Baner

Lokal

Radio Pancevo

Nagradjena knjiga u izdanju Gradske biblioteke Pančevo

Izvor:Radio Pančevo, 19.12.2017.

Bibliotekarsko društvo Srbije, na svečanoj sednici, povodom Dana bibliotekara i obeležavanja 70 godina postojanja BDS-a, 14. decembra ,dodelilo je nagradu „Stojan Novaković" dr Branki Dragosavac, za delo „Javne biblioteke u Srbiji od 1901. do 1818. godine", ocenjenu kao poseban doprinos razvoju bibliotečko informacione delatnosti. Knjigu je objavila Gradska biblioteka Pančevo.

 

Sadnice i lopte za najuspešnije u akciji "Sakupi i uštedi-vredi"

Izvor:Radio Pančevo, 18.12.2017.

U okviru 4. ciklusa akcije "Sakupi i uštedi – vredi", prošle nedelje je najvrednije đake- učenike OŠ "Žarko Zrenjanin" iz Kačareva nagradilo i JKP "Zelenilo" - sadnicama za školsko dvorište.

Tokom ove nedelje, BiS Reciklažni centar iz Omoljice će, u skladu sa svojim društveno odgovornim poslovanjem, sa po dve lopte za košarku nagraditi tri prvoplasirane škole trećeg ciklusa ove akcije: OŠ "Žarko Zrenjanin" iz Kačareva, OŠ "Moša Pijade" iz Ivanova i OŠ "Vuk Stefanović Karadžić" iz Starčeva.

   

NIS potpisao Memorandum o saradnji sa tri pančevačke srednje škole

Izvor:Radio Pančevo, 18.12.2017.

Kompanija NIS u Pančevu potpisala je Memorandum o saradnji sa tri srednje škole iz Pančeva: Mašinskom školom, Tehničkom školom ''23. maj'' i Elektrotehničkom školom ''Nikola Tesla'' čiji je osnovni cilj unapređenje uslova za rad tih obrazovnih ustanova.

   

RFZO poziva gradjane da preuzmu zdravstvene kartice

Izvor:Radio Pančevo, 18.12.2017.

Republički fond za zdravstveno osiguranje Filijala za Južnobanatski okrug obaveštava osiguranike koji još nisu preuzeli svoje kartice zdravstvenog osiguranja da to mogu učiniti u RFZO u Pančevu,Ulica Vojvode Radomira Putnika broj šest. Kartice se mogu preuzeti svakog radnog dana od 7, 30 do 15, 30h.

   

Dva novogodišnja koncerta u Muzičkoj školi

Izvor:Radio Pančevo, 18.12.2017.

U Muzičkoj školi „Jovan Bandur" će u sredu, 20. decembra od 18,30 sati biti održan "Novogodišnji koncert", koji će prirediti orkestar škole i hor „Belkanto", pod dirigentskom palicom profesora Bojana Kljajića. Na programu će biti poznate kompozicije grupe ABBA, filmska muzika, dela Pjacole i druge kompozicije.

Najmlađi učenici Muzičke škole, polaznici Muzičkog zabavišta ,klasa profesorke Miljane Vinčić, nastupiće na "Novogodišnjem koncertiću" u četvrtak, 21. decembra od 17 sati u sali MŠ „Jovan Bandur". Oni će sa gostima izvesti pesmice posvećene zimi i novogodišnjim praznicima, a dočekaće i Deda Mraza koji će im uručiti poklone.