Baner

Lokal

Radio Pancevo

Za 24 sata u Pančevu DVE saobraćajke

Pančevo, 16. aprila 2010. (Radio Pančevo) - U poslednja 24 sata u Pančevu su se dogodile dve saobraćajne nesreće. U prvoj, sinoć oko 18 časova dogodio se lančani sudar na Bavaništanskom putu, u kojoj su dve osobe povređene. “Nakon ukazane lekarske pomoći puštene su kući”, izjavio je za Radio Pančevo pomoćnik komdira saobraćajne policije Goran Krasavčević.

 

Građevinski materijal za izbeglice

Gradska stambena agencija, raspisala je konkurs za dodelu pomoći u građevinskom materijalu za izbegla i raseljena lica, za rešavanje stambenog pitanja. Dokumentaciju za podnošenja zahteva možte preuzeti na šalterima agencije a rok za podnošenje prijave za dodelu pomoći je 30. april.
   

POSKUPLJUJE PAUK

 

Od 1.maja poskupeće intervencija pauka u slučaju nepropisnog parkiranja. Umesto dosadašnje cene od 5.000 dinara, vozači će ovu uslugu plaćati 9.000 dinara. Ovo poskupljenje predviđa Zakon o bezbednosti saobraćaja, a cene su jedinstvene u celoj zemlji i zavise od kilaže četvorotočkaša.

   

Srbijagas ipak NEĆE obustaviti isporuku gasa Grejanju

Pančevo, 15. aprila 2010. (Radio Pančevo) - Do najavljenog isklučenja gasa sutra u Pančevu ipak neće doći jer je postignut dogovor između Grejanja i Srbijagasa, rekao je za naš program direktor Grejanja Zoran Ašanin. Grejanje je juče dobilo obaveštenje od Srbijagasa da će isporuka energenta biti obustavljena, što je pretilo da Pančevo ostane bez grejanja, a Kotež II bez tople vode.

   

Gradonačelnica - hitno rešiti problem bahatih vozača u D. Tucovića

Pančevo, 15. aprila 2010. (Radio Pančevo) - Stanovnici ulica Ive Kurjačkog i Dimitrija Tucovića danas su predali peticiju sa oko 300 potpisa gradonačelnici Vesni Martinović i zatražili da se na uglu ovih ulica hitno postavi semafor.