Baner

Lokal

Radio Pancevo

Orden Karadjordjeve zvezde Galeriji u Kovačici

Izvor:Radio Pančevo, 14.2.2017.

Predsednik Republike Srbije Tomislav Nikolić je povodom 15. februara, Dana državnosti, potpisao ukaze o odlikovanju ličnosti i institucija.

Ordenom Karađorđeve zvezde prvog stepena odlikovana je Galerija naivne umetnosti u Kovačici, za naročite zasluge u predstavljanju Republike Srbije i njenih građana i postignute rezultate u kulturnoj delatnosti, posebno u oblasti slikarstva.

Ordenom Karadjordjeve zvezde prvog stepena, odlikovani su i Olimpijski komitet Srbije i Paraolimpijski komitet Srbije .

 

Dežurstva Doma zdravlja 15. i 16. februara

Izvor:Radio Pančevo, 14.2.2017.

Tokom praznika Dana državnosti, koji se obeležava 15. i 16. februara, Zdravstvena ambulanta „Gornji grad"će raditi od 7 do 19 časova.Zdravstvene ambulante u naseljenim mestima će raditi u periodu od 7-12 h, osim Ivanova gde će Zdravstvena ambulanta dežurati od 7-10h.Služba stomatološke zdravstvene zaštite će raditi od 8-18h , dežurno pedijatrijsko odeljenje će biti Odeljenje za zdravstvenu zaštitu dece ( predškolski dispanzer) od 7-19h.Služba polivalentne patronaže dežura u vremenu od 7-13,30h, Služba kućnog lečenja od 7- 12h, Služba za laboratorijsku dijagnostiku od 7- 19h.Služba hitne medicinske pomoći će raditi u uobičajenom radnom vremenu- dvadeset četiri časa, saopšteno je iz pančevačkog Doma zdravlja.

   

Bez naplaćivanja parkinga tokom praznika

Izvor:Radio Pančevo, 14.2.2017.

U vreme proslavljanja Dana državnosti, 15. i 16. februara, radnici ,,Parking servisa  JKP Higijena neće kontrolisati naplatu parkiranja na zoniranim parkinzima u gradu.Zatvoreni parking na buvljaku će raditi uobičajeno, a pauk će biti u pasivnom dežurstvu uobičajenom u dane praznika

   

"Kožno" radi u Specijalističkom centru

Izvor:Radio Pančevo, 13.2.2017.

Dermatovenerološka služba od danas radi na spratu Specijalističkog centra Opšte bolnice Pančevo, u prostorijama 21,22 i 23, objavljeno je na sajtu pančevačke bolnice. Radno vreme "kožnog" je kao i do sada, od sedam do dvadeset časova.

   

Renoviran parohijski dom crkve Karla Boromejskog

Izvor:Radio Pančevo, 13.2.2017.

Renoviranje Parohijskog doma crkve Svetog Karla Boromejskog je završeno.Radovi su započeti u julu prošle godine, a renoviranje je obuhvatilo:hidroizolaciju, uvođenje parnog grajanja, zamenu prozora i vrata i krečenje. Nekadašnje kancelarije, sada su multifunkcionalna sala, koja će se koristiti za venčanja, krštenja, veronauku, a u planu je da na leto bude uradjena i nova fasada crkve.