Baner

Lokal

Radio Pancevo

Kartice zdravstvenog osiguranja za preuzimanje u RFZO

Izvor:Radio Pančevo, 21.7.2017.

Kartice zdravstvenog osiguranja koje su spremne za uručenje,a za koje su zahtevi podneti do kraja aprila 2017. naši sugradjani mogu da preuzmu u Filijali Pančevo Republičkog fonda za zdravstveno osiguranje, u Ulicu Žarka Zrenjanina broj 14. Radno vreme je radnim danima od 7,30 do 15,30 sati.Na teritoriji grada Pančeva za preuzimanje je preostalo još dvanaest hiljada kartica Da bi gradjani mogli da preuzmu karticu, neophodno je da ponesu važeću ličnu kartu ili staru zdravstvenu knjižicu, saopšteno je iz RFZO Filijale Pančevo.

 

Uspeh akcije "Ares" i u Pančevu

Izvor:Radio Pančevo, 21.7.2017.

U nastavku akcije "Ares" procesuirano je više od 470 osoba, koje se sumnjiče da su počinile brojna krivična dela, medju kojima su neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, nedozvoljeno držanje oružja, prevara, primanje i davanje mita, teške krađe i druga krivična dela, izjavio je ministar unutrašnjih poslova Nebojša U ekskluzivnom intervjuu za regionalnu RTV Pančevo, zamenik načelnika PU Pančevo Stevan Čigoja izjavio je da je tokom akcije "Ares" procesuirano 70 lica, da je izvršen isti broj pretresa, a da su pritvori određeni za 22 lica.

   

Nagradjeni najbolji studenti grada

Izvor:Radio Pančevo, 21.7.2017.

I ove godine,Grad Pančevo je nagradio svoje najbolje studente, koji su na završnoj godini četvorogodišnjih (ili dužih) studija na fakultetitma čiji je osnivač Republika Srbija i čija je prosečna ocena iznad 9,00. Nagradu u visini od 30.000 dinara dobilo je 24 studenta.Ideja o nagradi za najbolje studenata potekla je iz Regionalnog centra za talente i Kancelarije za mlade Grada Pančeva, a ustanovljena je 2007. godine.Imena najboljih studenata objavljena su na sajtu grada.

   

Poremećaj u isporuci prirodnog gasa u Pančevu

Izvor: Radio Pančevo, 20.7.2017.

U petak, 21.jula će doći do poremećaja u isporuci prirodnog gasa od 10,30 do 19 časova, za potrošače koji se snabdevaju sa stanice Pančevo- Grad, saopšteno je iz JP „Srbijagas".Do poremećaja u isporuci gasa će doći zbog intervencije na sanaciji oštećenja na gasnoj instalaciji u krugu objekta Glavni razvodni čvor. Po završetku radova će biti uspostavljena normalna isporuka gasa.

   

Glogonj u petak bez vode

Izvor:Radio Pančevo, 20.7.2017.

Zbog planiranih radova, Glogonj će u petak, 21. jula biti bez vode od 9 časova, do završetka radova. Cisterna sa pijaćom vodom će biti parkirana u centru sela, saopšteno je iz JKP „Vodovod i kanalizacija".