Baner

Lokal

Radio Pancevo

Broj telefona Železničke ambulante

Izvor:Radio Pančevo, 16.10.2017.

Zbog preseljenja ambulante Medicine rada "Centar" ( Želežnička ambulanta ) u prostorije bivšeg Kožnog dispanzera, u toku je i preseljenje telefonskih linija kako bi broj ostao isti. Dok linije ne budu ponovo aktivne , broj na koji pacijenti mogu dobiti potrebne informacije je 062 / 804 - 85 - 54 .

 

Isplata penzija 10. i 11. oktobra

Izvor:Radio Pančevo, 9.10.2017.

Isplata prvog dela septembarskih penzija počeće u utorak, 10. oktobra preko tekućih računa. Isplata penzija na kućne adrese i na šalterima pošta će početi u sredu, 11. oktobra, objavljeno je na sajtu Pio fonda.

   

Počinju Susreti pronalazača u Idvoru

Izvor:Radio Pančevo, 9.10.2017.

U Idvoru će danas početi Oktobarski susreti pronalazača, u organizaciji Fondacije "Mladen Selak".Ovom prilikom će biti uručena mnogobrojna priznanja, a kao i proteklih sedam godina, biće predstavljeni i najuspešniji polaznici Regionalnog centra za talente "Mihajlo Pupin" Pančevo.Biće predstavljeno šesnaestoro uspešnih učenika Centra, kao uvod udodelu nagrada najuspešnijim učenicima grada Pančeva 8. novembra na Dan grada.Ove godine je 62 učenika iz Pančeva osvojilo nagrade na validnim državnim i međunarodnim takmičenjima i smotrama, saopšteno je iz RCT "Mihajlo Pupin".

   

Dodela finansijske pomoći srednjoškolcima

Izvor:Radio Pančevo, 9.10.2017.

Fond za pružanje pomoći izbeglim, prognanim i raseljenim licima raspisao je Javni poziv za dodelu jednokratne finansijske pomoći učenicima srednjih škola na teritoriji Vojvodine. Prijave se mogu podneti Fondu do 1. novembra, na obrascu koji se može preuzeti sa sajta www.fondajnfort.rs ili dobiti u Povereništvu za izbeglice Pančeva,Trg Kralja Petra Prvog 2-4, radnim danima od 8 do 15 časova.

   

Koncert povodom Svetskog dana životinja

Izvor:Radio Pančevo, 9.10.2017.

Povodom obeležavanja Svetskog dana životinja, u Muzičkoj školi „Jovan Bandur" će u petak, 13. oktobra od 18,30h biti priredjen multimedijalni koncert učenika klase profesorke Marije Ligeti Balint i profesorke Ljiljane Radosavljević sa gostima iznenađenja. Na programu će biti dela: Kabalevskog, Griga, Lista, Sen Sansa, Biljane Krstić i drugih autora. Koncert će se realizovati u saradnji sa Društvom prijatelja životinja „Ljubimci".