Baner

Lokal

Radio Pancevo

Pavlov i Kiš: Sve najbolje u 2017. godini

Izvor: Radio Pančevo, 31.12.2016.

Gradonačelnik Saša Pavlov i predsednik Skupštine poželeli su svim sugrađanima srećnu Novu godinu. "Drage sugrađanke i sugrađani, neka vam Nova godina donese dobro zdravlje, mnogo ljubavi, uspeha i sreće i nove šanse za napredak na ličnom, porodičnom i profesionalnom planu. Provedite božićne i novogodišnje praznike u dobrom raspoloženju, sa svojim najdražima i najbližima i u 2017. godinu uđite puni entuzijazma, energije i volje da radite na sebi, sa verom u sebe, u druge i u zajednicu. Sve najbolje u novoj godini žele vam, gradonačelnik Saša Pavlov i predsednik Skupštine Tigran Kiš, navodi se u čestitki. 

 

Sušec: Puno zdravlja, ljubavi i mira

Izvor: Radio Pančevo, 31.12.2016.

Predsednik gradskog odbora Srpske napredne stranke Pančevo i narodni poslanik u Vladi Srbije Željko Sušec čestitao je novu 2017. godinu svim Pančevcima i građanima Južnog Banata"

   

NIS planira velike investicije

Izvor: Radio Pančevo, 31.12.2016.

Vrednost investicija NIS-a u narednoj godini procenjuje se na više od 28 milijardi dinara, izjavio je generalni direktor Naftne industrije Srbije, Kiril Kravčenko.Kravčenko dodaje da će sa investicijama biti nastavljeno i 2018. i 2019. kada NIS planira da uloži još oko 80 milijardi dinara.Kravčenko je napomenuo i da je najbitnije da NIS nastavi sa realizacijom ključnih projekata, a jedan od njih je duboka prerada u Rafineriji nafte Pančevo."U taj projekat će u naredne dve, tri godine biti uloženo 300 miliona evra i očekuje se da počne da radi 2019. godine", kaže Kravčenko.

   

Po 3.000 dinara za korisne socijalne pomoći Vršca

Izvor: Radio Pančevo, 31.12.2016.

Svim korisnicima novčane socijalne pomoći koji žive na teritoriji Vršca biće isplaćena jednokratna novčana pomoć, a iznos koji će biti uplaćen na njihove račune je 3000 dinara.

   

Prijava isplate zarade preko APR-a

Izvor: Radio Pančevo, 31.12.2016.

Preduzetnici u Srbiji od 1. januara 2017, više neće morati da prijavljuju isplatu lične zarade Poreskoj upravi, već samo Agenciji za privredne registre (APR), čime se procedura za početak poslovanja preduzetnika dodatno skraćuje, saopštava APR.