciljem uključivanja što većeg broja građana u rekreativne aktivnosti. Suština programa Dana Izazova je nadmetanje dve žrebom izabrana grada ili opštine u tome ko će biti uspešniji u iniciranju i pokretanju većeg broja građana na vežbanje i aktivnost. Pančevo se nalazi u 3. kategoriji  od 100.000 do 250.000 stanovnika i u nacionalnoj konkurenciji takmičiće se sa Opštinom Rakovica.