Baner

Lokal

Radio Pancevo

U Gimnaziji o monografiji "Mihajlo Pupin"

Izvor:Radio Pančevo, 27.3.2017.

U Gimnaziji "Uroš Predić" će 29. marta u 13,30 časova biti predstavljena monografija "Naučnik i patriota Mihajlo Idvorski Pupin", autora prof.dr Dragoljuba Martinovića i dr Dragoljuba Cucića. Knjigu je objavio Muzej Mihajla Pupina u Idvoru.

 

Objavljen dečji vodič kroz Pančevo

Izvor:Radio Pančevo, 27.3.2017.

Učenicima četvrtog razreda pančevačkih osnovnih škola će tokom ove sedmice biti podeljen prvi dečji vodič kroz Pančevo, pod nazivom "Šarena lica naših ulica". Ovo interaktivno izdanje, koje je realizovano uz finansijsku podršku Sekretarijata za javne službe i socijalna pitanja – Odsek za kulturu, informisanje, sport, brigu o maldima i civilni sektor, priredilo je Udruženje građana "Amarant", a ilustracije je uradio naš sugrađanin Miljan Đorđević.

   

Izložba kovačičke naivne umetnosti

Izvor:Radio Pančevo, 24.3.2017.

Izložba slika rodonačelnika i savremenika kovačičke naivne umetnosti „Karavan kovačičke naive", biće otvorena u nedelju 26. marta u 12 časova, na platou ispred Opštine Kovačica. Biće predstavljeni radovi 28 slikara, a događaju će prisustvovati visoki predstavnici republičke i pokrajinske vlade, kao i istaknuti umetnici iz kulturnog zivota Srbije.

   

Sajam zapošljavanja 29. marta u Pančevu

Izvor;Radio Pančevo, 24.3.2017.

Ovogodišnji Sajam zapošljavanja će biti održan u sredu 29. marta od 11 do 14 časova na Korzou, u Ulici Vojvode Živojina Mišića, a u slučaju loših vremenskih uslova u holu Gradske uprave.

   

Koncert Amire Medunjanin u KC-u

Izvor:Radio Pančevo, 24.3.2017.

Pevačica tradicionalnih bosanskih pesama, sevdalinki, Amira Medunjanin, prirediće koncert u Kulturnom centru Pančeva 26. marta, od 20 časova. Ovo je drugi put da Amira Medunjanin nastupa u Pančevu, a njen prvi koncert održan je krajem 2015. godine, u okviru turneje po Srbiji.Amira Medunjanin je karijeru započela u Holandiji i uspešno nastupa u zemljama Evrope.