Baner

Lokal

Radio Pancevo

Fotokonkurs Zavoda za javno zdravlje "Objektivom kroz svet oko nas"

Izvor:Radio Pančevo, 17.4.2018.

Zavod za javno zdravlje Pančevo organizuje 8. fotokonkurs i izložbu fotografija "Objektivom kroz svet oko nas 2018", a tema je "Od plastike do fantastike".Izložba je posvećena Danu planete Zemlje i Svetskom danu zaštite životne sredine koji ove godine potenciraju priču o ograničenju upotrebe plastike koja zatrpava planetu, guši je i truje i ne može se razgraditi za čitav vek.Ideja je da ovom izložbom bude pokazana lepota prirode.

 

Zastoj proizvodnje u Petrohemiji zbog remontnih aktivnosti

Izvor:Radio Pančevo, 10.4.2018.

U "HIP-Petrohemiji" danas počinje planirani zastoj u radu proizvodnih postrojenja, koji će trajati do 10. maja 2018. godine. Period zastoja biće iskorišćen za realizaciju remontnih aktivnosti na procesnoj opremi u petrohemijskim fabrikama u Pančevu i Elemiru, kao i za izvođenje investicionih projekata u cilju poboljšanja energetske efikasnosti proizvodnje i smanjenja troškova proizvodnje.

   

Dežurne službe Doma zdravlja tokom prazničnih dana

Uzvor:Radio Pančevo, 6.4.2018.

Tokom prazničnih dana za Uskrs, od 6. do 9. aprila, dežurne službe Doma zdravlja Pančevo će imati sledeće radno vreme:Dežurna ambulanta u Pančevu je Zdravstvena ambulanta ,,Gornji grad", od 7 do 19 sati. Ambulante u selima rade od 7 do 12 časova, osim u Ivanovu, gde ambulanta dežura do 10h.Služba stomatološke zdravstvene zaštite dežura od 8 do 18 sati,dežurno pedijatrijsko odeljenje je Odeljenje za zdravstvenu zaštitu školske dece od 7 do 19 sati.Služba polivalentne patronaže i Služba kućnog lečenja dežuraju od 7 do 12 sati. Služba za laboratorijsku dijagnostiku radi od 7 do 19 sati.Služba hitne medicinske pomoći radi u običajenom radnom vremenu od 00 do 24 časa.

 

   

Izmene u režimu saobraćaja na raskrsnici D.Tucovića i Knićaninove ulice

Izvor:Radio Pančevo, 5.4.2018.

Zbog radova na izgradnji gradskog fekalnog kolektora u periodu od 10. aprila do 15. maja, doći će do izmene režima saobraćaja na raskrsnici ulica Dimitrija Tucovića i Knićaninove.Neće biti potpune obustave saobraćaja, već će biti zatvorena krajnja desna saobraćajna traka na silasku sa nadvožnjaka (Jabučki put) prema raskrsnici ulica Dimitrija Tucovića i Knićaninove.Traka za skretanje „u levo" na prilazu pomenutoj raskrsnici sa nadvožnjaka će se koristiti i za kretanje „pravo". Saobraćaj će biti regulisan privremenom saobraćajnom signalizacijom.

   

Bez naplate parkiranja na Uskrs

Izvor:Radio Pančevo, 5.4.2018.

U vreme uskršnjih praznika-petak, subota, nedelja i ponedeljak, radnici ,,Parking servisa« JKP ,,Higijena« Pančevo neće kontrolisati naplatu parkiranja na zoniranim parkinzima u gradu.Zatvoreni parking na buvljaku neće raditi u petak i nedelju. Pauk će biti u pasivnom dežurstvu uobičajenom u dane praznika.