Baner

Lokal

Radio Pancevo

Zatvorena raskrsnica Ž. Zrenjanina i Ž. Fogaraša

Izvor:Radio Pančevo, 28.6.2017.

Raskrsnica Ulica Žarka Fogaraša i Žarka Zrenjanina biće zatvorena za saobraćaj do 5. jula zbog havarije na fekalnoj kanalizaciji, saopšteno je iz JKP „Vodovod i kanalizacija".

 

Odabir najlepšeg vrta i balkona

Izvor:Radio Pančevo, 27.6.2017.

Prema informaciji iz JKP „Zelenilo" u toku je odabir najlepše bašte i balkona.U izboru mogu učestvovati žitelji Pančeva, tako što će poslati fotografije /do deset fotografija/ na Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli ili ih doneti lično u "Zelenilo", Ulica Dimitrija Tucovića 7a. Prijave će se primati do 7. jula, a proglašenje najuspešnijih će biti održano 19. jula u Narodnoj bašti. Svi učesnici će biti nagradjeni prigodnim nagradama, koje će moći da upotrebe u svom vrtu.

   

Android aplikacija Sistema 48 grada Pančeva

Izvor:Radio Pančevo, 27.6.2017.

Prezentacija nove andriod aplikacije Sistema 48 grada Pančeva za rešavanje komunalnih problema, biće održana u sredu, 28. u Gradskoj upravi, sa početkom u 11 časova.U Pančevu od 2011. godine funkcioniše jedinstveni Sistem 48 za rešavanje komunalnih problema u gradu. Od kada je sistem uspostavljen, za prijavu komunalnih problema, dovoljan je jedan telefonski poziv, SMS poruka, i-mejl ili pristup portalu "Sistem 48" na www.pancevo.rs. Sistem 48 je osmišljen da bi građanima bio na usluzi i kao takav stoji na raspolaganju 24 sata.

   

U Crvenom krstu o zloupotrebama droga

Izvor:Radio Pančevo, 27.6.2017.

U Crvenom krstu Pančevo će od 19h biti održano predavanje o problemu zloupotrebe droga u našem gradu, a povodom Medjunarodnog dana protiv zloupotrebe i nezakonite trgovine drogama, 26. juna. Predavč je dr Tamara Mirkov, a organizator dešavanja Zavod za javno zdravlje Pančevo.

   

Prezentacija u Privrednoj komori

Izvor:Radio Pančevo, 27.6.2017.

Prezentacija „Pravilnika o evidenciji radnog vremena člana posade vozila, načina njegove praktične primene i kontrole" biće održana u Privrednoj komori, od 11 časova.Dogadjaj je organizovala Komora, u saradnji sa Policijskom upravom Pančevo.Prezenter je Željko Ostojić, ispred Policijske uprave Pančevo, Odeljenje saobraćajne policije.