Baner

Lokal

Radio Pancevo

Lena Kovačević na Platou KC-a

Izvor:Radio Pančevo,11.8.2017.

Lena Kovačević će nastupiti na Platou Kulturnog centra Pančeva 18. avgusta, od 21 sat. Diplomirala je na muzičkom konzervatorijumu u Amsterdamu, nakon čega je izdala dva albuma za domaće tržište,"Dobar dan za pevanje" i "San".Trenutno piše originalnu muziku za projekat namenjen stranom tržištu. Prepoznatljiva po svom džez pop muzičkom stilu, Lena Kovačević se smatra jednim od najvažnijih muzičara nove generacije.

 

Eko regata "Tamiš" od 18. do 20. avgusta

Izvor:Radio Pančevo, 10.8.2017.

Od 18. do 20. avgusta će biti održana 8. Eko regata "Tamiš",a predvidjena maršruta je: Pančevo-Jabuka-Glogonj-Sefkerin-Opovo-Pančevo. Prijavljivanje za manifestaciju koju organizuje Grad Pančevo u saradnji sa Opštinom Opovo je u toku, i trajaće do 14. avgusta u Gradskoj upravi-Sekretarijatu za privredu i ekonomski razvoj, radnim danima od 8 do 15 časova. Prijavljivanje je moguće i elektronskom poštom na: Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli Opširnije informacije o prijavljivanju, kao i program manifestacije nalaze se na sajtu grada

   

Deo Pančeva u četvrtak bez vode

Izvor:Radio Pančevo, 9.8.2017.

Zbog radova na vodovodnoj mreži, 10.avgusta će bez vode od 8 do 12 časova biti sledeće ulice:Moše Pijade, od Vojvodjanskog bulevara do Svetog Save, Sarajevska, Skopska, Niška, Podgorička, Kraljevačka,Valjevska, kao i Gerontološki centar. Prema informaciji iz JKP „Vodovod i kanalizacija", cisterna sa vodom će biti parkirana ispred Gerontološkog centra.

   

Na gradskim česmama pijaća voda

Izvor:Radio Pančevo, 9.8.2017.

Na osnovu upozorenja Republičkog hidrometeorološkog zavoda na ekstremno visoke temperature /od danas do petka u većini mesta sa maksimalnom temperaturom od 37 do 40°C, a očekuju se i tropske noći sa minimalnom temperaturom iznad 20°C/,

Grad Pančevo obaveštava građane da na teritoriji grada postoje dvadeset dve česme. Sve česme su u funkciji i imaju pijaći vodu.

Takodje se mole građani da ne pale vatru na otvorenom prostoru i u blizini useva, kako ne bi došlo do požara širih razmera i da se pridržavaju upozorenja izdatih od strane Republičkog hidrometeorološkog zavoda i nadležnih zdravstvenih ustanova o ponašanju na visokim temperaturama.

   

Raspodela larvicida u MZ Gornji grad

Izvor:Radio Pančevo, 9.8.2017.

Zbog velike zainteresovanosti za larvicid protiv komaraca, uporedo sa raspodelom u naseljenim mestima, ekipe Zavoda "Eko-san" će narednih dana dostavljati larvicid i u Pančevu. Raspodela kesica je počela danas u MZ Gornji grad /Margita/.