Baner

Lokal

Radio Pancevo

Pripreme za rekonstrukciju Specijalne bolnice u Kovinu

Izvor:Radio Pančevo, 20.4.2017.

Pokrajinski sekretar za zdravstvo doc. dr Zoran Gojković, posetio je Specijalnu bolnicu za psihijatrijske bolesti „Kovin", tokom koje se upoznao se aktuelnim problemima u radu ove zdravstvene ustanove.

 

Raspored odnošenja otpada za 20.april

Izvor:Radio Pančevo, 20.4.2017.

U okviru prolećne akcije sakupljanja i odnošenja kabastog otpada JKP "Higijena", 20.aprila je od 7 do 15 časova na rasporedu naselje Vojlovica, ulice 7.jula, Janka Čmelnika, Dobrovoljačka, Grobljanska, Boračka ,Poljska i naselje „Topola".Za dodatne informacije, gradjani se mogu obratiti na telefone 327-010 i 310- 931.

   

Promocija knjige "Ogledala Lune" u Galeriji

Izvor:Radio Pančevo, 20.4.2017.

Predstavljanje knjige "Ogledala Lune" Saše Rakezića, Gorana Tarlaća i Slobodana Tišme, biće održana 21. aprila od 19 sati u Galeriji savremene umetnosti.Biografska knjiga „Ogledala Lune" posvećena je čuvenoj novosadskoj grupi "Luna".

   

Besplatna obuka o upravljanju otpadom u RPK

Izvor:Radio Pančevo, 19.4.2017.

U Regionalnoj privrednoj komori će 20. aprila od 11 časova biti održana besplatna obuka o zakonskoj obavezi izveštavanja i popunjavanju aplikacije i dokumentacije,vezano za otpad. Obuka je organizovana u saradnji sa Agencijom za zaštitu životne sredine.

   

Dve izložbe u Galeriji Bate Mihailovića

Izvor:Radio Pančevo, 19.4.2017.

U Galeriji Milorada Bate Mihailovića će 20. aprila u 19 sati biti otvorene dve samostalne izložbe.Umetnica iz Beograda Vladislava Krstić će predstaviti skulpture, reljefe i crteže, a umetnica iz Banja Luke Tatjana Ratković Bosnić će prikazati grafike.Izložbe će biti otvorene do 28.aprila.