Baner

Lokal

Radio Pancevo

Provera zdravstvenog stanja u Gradskom parku

Svetski dan zdravlja, 7. april, biće obeležen sutra u Pančevu, a ovogodišnja tema posvećena je zdravlju ljudi u gradskim sredinama. To znači da će Pančevci moći da u gradskom parku od 12 sati, provere svoje zdravstveno stanje, izmere pritiska, nivo šećera i masnoće u krvi. A u vozilu Hitne pomoći na raspolaganju biće EKG aparat i kradiloški pregled, koji će obavljati većnik zadužen za zdravstvo dr Novica Dorđević.

 

Proverite na Internetu da li su vam uplaćeni doprinosi

Pančevo, 08. april 2010. (Radio Pančevo) -  Svi zaposleni preko Interneta mogu da provere da li im je poslodavac uplatio doprinose za zdravstveno osiguranje, saopšteno je iz Republičkog zavoda za zdravstveno osiguranje.

   

LDP traži izbore, DS rešenje najavljuje na prvoj narednoj sednici Skuštine grada

            Predrag Patić, šef odborničke grupe LDP-a u Skupštini grada Pančeva i menadžer stranke pozvao je u emisiji „Kvorum“ na radio Pančevu gradsku vlast da u najkraćem roku raspiše vanredne lokalne izbore.

   

Šta je uzrok pomora ribe u Azotarinom kanalu?

Pančevo, 07. april 2010. (Radio Pančevo) -  Hidrometeorloški zavod utvrdiće za 15-ak dana šta je uzrok pomora ribe u Azotarinom kanalu. Olga Šipovac iz Gradskog sekretarijata za ekologiju izjavila je za Radio Pančevo da je uginulo oko 10 do 15 kilograma ribe.

   

Higijena i danas odnosi kabasto smeće

Pančevo, 07. april 2010. (Radio Pančevo) - Higijena sprovodi akciju April mesec čistoće u okviru koje će radnim danima odnositi kabasto smeće. Radnici će od 7 do 15 sati odnositi stari nameštaj, belu tehniku, ambalažu, staru limariju, gume, sve osim građevinskog šuta.