Baner

Lokal

Radio Pancevo

Akcija preventivnih pregleda u RTV Pančevo

Izvor:Radio Pančevo, 20.3.2017.

Preventivni centar Doma zdravlja sproveo je akciju preventivnih pregleda u Regionalno RTV Pančevo. Zaposleni su imali priliku da izmere težinu, visinu, krvni pritisak, trigliceride, holesterol i šećer u krvi. Povodom 20. marta-Svetskog dana borbe protiv raka dojke, ženama je ponudjena i mogućnost zakazivanja ultrazvučnog pregleda i mamografije. U akciji je učestvovalo dvadesetak zaposlenih u RTV Pančevo.

 

Hitna pomoć u poseti vrtiću "Bubamara"

Izvor:Radio Pančevo, 20.3.2017.

Zaposleni u Službi hitne pomoći, posetiće u utorak, 21. marta u 9,30h vrtić "Bubamara", u ulici Svetog Save 89. Deci će biti predstavljene profesije lekara i medicinskih tehničara, videće sanitetsko vozilo, kao i druga sredstva za rad koja se koriste u Hitnoj pomoći, saopšteno je iz Doma zdravlja Pančevo.

   

Počinje Festival podvodnog filma i fotografije

Izvor:Radio Pančevo, 20.3.2017.

U Kulturnom centru večeras počinje 14. Festival podvodnog filma i fotografije, u organizaciji Kluba podvodnih aktivnosti Pančevo.U 19h će u Foajeu biti otvorena izložba podvodne fotografije, koja će biti otvorena do 29. marta.Projekcije filmova će od večeras do četvrtka biti održavane u Izabinskom prostoru Kulturnog centra, od 20 časova. Biće prikazano preko dvadeset filmova iz :Italije, Španije, Francuske, Velike Britanije, SAD, Rusije, Brazila i Srbije.Ulaz je slobodan.

   

U TOP-u izložba "Radovi iz podruma"

Izvor:Radio Pančevo, 20.3.2017.

U Turističkoj organizaciji Pančeva će u 12 časova biti otvorena izložba „Radovi iz podruma", Otvorenog ateljea crtanja i vajanja Ivane Rakidžić Krumes.Umetničke radove će izložiti jedanaestoro polaznika radionice, a izložba će biti otvirena za posetioce do 24. marta, radnim danima od 8 do 20 časova.

   

Izložba "Kad zidovi postanu mekani"

Izvor:Radio Pančevo, 20.3.2017.

U Galeriji savremene umetnosti će u 19h biti otvorena izložba umetnice iz Beograda Svetlane Volic „Non finito: Kad zidovi postanu mekani". Izložbu čine fotografije i video radovi snimljeni tokom istraživačkih putovanja u proteklih nekoliko godina. Svetlana Volić je diplomirala i magistrirala slikarstvo na Fakultetu likovnih umetnosti u Beogradu m gde je trenutno zaposlena kao asistent Realizovala je 11 samostalnih izložbi i učestvovala na preko 60 grupnih izložbi, simpozijuma i festivala u zemlji i inostranstvu. Izložba će biti otvorena do 31. marta.