Baner

Lokal

Radio Pancevo

Sportske igre mladih 12. juna u Pančevu

Izvor:Radio Pančevo, 9.6.2017.

U toku su 4. Sportske igre mladih Srbije, sa ciljem promovisanja sporta i zdravog načina života. Sportski karavan SIM-a 12. juna stiže u Pančevo, te će deca i mladi biti u mogućnosti da besplatno učestvuju u takmičenjima u 9 sportova. Manifestaciju su podržali Grad Pančevo, Sportski savez Pančeva, Savez za skolski sport Srbije i svi sportski klubovi Pančeva. Početak manifestacije je 12. juna u 9 sati na sportskom centru "Mladost".

 

Suzbijanje krpelja od ponedeljka

Izvor:Radio Pančevo, 9.6.2017.

Tretman suzbijanja larvi komaraca na teritoriji Grada Pančeva, biće obavljen sutra,dok će u ponedeljak, 12. juna biti započeto i suzbijanje krpelja na javnim zelenim površinama, ukoliko se za to stvore povoljni meteorološki uslovi.Tretmani će biti izvedeni od 10 do 14 časova.

Tretman suzbijanja larvi komaraca će 12. juna od 8 časova, biti izvršen i na lokacijama: Dolovo, Stari Tamiš. Starčevo, Banatsko Novo Selo, Ivanovo, Banatski Brestovac, kao i kanalima, jezerima i barama, saopštavaju iz firme Eko-san.

   

Javni poziv za izbegla i prognana lica

Izvor:Radio Pančevo, 8.6.2017.

Fond za pružanje pomoći izbeglim, prognanim i interno raseljenim licima objavio je javni poziv za dodelu gradjevinskog materijala za započetu izgradnju stambenih objekata u vlasništvu izbeglih, prognanih i interno raseljenih lica, sa boravištem –prebivalištem na teritoriji Vojvodine.

Prijave će se primati do 30. juna, na adresu Fonda, Bulevar Mihajla Pupina 25, 21000 Novi Sad. Formular prijave i dodatne informacije se mogu dobiti u Povereništvu za izbeglice Pančevo, Trg Kralja Prvog 2-4, na telefon 013/308-818, ili na sajtu Fonda za pružanje pomoći izbeglim, prognanim i interno raseljenim licima.

   

Isplata penzija 10. i 12. juna

Izvor:Radio Pančevo, 8.6.2017.

Isplata prvog dela penzija za maj počeće u subotu 10 juna preko tekućih računa. Na kućne adrese i na šalterima pošta, isplata će početi u ponedeljak 12.juna, objavljeno je na sajtu Pio fonda.

   

Zatvorene ulice u centru do 11. juna

Izvor:Radio Pančevo, 8.6.2017.

Od 8. do 11. juna će zbog održavanja manifestacije "Dani Vajferta" biti zatvorene sledeće ulice: Nikole Tesle, Mučenička od Đure Jakšića do Nikole Tesle i Ulica Kej Radoja Dakića, od Nikole Tesle do Dr. Svetislava Kasapinovića, kao i Ulica Nikole Đurkovića.

Od 9. do 10. juna biće zatvorena i Ulica Vojvode Radomira Putnika, od Trga Slobode do Dr. Svetislava Kasapinovića.