Baner

Lokal

Radio Pancevo

Radionice za decu "Pokladne maske"

Izvor:Radio Pančevo, 9.2.2018.

Pedagoško odeljenje Narodnog muzeja Pančevo organizovaće od 12. do 14. februara radionice za decu pod nazivom "Pokladne maske". Na radionicama će učestvovati đaci nižih razreda OŠ "Đura Jakšić" i "Jovan Jovanović Zmaj", kao i deca iz vrtića "Kekec".

 

Uhapšen zbog proizvodnje i prometa droge

Izvor:Radio Pančevo, 8.2.2018.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Pančevu uhapsili su tridesetogodišnjeg muškarca, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

Policija je juče, prilikom pretresa stana osumnjičenog u okolini Pančeva, pronašla oko

111 grama amfetamina, 18 grama marihuane i digitalnu vagicu za merenje.

Po nalogu nadležnog tužioca protiv osumnjičenog biće podneta krivična prijava u redovnom postupku, saopšteno je iz PU Pančevo.

   

Svakodnevno gore kontejneri u Pančevu

Izvor:Radio Pančevo, 8.2.2018.

I pored stalnih molbi građanima koji imaju peći na čvrsto gorivo da vreo pepeo ne bacaju u kontejnere ili pored njih, ne prođe dan a da u gradu ne gori nekoliko posuda za smeće.Tokom ove nedelje svakodnevno su goreli kontejneri od pet kubika na dve lokacije: na Utvinom aerodromu, tačnije na uglu 7. jula i Prešernove i raskrsnici Ulica Mihajla Petovića Alasa i Stevana Sremca.Kontejneri od 1,1 kubika goreli su kod Staklare, u Miloša Trebinjca ispred Bolnice, ispred vrtića ,,Petar Pan" na Misi i Ulici Milutina Bojića na Strelištu.

   

Izložba Srdjana Radojkovića u Pančevu

Izvor:Radio Pančevo, 8.2.2018.

U Galeriji Milorada Bate Mihailovića će 12. februara u 18h biti otvorena izložba " Ikone i pokrovi" Srdjana Radojkovića.Izložba će biti otvorena do 2. marta, a vodjenje kroz izložbu je zakazano za 24. februar od 18 časova.

   

Isplata januarskih penzija 8. i 10. februara

Izvor:Radio Pančevo, 8.2.2018.

Isplata prvog dela penzija za januar, počeće danas na šalterima pošta i na kućne adrese. Isplata preko tekućih računa će početi 10. februara, objavljeno je na sajtu Pio fonda.