Baner

Lokal

Radio Pancevo

Uhapšen sedamnaestogodišnjak osumnjičen za ubistvo na Misi

Izvor:Radio Pančevo, 8.12.2017.

Brzom i efikasnom akcijom, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Pančevu, pronašli su i uhapsili sedamnaestogodišnjaka iz Pančeva, zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično delo ubistvo.

Sumnja se da je on sinoć, oko 20 sati, posle svađe, oštrim predmetom naneo ubodne rane šesnaestogodišnjem mladiću, koji je od zadobijenih povreda preminuo na licu mesta.

Osumnjičeni je, uz krivičnu prijavu, priveden sudiji Višeg suda za maloletnike u Pančevu, saopšteno je iz Policijske uprave Pančevo.

 

Pančevo potpisnik Protokola o saradnji protiv nasilja nad ženama

Izvor:Radio Pančevo, 8.12.2017.

Tokom trajanja globalne kampanje "16 dana aktivizma protiv nasilja nad ženama" juče je u Beogradu potpisan Protokol o saradnji na realizaciji projekta ONAsnaživanje između Fonda B92, Grada Pančeva ,Grada Sremska Mitrovica, i Grada Sombora, kao i sa centrima za socijalni rad iz ovih gradova.

   

O rešavanju problema pasa lutalica u Privrednoj komori Srbije

Izvor:Radio Pančevo, 7.12.2017.

U Privrednoj komori Srbije održana je sednica Odbora Grupacije zoohigijena, kojoj su prisustvovali predstavnici komunalnih preduzeća iz pet gradova Srbije, medju kojima je i Pančevo.

   

Predavanje o kontroli sadržaja soli u ishrani

Izvor:Radio Pančevo, 7.12.2017.

Zavod za javno zdravlje Pančevo u saradnji sa Institutom za javno zdravlje Vojvodine organizuje predavanje "Kontrola sadržaja soli u obrocima društvene ishrane na teritoriji AP Vojvodine". Predavanje će biti održano u ponedeljak, 11. decembra u Gradskoj upravi, od 11,30h.Predavanje je namenjeno lekarima, medicinskim sestrama, tehničarima, zdravstvenim radnicima i saradnicima.

   

Četrdeset stambenih jedinica u zakup izbeglim licima

Izvor:Radio Pančevo, 6.12.2017.

U okviru Regionalnog stambenog programa, 7. decembra će biti objavljen Javni poziv za dodelu pomoći za rešavanje stambenih potreba izbeglih lica,davanjem četrdeset stambenih jedinica u zakup na odredjeno vreme na teritoriji Grada Pančeva, sa mogućnošću kupovine. Javni poziv će biti objavljen na oglasnim tablama grada Pančeva, mesnih zajednica, internet stranici grada Pančeva i Komesarijata za izbeglice i migracije www.kirs.gov.rs,