Baner

Lokal

Radio Pancevo

Prva rata poreza za 2018. dospeva 14. februara

Izvor:Radio Pančevo, 7.2.2018.

Sekretarijat za poresku administraciju grada Pančeva obaveštava poreske obveznike koji ne vode poslovne knjige - fizička lica da 14. februara dospeva prva rata za porez na imovinu za 2018. godinu.

 

Nova kompanija u Pančevu počela sa radom

Izvor:Radio Pančevo, 7.2.2018.

Nakon pregovora i niza sastanaka između lokalne samouprave, odnosno Grada Pančeva i investitora, početkom 2018. godine u Pančevu je počeo sa radom novi investitor, austrijska kompanija EGSTON Sistem Elektroniks d.o.o. Pančevo.

   

Uhapšen Pančevac zbog neovlašćene proizvodnje i prometa oružja

Izvor:Radio Pančevo, 6.2.2018.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Pančevu uhapsili su i zadržali tridesetšestogodišnjeg sugrađanina, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.Prilikom pretresa stana osumnjičenog policija je pronašla pištolj, više komada municije različitog kalibra i dva molotovljeva koktela.Osumnjičeni će po isteku zadržavanja, uz krivičnu prijavu, biti sproveden nadležnom tužilaštvu u Pančevu, saopšteno je iz Policijske uprave.

   

Oboljenja slična gripu u blagom porastu

Izvor:Radio Pančevo, 5.2.2018.

U Južnobanatskom okrugu je od 22. do 28. januara ukupni intenzitet aktivnosti virusa sličnih gripu ispod praga srednjeg intenziteta , ali dvostruko viši u odnosu na prošlu nedelju i trend incidencije oboljenja sličnih gripu je u blagom porastu u opštinama Alibunar, Kovačica i Pančevo, saopštio je Zavod za javno zdravlje.

   

Poljoprivredne i vojne penzije 6. februara

Izvor:Radio Pančevo, 5.2.2018.

Isplata januarskih penzija za poljoprivredne i vojne penzionere će početi u utorak, 6. februara, objavljeno je na sajtu Pio fonda.