Baner

Lokal

Radio Pancevo

Pozorišna predstava "Laži me" u Muzeju

Izvor:Radio Pančevo, 25.7.2018.

U Narodnom muzeju će u okviru Kulurnog leta Pančeva 27.jula od 20h biti izvedena predstava „Laži me". Po tekstu Saše Simonovića i Željka Mijanovića, predstavu je režirao Dragoslav Dabić, a igraju Aleksandar Dunić i Sandra Bugarski. Pozorišni komad je inspirisan crnohumornim poetsko-proznim zapisima o ljudskoj svakodnevici ,zamišljen je kao komedija karaktera sa elementima groteske. Ulaz je slobodan.

 

Povremena obustava saobraćaja u delu starog gradskog jezgra

Izvor:Radio Pančevo, 23.7.2018.

Zbоg pоtreba snimanja filma u Pančevu u delu starоg gradskоg jezgra, u periоdu оd 24. dо 28. jula , dоći će dо pоvremene оbustave saоbraćaja u ulicama "Vuka Кaradžića" (оd "Ignjata Barajevca" dо "Đure Jakšića"), "Đure Jakšića", "Nikоle Đurkоvića" i Коsоvske".
Saоbraćaj će biti regulisan privremenоm saоbraćajnоm signalizacijоm." Mоlimо građane da pоštuju privremenu saоbraćajnu signalizaciju i da uklоne svоja vоzila sa parkirališta iz pоmenutih ulica", saopšteno je iz Gradske uprave.

   

Pojedine ulice bez javnog osvetljenja zbog snimanja filma

Izvor:Radio Pančevo, 23.7.2018.

Zbog snimanja filma "Čarape kralja Petra" оd 20. dо 31. jula neće raditi javno osvetljenje u ulicama: "Štrоsmajerоva", "Vuka Кaradžića", "Ignjata Barajevca", "Đure Jakšića", "Nikоle Đurkоvića" i "Коsоvska.".

   

Kupalište "Bela stena" uredjeno za novu sezonu

Izvor:Radio Pančevo, 20.7.2018.

Radnici JKP »Higijena« završili su uređenje kupališta Bela stena pre otvaranja sezone. Postavljeno je dvadesetak buradi za odlaganje komunalnog otpada, a tokom leta, kao i ranijih godina, smeće se sakuplja i odvozi dva puta nedeljno.Veliki problem, medjutim, predstavlja znatna količina kabastog otpada na prilazu obali koji ostavljaju nesavesni vlasnici kuća , saopšteno je iz »Higijene«.

   

Igor Mirović 23. jula obilazi Opštu bolnicu u Pančevu

Izvor:Radio Pančevo, 20.7.2018.

Predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović obići će zdravstvene ustanove u Banatu, u ponedeljak, 23. jula. Najpre će boraviti u Pančevu i obići Opštu bolnicu, a potom sledi obilazak Specijalne bolnice za psihijatrijske bolesti u Kovinu i Specijalne bolnice za plućne bolestri u Beloj Crkvi,saopšteno je iz Pokrajinske vlade.