Baner

Lokal

Radio Pancevo

Uplata druge rate poreza do 15.maja

Izvor:Radio Pančevo, 5.5.2017.

Rok za uplatu druge rate poreza na imovinu za 2017. godinu je ponedeljak, 15. april. Rešenja sa utvrđenim porezom na imovinu, kao i uplatnice, poslate su na preko 47 hiljada adresa.

 

Aprilske penzije od 10.maja

Izvor:Radio Pančevo, 5.5.2017.

Isplata prvog dela aprilskih penzija počeće 10. maja preko tekućih računa.Na kućne adrese i na šalterima pošta isplata će početi 11. maja, objavljeno je na sajtu Pio fonda.

   

Obeležavanje Dana Muzičke škole

Izvor:Radio Pančevo, 5.5.2017.

Muzička škola "Jovan Bandur" će povodom Dana škole prirediti ciklus koncerata od 11. do 13. maja, čime će biti obeleženo 67 godina rada.

   

Izložba instalacija "Mrtva voda"

Izvor:Radio Pančevo, 5.5.2017.

U Galeriji savremene umetnosti će u 19 časova biti otvorena izložba instalacija Gorana Despotovskog „Mrtva voda". Goran Despotovski je diplomirao i magistrirao slikarstvo na Akademiji umetnosti u Novom Sadu. Izlagao je na pedeset samostalnih i više kolektivnih izložbi u zemlјi i inostranstvu. Profesor je na Akademiji umetnosti Univerziteta u Novom Sadu na Katedri za slikarstvo.Izložba će biti otvorena do 17.maja.

   

Medjunarodni dan babica 5. maj

Izvor:Radio Pančevo, 4.5.2017.

Dom zdravlja Pančevo će u petak 5. maja obeležiti Međunarodni dan babica. Babice će svoj dan proslaviti radno, sobzirom da su prostorije za psihofizičku pripremu trudnica nedavno renovirane i da je program pripreme za trudnice zaživeo.Međunarodni dan babica obeležava se od 1992. godine, sa ciljem promovisanja profesije kroz različite aktivnosti.