Baner

Lokal

Radio Pancevo

Subvencije za samozapošljavanje u Vojvodini

Izvor:Radio Pančevo, 3.5. 2017.

AP Vojvodina je raspisala Javni poziv za dodelu subvencije za samozapošljavanje u 2017. godini, koja se dodeljuje nezaposlenom licu prijavljenom na evidenciju Nacionalne službe za zapošljavanje na teritoriji Vojvodine.

 

Preduzeti mere zaštite u slučaju nevremena

Izvor:Radio Pančevo, 3.5.2017.

Na osnovu meteorološkog upozorenja izdatog od strane Republičkog hidrometeorološkog zavoda, do kraja sedmice se očekuje nestabilno vreme, mestimično sa pljuskovima i grmljavinom, a lokalno uz intenzivnije grmljavinske procese očekuje se pojava grada.

Gradski Štab za vanredne situacije Grada Pančeva obaveštava građane da preduzmu mere na zaštiti imovine, a javno-komunalnim preduzećima je naloženo da budu u pripravnosti sa ciljem preduzimanja mera u slučaju potrebe.Gradjađani su pozvani da prate informacije o vremenskoj prognozi i
upozorenja izdata od strane Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

   

Isplata zanatskih, poljoprivrednih i vojnih penzija

Izvor:Radio Pančevo, 3.5.2017.

Isplata aprilskih penzija za samostalne delatnosti će početi u četvrtak, 4. maja. U subotu, 6. maja počeće i isplata poljoprivrednih i vojnih penzija, objavljeno je na sajtu Pio fonda.

   

Izložba "Crno polje" u Galeriji Bate Mihailovića

Izvor:Radio Pančevo, 3.5.2017.

Izložba crteža "Crno polje" Dragane B. Stevanović i Gorana Jureše, biće otvorena četvrtak ,4. maja u 19 časova u Galeriji Milorada Bate Mihailovića.Dragana Stevanović će predstaviti crteže iz različitih ciklusa, koji su nastajali u proteklih desetak godina, a Goran Jureša crteže velikih formata iz ciklusa "Hana Kšiževska". Ciklus je nazvan po imenu žrtve iz prve pripovetke Danila Kiša u knjizi „Grobnica za Borisa Davidoviča". Izložba dvoje akademskih umetnika iz Novog Sada, biće otvorena doi 19. maja.

   

Održan Prvomajski turnir u mini rukometu

Izvor:Radio Pančevo, 3.5.2017.

Prvi Prvomajski turnir u mini rukometu za decu 2006. godišta i mladju, održan je u Hali sportova u Pančevu.Učestvovalo je stotinu dece iz pet klubova Južnog Banata: Banatskog Brestovca, Dolova, Banatskog Karlovca, Ženskog rukometnog kluba Pančevo i Rukometnog kluba Dinamo.Cilj turnira u organizaciji RK Dinamo je druženje kroz sport.