Baner
Baner

Izmene režima saobraćaja i radnog vremena ugostiteljskih objekata zbog karnevala

Izvor:Radio Pančevo, 14.6.2018.

Povodom međunarodne i gradske manifestacije ''Internacionalni karneval Pančevo 2018'', koji će biti održan 15. i 16. juna, doći će do izmena režima saobraćaja I produženo radno vreme za ugostiteljske objekte, saopšteno je izUdruženja ''Prijatelji Pančeva", koje je organizator karnevala.

Zbog programa na centralnoj bini koja će biti postavljena u ulici Kej Radoja Dakića, u produžetku ulice Nikole Tesle/ Trg Đorđa Vajferta u Pančevu, biće zatvorena ulica Kej Radoja Dakića od ugla ulice Đura Jakšića do ul. Dr Svetislava Kasapinovića, 15. juna od 16 часова до 17. juna do 7 sati. Zbog međunarodne karnevalske povorke, 16. juna u Pančevu, biće zatvorena ulica Vojvode Radomira Putnika, i to: - od 15 časova zatvara se deo ulice Vojvode Radomira Putnika od Karađorđeve do Vojvode Petra Bojovića, radi postavljanja zaštitnih ograda i tehnike; - od 18 časova u celoj ulici Vojvode Radomira Putnika, ul. Miloša Trebinjca od ul. Miloša Obrenovića do ul. Vojvode R.Putnika, ul. Oslobođenja od kružnog toka do ul. Vojvode R.Putnika. Zbog kretanja i programa međunarodne karnevalske povorke za saobradaj će biti zatvorene ulica kojom se povorka kreće , kao i delovi ulica koje se ukrštaju sa ulicom Vojvode R. Putnika. Početak međunarodne karnevalske povorke je u 20 časova. Okupljanje karnevalskih grupa i učesnika je od 19 časova u ul. Miloša Trebinjca. Organizatori manifestacije mole stanare pomenutih ulica da, ako imaju potrebu da se kreću vozilima u navedeno vreme zatvaranja ulica, vozila izmeste pre zatvaranja ulica. Imajući u vidu da se očekuje veliki broj učesnika i posetilaca, mole se svi koje dolaze svojim vozilima, da se parkiraju na mestima predviđenim za parking, van ulica predviđenih za zatvaranje. U četvrtak, 14. juna vozači ne bi trebalo da parkiraju vozila na javnoj površini u produžetku ulice Nikole Tesle ka silosu, zbog postavljanja bine. U subotu, 16. juna ne treba parkirati vozila na javnoj površini kod Železničkog parka i silosa, zbog postavljanja i ispaljivanja vatrometa.

Organizatori manifestacije obaveštavaju ugostiteljske objekte koji posluju na teritoriji grada Pančeva da je, na osnovu Zaključka Gradonačelnika grada Pančeva, odobreno produženje radnog vremena svim ugostiteljskim objektima na teritoriji grada Pančeva, povodom manifestacije ''Internacionalni karneval Pančevo 2018'', tako da 15. i 16.juna ugostiteljski objekti mogu da rade do 03,00 sata narednog dana.