Baner

Lokal

Radio Pancevo

Kuće sa okućnicom za 12 porodica

Izvor: Radio Pančevo, 22.12.2016.

Dvanaest izbegličkih porodica potpisalo je ugovor sa Gradom o dodeli bespovratne pomoći za kupovinu seoske kuće sa okućnicom. Tom prilikom gradonačelnik Saša Pavlov je istakao da je ovo još jedan rezultat uspešne saranje i naveo da je u prethodnih 25 godina grad Pančevo primio je oko 12.000 izbeglica, kojima je preko Povereništva za izbeglice, zajedno sa Komesarijatom za izbeglice i migracije RS i međunarodnim humanitarnim organizacijama, pokušao da pomogne, kako u vidu pružanja humanitarne i novčane pomoći, tako i u rešavanju stambenog pitanja izbeglih i interno raseljenih lica.

 

U Vršcu pune čekaonice bolesnih

Izvor: Radio Pančevo, 22.12.2016.

U Vršcu vlada virus gripa.Čekaonice su pune bolesnih, među kojima neretko na pregled čeka i više članova jedne porodice. Dnevno kroz odeljenje opšte prakse u Domu Zdravlja prođe više od 400 pacijenata. Od virusa boluju i zaposleni lekari i sestre, pa je i stručna služba desetkovana.

   

Novogodišnja izložba Dnevnog boravka "Neven"

Izvor:Radio Pančevo, 22.12.2016.

Novogodišnja izložba radova korisnika i zaposlenih u Dnevnom boravku „Neven" ŠOSO „Mara Mandić", biće otvorena u petak 23. decembra u 11 časova.Izložbu će svečano otvoriti gradski većnik sa socijalna pitanja Milenko Čučković, uz prisustvo gradonačelnika Pančeva Saše Pavlova.Ovom prilikom dnevnom boravku „Neven" će biti uručena i veća količina dečije odeće koju poklanja Dragan Đurić, vlasnika firme „Mocadd 011" iz Beograda.

   

Edukacija o apliciranju na konkurs iz oblasti sporta

Izvor:Radio Pančevo, 22.12.2016.

Edukacija o popunjavanju konkursne dokumentacije, povodom Javnog konkursa za sufinansiranje programa i projekata u oblasti sporta u gradu Pančevu za 2017.godinu, organizovana je za ponedeljak, 26. decembar od 17h u Gradskoj upravi.Iz Gradske uprave pozivaju zainteresovane pojedince i sportske organizacije sa teritorije grada Pančeva da prisustvuju edukaciji.

   

Policija Pančeva zaplenila preko tri tone duvana

Izvor:Radio Pančevo, 21.12.2016.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Pančevu zaplenili su tri tone i i 200 kilograma sušenog duvana u listu Duvan je pronađen juče u pretresu kuća i drugih prostorija muškaraca starosti 59 i 64 godine iz okoline Pančeva.Zbog postojanja osnovane sumnje da su izvršili krivično delo nedozvoljeno skladištenje robe, policija će protiv njih podneti krivičnu prijavu nadležnom tužilaštvu u Pančevu.