Baner

Lokal

Radio Pancevo

Isplata penzija 24. i 26. juna

Izvor:Radio Pančevo, 23.6.2017.

Isplata drugog dela penzija za maj preko tekućih računa, počeće u subotu, 24. juna. Za penzionere koji primaju penzije na kućne adrese i na šalterima poštama, isplata će početi u ponedeljak, 26. juna, objavljeno je na sajtu Pio fonda.

 

Dolovo povremeno bez prirodnog gasa

Izvor:Radio Pančevo, 22.6.2017.

Zbog radova na izmeštanju kućnih gasnih priključaka u Dolovu, od večeras u 21 sat do petka u 16 časova, doći će do kratkotrajnog poremećaja u isporuci prirodnog gasa za sve potrošače koji se tim energentom snabdevaju sa Mesta isporuke Dolovo Selo, saopšteno je iz JP „Srbijagas". Nakon završetka radova biće uspostavljena normalna isporuka prirodnog gasa.

   

Promocija dualnog obrazovanja u RPK

Izvor:Radio Pančevo, 22.6.2017.

Regionalna privredna komora u saradnji sa Mašinskom školom „Pančevo", organizovala je za 23. jun u 12h sastanak sa privrednicima Grada Pančeva i Južnog Banata. Cilj sastanka je promocija obrazovnih profila sa elementima dualnog obrazovanja:bravar- zavarivač,operater mašinske obrade i mehaničar motornih vozila. O obrazovnim profilima će govoriti direktor Mašinske škole „Pančevo" Milorad Ilić .

   

Konkurs za mladi žiri Pančevo Film Festivala

Izvor:Radio Pančevo, 22.6.2017.

Pančevo Film Festival - PAFF. organizovao je konkurs za mladi žiri festivala. Za članove žirija se mogu prijaviti učenici srednjih škola iz Pančeva i okoline, kao i oni koji su nedavno završili srednju školu.

   

Medjunarodni dan protiv zloupotrebe droge

Izvor:Radio Pančevo, 22.6.2017.

Zavod za javno zdravlje Pančevo će obeležiti Međunarodni dan protiv zloupotrebe i nezakonite trgovine drogama 26. jun.U utorak, 27. juna od 19h u Crvenom krstu Pančevo, biće održano predavanje o veličini ovog problema u našem gradu. Slogan ovogodišnje kampanje je „Prvo saslušaj", i isti je kao 2016. godine. Na ovaj način se nastavlja sa ukazivanjem da je saslušati dete ili mladu osobu prvi i osnovni korak koji bi trebalo načiniti. kako bi im se pružila pomoć u zdravom odrastanju i bezbednom razvoju.