Baner

Lokal

Radio Pancevo

Poziv iz RFZO: Preuzmite zdravstvene kartice

Izvor;Radio Pančevo, 11.12. 2017.

Republički fond za zdravstveno osiguranje Filijala za Južnobanatski okrug obaveštava osiguranike koji još nisu preuzeli svoje kartice zdravstvenog osiguranja da to mogu učiniti u RFZO u Pančevu,Ulica Vojvode Radomira Putnika broj šest. Kartice se mogu preuzeti svakog radnog dana od 7, 30 do 15, 30h.

 

Manifestacija "Ulica novogodišnje čarolije" od 25. decembra

Izvor:Radio Pančevo, 11.12.2017.

U Pančevu će od 25. do 31. decembra biti održana gradska manifestacija " Ulica novogodišnje čarolije", u Ulici Nikole Tesle i Trgu Djordja Vajferta. Manifestacija je organizovana sa ciljem promovisanja turističkih, privrednih i kulturnih potencijala grada. Biće predstavljeni stari zanati, domaća radinost, gastronomski proizvodi, a dogadjaj će upotpuniti brojni izvodjači, za čije nastupe će biti postavljena bina.Organizator manifestacije je Turistička organizacija Pančeva.

   

Isplata prvog dela novembarskih penzija

Izvor:Radio Pančevo,8.12.2017.

Isplata prvog dela novembarskih penzija počeće u subotu 9. decembra preko tekućih računa, a u ponedeljak, 11. decembra na kućne adrese i na šalterima pošta, objavljeno je na sajtu Pio fonda.

   

Uhapšen sedamnaestogodišnjak osumnjičen za ubistvo na Misi

Izvor:Radio Pančevo, 8.12.2017.

Brzom i efikasnom akcijom, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Pančevu, pronašli su i uhapsili sedamnaestogodišnjaka iz Pančeva, zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično delo ubistvo.

Sumnja se da je on sinoć, oko 20 sati, posle svađe, oštrim predmetom naneo ubodne rane šesnaestogodišnjem mladiću, koji je od zadobijenih povreda preminuo na licu mesta.

Osumnjičeni je, uz krivičnu prijavu, priveden sudiji Višeg suda za maloletnike u Pančevu, saopšteno je iz Policijske uprave Pančevo.

   

Pančevo potpisnik Protokola o saradnji protiv nasilja nad ženama

Izvor:Radio Pančevo, 8.12.2017.

Tokom trajanja globalne kampanje "16 dana aktivizma protiv nasilja nad ženama" juče je u Beogradu potpisan Protokol o saradnji na realizaciji projekta ONAsnaživanje između Fonda B92, Grada Pančeva ,Grada Sremska Mitrovica, i Grada Sombora, kao i sa centrima za socijalni rad iz ovih gradova.