Baner

Lokal

Radio Pancevo

Tribine "Sačuvaj glavu-ostani na motociklu bezbedan"

Izvor:Radio Pančevo, 23.1.2017.

U okviru realizacije Projekta "Sačuvaj glavu – ostani na motociklu bezbedan", biće održane interaktivne obrazovne tribine za učenike srednjih škola u Pančevu. Projekat je namenjen unapređenju obrazovanja i vaspitanja iz oblasti bezbednosti u saobraćaju učenika završnih razreda srednjih škola u gradu Pančevu. U utorak, 24. januara će od 12,30h biti održana tribina u Elektrotehničkoj školi "Nikola Tesla". U sredu, 25. januara od 12,30h tribina je zakazana u Mašinskoj školi "Pančevo", a u utorak, 31. januara u 12,45h u Gimnaziji "Uroš Predić".

 

Isplata penzija 25.januara

Izvor:Radio Pančevo, 23.1.2017.

Isplata drugog dela penzija za decembar, počeće u sredu 25. januara preko tekućih računa, kao i na kućne adrese i na šalterima pošta, objavljeno je na sajtu PIO fonda.

   

ATP vraća dva polaska za Opovo

Izvor:Radio Pančevo, 23.1.2017.

Autotransportno preduzeće Pančevo će od 1. februara vratiti dva polaska autobusa iz Pančeva za Opovo. U pitanju su svakodnevni polasci u 14,30 časova i polasci u 17 časova radnim danima.Ovaj red vožnje će važiti do kraja godine, regulisano je Sporazumom koji je potpisan izmedju Opštine Opovo i ATP-a. Polaske će sufinansirati Opština Opovo, a cena karte će za putnike ostati ista.

   

Valentin Mik dobitnik povelje "Eminesku"

Izvor:Radio Pančevo, 23.1.2017.

Pisac i novinar iz Pančeva Valentin Mik,dobitnik je ovogodišnje povelje "Eminesku",za celokupan književni rad i doprinos novinarstvu. Povelju dodeljuje Književno-umetničko društvo "Tibiscus" iz Uzdina, u okviru manifestacija "Dragul meu Emin", koja je odžana devetnaesti put, a posvećenaje je poznatom rumunskom pesniku Mihaju Eminesku.

   

Konkurs za volonterske akcije "Volonterski izazov"

Izvor:Radio Pančevo, 23.1.2017.

Regionalni volonterski centar Pančevo otvorio je konkurs za volonterske akcije „Volonterski izazov". Konkurs se odnosi na akcije koje su realizovane na teritoriji Srbije u periodu od 1. novembra 2016. godine do 1. oktobra 2017. godine, a otvoren je do 15. oktobra.