Baner

Lokal

Radio Pancevo

Bez naplate parkiranja tokom praznika

Izvor:Radio Pančevo, 28.4.2017.

U vreme praznika (ponedeljak i utorak) radnici "Parking servisa" JKP "Higijena" neće kontrolisati naplatu parkiranja na zoniranim parkinzima u gradu. Zatvoreni parking na robnoj pijaci "Aerodrom" će raditi u utorak, 2. maja, dok će pauk biti u pasivnom dežurstvu uobičajenom u dane praznika.

 

Sezonska linija Pančevo-Devojački bunar

Izvor:Radio Pančevo, 28.4.2017.

Uvedena je sezonska linija ATP-a Pančevo-Devojački bunar.U subotu i nedelju, 29. i 30. aprila polazak iz Pančeva je u 10 časova, a iz Devojačkog bunara u 11 časova.Polasci iz Pančeva u ponedeljak i utorak, 1. i 2. maja su u 7,30 i 18 časova, a povratak iz Devojačkog bunara u 8,30 i 19 časova.

   

Radovi u Moše Pijade do 19. maja

Izvor:Radio Pančevo, 28.4.2017.

Započeta je poslednja faza radova na rekonstrukciji vodovodne mreže u Ulici Moše Pijade, na delu od Dimitrija Tucovića do Mučeničke ulice.Istovremeno su u toku i radovi na popravci asfalta i trotoara od Svetog Save do Dimitrija Tucovića. Predviđeno da se svi radovi u Ulici Moše Pijade budu završeni do 19. maja.

   

Neradni dani ponedeljak i utorak

Izvor:Radio Pančevo, 28.4.2017.

Praznik 1. maj je državni praznik koji se praznuje 1. i 2. maja /ove godine su to ponedeljak i utorak/, tako da će ova dva dana biti neradna, saopštilo je Ministarstvo za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja.

   

Apel za čuvanje šuma od požara tokom praznika

Izvor:Radio Pančevo, 27.4.2017.

Povodom predstojećeg Medjunarodnog praznika rada, kada gradjani tradicionalno borave u prirodi, Ministarstvo poljoprivrede i zaštite životne sredine u cilju predupredjivanja šumskih požara, apeluje na građane da: ne pale vatru na otvorenom prostoru u prirodi, ukoliko ta mesta nisu za to predviđena (vidno obeležena) i obezbeđena;ne vrše nekontrolisano paljenje vatre pri izvođenju poljoprivrednih i drugih radova u blizini šume; ukoliko uoče požar, odmah obaveste  MUP-Sektor za vanredne situacije, odnosno najbližu šumsku upravu.