Baner

Lokal

Radio Pancevo

Aktivne mere zapošljavanja u 2017. godini

Izvor:Radio Pančevo, 8.2.2017.

Nacionalna služba za zapošljavanje je objavila jedanaest javnih poziva i konkursa za realizaciju aktivnih mera zapošljavanja u 2017. godini. Opširniji podaci se mogu naći na sajtu www.nsz.gov.rs i u svim filijalama Nacionalne službe za zapošljavanje.

 

Isplata prvog dela januarskih penzija

Izvor:Radio Pančevo, 8.2.2017.

Isplata prvog dela januarskih penzija na kućne adrese i na šalterima pošta, počeće u četvrtak 9. februara. Za penzionere koji podižu penzije preko tekućih računa, isplata će početi u petak, 10. februara, objavljeno je na sajtu Pio fonda.

   

"Književni četvrtak" u Gradskoj biblioteci

Izvor:Radio Pančevo, 8.2.2017.

Gradska biblioteka Pančevo je pokrenula ciklus književnih večeri pod nazivom „Književni četvrtak". Svakog drugog četvrtka, sve do manifestacije "Majski dani knjige", pančevačka publika imaće priliku da se druži sa najboljim domaćim piscima i njihovim najnovijim knjigama. Prvog četvrtka, 9. februara u 19 časova, gost će biti Vladislava Vojnović, čiji je roman za decu „Avram, Bogdan, vodu gaze", u izdanju Službenog glasnika nedavno nagrađen najprestižnijom nagradom za omladinsku književnost – Nagradom „Politikinog zabavnika".Sa autorkom će razgovarati književnik Vule Žurić.

   

Pančevački duvački orkestar nastupa u KC-u

Izvor:Radio Pančevo, 8.2.2017.

Koncert Pančevačkog duvačkog orkestra biće održan 9. februara u Kulturnom centru Pančeva, sa početkom u 19 sati. Pančevački duvački orkestar je osnovan 2015. godine pod okriljem Muzičkog centra Pančevo. Članovi orkestra  su akademski muzičari, profesori i učenici Muzičke škole "Jovan Bandur" u Pančevu, studenti Fakulteta muzičke umetnosti u Beogradu, estradni muzičari i ljubitelji muzike.

   

Počinje renoviranje ambulante u Dolovu

Izvor:Radio Pančevo, 7.2.2017.

Zdravstvena ambulanta "Dolovo" će zbog renoviranja od četvrtka 9. februara privremeno biti preseljena u Mesnu zajednicu, saopšteno je iz pančevačkog Doma zdravlja.Predviđeni period za renoviranje ambulante je pedeset kalendarskih dana, u zavisnosti od vremenskih uslova.Pacijenti koji se leče u Dolovu, mogu zakazati lekarske preglede na broj telefona 062/ 192-62-53.