Baner

Lokal

Radio Pancevo

Javni poziv za petrohemijski kompleks

Izvor:Radio Pančevo, 30.3.2017.

Ministarstvo privrede je danas, u skladu sa Zakonom o privatizaciji i na osnovu Zaključka Vlade i Odluka Nadzornog odbora JP Srbijagas, objavilo javni poziv za prikupljanje pisama zainteresovanosti za preduzeća iz petrohemisjkog kompleksa: HIP Azotara i HIP Petrohemija iz Pančeva, MSK iz Kikinde. Rok za dostavljanje pisama zainteresovanosti je 3. maj 2017. godine.

 

Danas isplata studentskih stipendija i kredita

Izvor:Radio Pančevo, 30.3.2017.

Danas počinje isplata studentskih stipendija i kredita za mart. Mesečni iznosi studentskih kredita i stipendija iznose 8.400 dinara, saopšteno je iz Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja

   

Bespovratna sredstva za poljoprivrednike

Izvor:Radio Pančevo, 30.3.2017.

U Pokrajinskoj vladi u Novom Sadu će u 12 časova biti uručeni ugovori o bespovratnim sredstvima poljoprivrednicima Vojvodine, po osnovu četiri konkursa. Reč je o konkursuima: za dodelu sredstava za sufinansiranje nabavke konstrukcija i opreme za biljnu proizvodnju u zaštićenom prostoru, za sufinansiranje nabavke opreme za navodnjavanje i izgradnju eksploatacionih bunara, za opremanje stočarskih farmi kao i konkursu za dodelu sredstava za sufinansiranje investicija u pčelarstvo .

   

Kvartet Sensartika u KC-u

Izvor:Radio Pančevo, 30.3.2017.

U Kulturnom centru će od 19 časova koncert prirediti Kvartet Sensartika. Kvartet je formiran 2012. godine u Beogradu i do sada je održao preko 90 koncerata širom Srbije, Mađarske, Rumunije i Austrije. Kvartet je objavio dva albuma u ediciji Centra za muziku Kolarčeve zadužbine.

   

Održan Sajam zapošljavanja u Pančevu

Izvor:Radio Pančevo, 30.3.2017.

U Pančevu je juče održan Sajam zapošljavanja, koji je okupio 34 preduzeća, koja su zainteresovana  za zapošljavanje 188 radnika. čevu.Sajam je organizovao Grad Pančevo, u saradnji sa Nacionalnom službom za zapošljavanje, a od prošlogodišnjeg Sajma do danas, u Pančevu je zaposleno 1.300 radnika.