Baner

Lokal

Radio Pancevo

Koncert rane muzike u MŠ "Jovan Bandur"

Izvor:Radio Pančevo, 21.3.2017.

Učenici klavira profesorke Marije Ligeti Balint, prirediće koncert rane muzike u Muzičkoj školi „Jovan Bandur", od 18,30h. Ovim koncertom će se prvi put zvanično priključiti obeležavanju Evropskog dana rane muzike i događajima koji će se simultano odvijati u gradovima širomEvrope.Madi klaviristi sa gostima, učenicima fagota i kamerne muzike mr Nenada Mirića, promovisaće deo istorijskog muzičkog nasleđa, proslaviti rođendan Johana Sebastijana Baha, kao i dolazak proleća.

 

Pančevačke pesnikinje u Lazarevcu

Izvor:Radio Pančevo, 21.3.2017.

Povodom Svetskog dana poezije 21. marta, pesnikinje iz Pančeva Gordana Vlajić, Ivanka Radmanović i Milosava Pavlović nastupiće u Biblioteci u Lazarevcu. Pesnikinje su članice Udruženja književnika Srbije i Društva književnika Vojvodine, a nakon Lazarevca, očekuje ih i gostovanje u Varaždinu u Hrvatskoj.

   

Letnje računanje vremena od vikenda

Izvor:Radio Pačevo, 21.3.2017.

Letnje računanje vremena počeće u noći izmedju subote i nedelje, 25. i 26. marta, pomeranjem kazaljki časovnika jedan sat unapred.

   

Isplata dodatka za tudju negu 21.marta

Izvor:Radio Pančevo, 20.3.2017.

Isplata dodatka za pomoć i negu drugog lica za februar, počeće u utorak 21. marta, saopšteno je iz Ministarstva za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja.

   

Akcija preventivnih pregleda u RTV Pančevo

Izvor:Radio Pančevo, 20.3.2017.

Preventivni centar Doma zdravlja sproveo je akciju preventivnih pregleda u Regionalno RTV Pančevo. Zaposleni su imali priliku da izmere težinu, visinu, krvni pritisak, trigliceride, holesterol i šećer u krvi. Povodom 20. marta-Svetskog dana borbe protiv raka dojke, ženama je ponudjena i mogućnost zakazivanja ultrazvučnog pregleda i mamografije. U akciji je učestvovalo dvadesetak zaposlenih u RTV Pančevo.