Baner

Osamnaestogodišnjacima "Kultura na poklon" i 2018.

Izvor:Radio Pančevo, 31.5.2018.

Grad Pančevo svakom mladom sugrađaninu/ki, kada napuni 18 godina, dodeljuje poklon u vidu vaučera u vrednosti od 3.000 dinara, koje „slavljenici" mogu da iskoriste za odlazak na kulturne sadržaje koje organizuju ustanove kulture u Pančevu i naseljenim mestima na njegovoj teritoriji. „Kredit" vaučera će moći da se troši na posetu gostujućim predstavama, koncertima, muzičkim, pozorišnim, filmskim i drugim festivalima, izložbama, programima u oblasti književnosti, za članstvo u Gradskoj biblioteci Pančevo, kao i za druge kulturne programe koje organizuju Kulturni centar Pančeva, Dom omladine Pančevo, Narodni muzej Pančeva i druge ustanove kulture čiji je osnivač Grad Pančevo.

Na ovaj način, Grad Pančevo želi da afirmiše prave vrednosti u kulturi, podstakne mlade ljude da sudeluju u kulturnom životu naše lokalne zajednice i omogući im da se upoznaju sa kulturnom ponudom grada u kom žive i odrastaju.

U programu mogu da učestvuju svi mladi koji žive u Pančevu ili naseljenim mestima na njegovoj teritoriji, koji u 2018. godini pune 18 godina. U roku od mesec dana nakon 18. rođendana, slavljenik/ca može da se prijavi za učešće u programu KULTURA NA POKLON i preuzme svoj vaučer u Kancelariji za mlade (u Gradskoj upravi grada Pančeva). Vaučer će važiti godinu dana od dana preuzimanja. Za sve detaljnije informacije dostupni su telefoni 013/308-795 i 013/308-906, kao i mejl Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli .

Program realizuju Grad Pančevo i Kancelarija za mlade, u saradnji sa ustanovama kulture grada Pančeva.