Baner

Lokal

Radio Pancevo

Autobusima ATP-a do Herceg Novog

Izvor:Radio Pančevo, 4.7.2017.

U Autotransportnom preduzeću Pančevo su i ovoga leta uvedeni polasci za Crnu Goru. Do početka septembra, ATP će svakodnevno prevoziti putnike do Budve i Herceg Novog. Polasci iz Pančeva su u 20 časova, a cena povratne karte 4.300 dinara.

 

Raspisan konkurs NIS-a "Zajednici zajedno"

Izvor:Radio Pančevo, 4.7. 2017.

Kompanija NIS raspisala je javni konkurs u okviru programa „Zajednici zajedno" za finansiranje projekata u lokalnim samoupravama u kojima posluje.Konkurs će trajati do 8. septembra, a pravo na učešće imaju sve organizacije civilnog društva, javne ustanove, mesne zajednice i gradske opštine iz 11 gradova i opština u Srbiji: Beograd, Novi Sad, Čačak, Niš, Pančevo, Zrenjanin, Kikinda, Kanjiža, Srbobran, Žitište i Novi Bečej.

   

Upis u srednje škole 4. i 5. jula

Izvor:Radio Pančevo, 3.7.2017.

Upis učenika u srednje škole u prvom upisnom krugu, biće održan 4. i 5. jula, od 8 do 15 časova.Za upis je potrebno dostaviti uverenje o položenom završnom ispitu, svedočanstvo o završenom osnovnom obrazovanju i izvod iz matične knjige rodjenih. Za upis u stručne škole potrebno je i lekarsko uverenje o zdravstvenom stanju učenika.

   

Letnji režim rada u JKP "Higijena"

Izvor:Radio Pančevo, 30.6.2017.

U vreme ekstremno visokih temperatura u poslednjih desetak dana, u JKP ,,Higijena" Pančevo na snazi je letnji režim rada. Za radnike pogona ,,Čistači", ,,Iznošenje otpada" i ,,Parking servisa" prepodnevna smena počinje umesto u sedam, sat vremena ranije i traje do podneva. Popodnevni rad počinje u 17 časova i završava se u 21 čas. „Higijena" letnji režim rada primenjuje poslednjih pet godina i iskustvo svedoči da se ovakvom organizacijom i zalaganjem radnika na terenu svi poslovi završe na vreme, a što je najvažnije, radnici nisu izloženi opasnosti da im pozli.Takođe, tokom radnog dana zaposlenima se na terenu dele rashlađeni napici, saopšteno je iz JKP „Higijena".

   

Zatvorena raskrsnica Ž.Zrenjanina i Ž.Fogaraša

Izvor:Radio Pančevo, 30.6.2017.

Raskrsnica Ulica Žarka Fogaraša i Žarka Zrenjanina biće zatvorena za saobraćaj do 5. jula zbog havarije na fekalnoj kanalizaciji, saopšteno je iz JKP „Vodovod i kanalizacija".